What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

bogusik2

Member
Azzzzz roslinki przepiekne, cudownie musza smakowac i mozesz byc z nich dumny jak z dziecka, ktore zostalo el presidente ;]
Dzieki tez za komplemencik ;p hyhy zrobiles ze mnie i z Cadriela buraczkowe buzki hyhy
Castelvania.. denerwuje mnie czasem IC :muahaha:
'You must spread some Reputation around before giving it to castlevania again.'
a taki piekny harvest masz! hyhy gratulacje z wyrazami szacunku :respect:
Bez pochopnosci apropo foxtailowania ;> na bank Panowie dobrze mowia ze to zadne nastepstwo podawania roslinkom chemii..
Ja powiedzialbym ze foxtail to sprawa genow (przewanie haze i tym podobne, dlugo kwitnace odmiany), warunkow (kiedy obserwujemy to zjawisko czesciowo moze byc to za duze natezenie swatla, albo lampa jest za blisko) no i mocnego przekwitniecia.. (nie sa to regulki, ale moje wlasne obserwacje.. roslinki normalne scinalem a kilka topow zostawalo 2-3 tyg dluzej.. jak na razie tylko na sativach, ale wszedl foxshape)
Macra i ogolnie fotki (a w szczegolnosci ziola - dlatego je trzymalem dluzej zeby bylo cos fajnego do pstrykniecia.. chore nie? hyhy) sa faktycznie masa zabawy.. a czlowiek sie uczy cale zycie... refleksje z dzis?
1. Cadriel.. DZIEKI CI (po raz kolejny!) ;D glowkowalem ze szczotkami, podstawkami i ogolnie w hu* skakania zeby nie ruszac aparatem.. a tu rozwiazane czailo sie tak blisko.. od teraz tylko samowyzwalacz ;p (ps super macro - co to za mala slicznotka?)
2. lol.. zdrapalem przy czyszczeniu obiektywu [tego naj-naj pierwszego szkielka] jakas warstwe.. i nic dziwnego ze fotki wychadza mi mniej ostre.. ;(
takze wacik do uszu + spirytus i mozecie spac spokojnie ;D inaczej jak ja popsujecie sprzet hyh ;p pzdr

12128bmacrog-med.JPG

12128bmacrog_1_.JPG

Last edited:

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
tak wiec w ogrodzie rosnie mi ak47 a osobniczki o ktorych teraz mowa mozna powiedziec rosly lol
po 4 tygodniach wega,ostrym lst od malego i 62 dniach kwitnienia 2 sztuki poszly pod noz,jedna poszla tydzien wczesniej i jej fotek nie ma...

zaczniemy od widoku jeszcze w szafie:

wszystko prawie roslo w mixie tak jak hot cargo pisal z drobnymi odstepstwami i tak jak pisal za mocny troche mi wyszedl mix.
zasilalem nawozami hesi soil i jestem zadowolony ale na nastepny grow przewiduje dalsze testy nad podlozem i nawozami bo widac tego efekty.

tu 2 ak47 tuz przed scieciem:

no i foteczki topow;)

kozackie wyszlo musze powiedziec ale curring trwa...jutro pod kose isa jesz 3 ak47,2 x s.special jeszcze ze 3-4dni max a 3 szt. satori to tydzien+ fotki i smoke raporty w swoim czasie:)

oraz na koniec fotka z ogrodka mlojego ucznia,na stanie 2 x ak47 i 2 razy satori ode mnie,calkiem ladne budsy wyszly z pod mojej starej wysluzonej 250w homemade.

peace

Last edited:

bolk

Member
Ja mam nadzieje że mi puszczą kiełki White Rhino :)
Co ma być to będzie najwyżej kupie sobie wymarzone Stawbery Diesel ;]

B

Biohazard

.:SM:. said:
strasznie sie wyciagnely, jak tak dalej pojdzie to padnom.

Niestety były parę dni w totalnej ciemni :( Temu tak sie wyciągnęły. Ale teraz jest im dobrze, nabrały koloru bo go wcześńiej nie miały. Po co ten pesymizm? :p

bolk

Member
Sezon Outdoor

Sezon Outdoor

Oficjalnie ogłaszam że otwarłem tegorocznego Outdoor-a :)
Pierwsza roślinka wyszła już na pole żeby przetrzeć szlaki i zdać raport innym...
Jako że zadanie do łatwych nie należy, na ochotnika zgłosił się mężczyzna z godnego rodu Blueberry i tak wywędrował na polko:

Tak po prawdzie to żal mi go było ścinać więc postanowiłem dać mu chociaż jeden dzień życia na wolności...
Lepszy jeden dzień na wolności niż całe życie w klatce...

hodowca85

Member
Poco Ty to wysadziłes o tej porze roku na dwor ? Przecierz lada dzien przymrozek i koniec ... :( ,a tym bardziej ,ze krzaczek mały ...

E

Ergonomic

Toć to jeno facet więc większego pożytku i tak by z niego nie było... najbardziej bym się śmiał gdyby ten facet przeżył do lata xD kolorujecie panowie pięknie... a ja się powolutku zbieram do sezonu...

G

Guest

Ta... grunwald mial sporo takich przypadkow. Ja ostatnio wysadzilem na parapecie pare kielkow i mi wyszlo jeszcze cos innego - potrojna koniczynka :D, tzn. ma 3 te pojedyncze listki. Niestety narazie nie mam aparatu wiec fotek nie zrobie. Za to odrobine pokoloruje bo nie moge sie doczekac nowego sezonu ;]

Niech ta wiosna juz nadchodziiii....!!!!! :bashhead: