What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

R

retbatler

James Bond said:
hua... ziom - wzmocnij zawiasy bo przy tym hps'ie i Twojej rece do roslin, pomidory rozerwia tego boxa ! Good Job m8 !

hehe nie muszą rozrywać, jak wyjdą chociaż zbliżone do tych co masz teraz, będzie gitara

@Ca2 dzięki ziom :wave:

a tu przegląd lodówki na nadchodzący grow - oprócz tego co zostało z poprzednich upraw zawitały i do mnie crossy zza oceanu, co je Hot Cargo robił, a James Bond sprawiedliwie dzielił (THX ZIOMY!).
Stary box zostaje i rodzą się nowe możliwości. Mam plan wziąć klony ze wszystkich plantów i wybrać fajną matkę na następny grow.

Pozdros!

C

Ca2

Dorzuce swoje macrowe 3 grosze ;D a raczej 4 dioptrie...

Po więcej kliknij...

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ziel-zielona roślinki by się miały dużo lepiej jakby te świetlówki byly poziomo pod jakimś odbłyśnikiem.

orangin

Member
Czolem,
widze ostro wszyscy dajecie, zaluje tylko ze must spread some reputation around etc. etc.. Coz takie rule, ktorych nie zbrejkam, chocbym chcial.

A i widze u Kolezenstwa spora niecierpliwosc na outa, tez tak mam!
pozdr.
o

57fun

Member
Ładnie walicie panowie :] z pałami już teraz możan pisać :)
a u mnie stara bieda nie chcą puchnąć tak jakbym sobie życzył ,P

I mój crossik 7heven z parapeciku :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Finger said:
Ziel-zielona roślinki by się miały dużo lepiej jakby te świetlówki byly poziomo pod jakimś odbłyśnikiem.

Jakos sie niemoge zebrac do tego :spank: ubzduralem sobie ze fachowo to ja sie wezme za ten sport w nowym mieszkaniu z nowym boxem :bashhead: obecnie nie moge zastosowac dlugiego wegu 7 dni max :cuss: ale wlanczam na 10godzin dziennie 400w MH :wave:

Finger dzieki za uwage. :listen2: :respect:

Azzzzzz

Member
Veteran
Hejta kolorujta, nie zamulajta :>

12505P1310055a.jpg

12505P1310056a.jpg

12505P1310057a.jpg

12505P1310059a.jpg

Ganja Smile

Active member
no ladnie ladnie ;) zazdroszcze wam tych indoorkow
szkoda ze ja juz nie zagoszcze w indoorze choc jest mala szansa
p[ozdroo

G

Guest

cancanabis said:
aaa myslalem ze to twoje

ty znasz sie na zartach? lol! odpowiedzi na twoje pytania to TAK, TAK i hmm... nie wiem ale pewnie do jutra :laughing:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
cancanabis said:
aaa myslalem ze to twoje

cancanabis musisz rozruznic prawdziwych growerow od podrabianych :crazy:
Jak sam widzisz Azzzzzz nigdy nie sadzil a cale to jego doswiadczenie jest zwiazane z ogrudkiem babci - pomidory , szczypiorek - a wolnym czasie szuka fotek na google i nam tutj tak PIEKNIE koloruje :jump: :jump:

Ja tez cos znalazlem na google hehehe- patrzcie jak sie dziewczynie kiecke sciaga

p.s.cancanabis jak widzisz duzo glupot mozna tutaj znalesc :headbange
POZDRAWIAM I MILEGO DNIA ZYCZE :wave:

castlevania

Member
no dobra a więc indoorek zakończony dziś pod koske poszła ost dama zdecydowanie najbardziej napuchnięta i najbardziej zywiczna ze wszystkich po curlingu zlepiła mi sie niezła kula odrazu poszła w szkło:D ogólnie indoorek udany chociaz na początku były duze problemy i myslałem ze nic z tego nie bedzie ale okazało sie inaczej:D:D

Dzieki wszystkim za komentarze i mile słowo ( napewno to pomaga w uprawie ) :D pozdrawiam i do zoba na outcie 2008 :D :headbange

12071DSC03799-med.JPG

12071DSC03800-med.JPG

12071DSC03803-med.JPG

12071DSC03808-med.JPG