ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
hah dzisiaj przegladajac kompa siostry znalazlem zdjecia rosln ktore zal mi bylo wywalac bo nie mialem miejsca w boxie to zbudowalem jej malutkiego okolo 35x35cm z hps 70W i nawet ladnie sie sprawowaly 2x WW (Nirv.)
Gratulacje roslinek ;D wszystkie przesiczne sa! ;]
Wczoraj palilem resztke GFa i ciut dieselka dla wzmocnienia ;P
Przed skreceniem zrobilem kilka fotek hyhy
Na grapku i ecsd x nycd powstal ten sam motyw z wloskow hehe 'E' ;p lol czy znowu tylko ja widze 'zeczy'? x] pzdr
Hyhy a jednak i dzis znalazlem za boxem topeczka x] chyba tym razem to c99 sprzed kilku miesecy.. jak ona tam wpadla ^ o ^ ..calkiem niexle zachowaly sie te topki pzdr
Ale ładnie kolorujecie ;D
Bogu$: ja po out '06 miałem zapasowe 2g K2 wdeptane w dywan ;D Z początku myślałem, że siostra mi syfu plasteliną narobiła ale jak przełamałem...poczułem i zobaczyłem purpure w środku... momentalnie wszcząłem poszukiwania rurki ;D Po tym oucie miałem topka w obudowie PC i za szafą. W szufladzie do dziś kupa pyłu leży. Ogólnie fajna sprawa tak coś zgubić i zapomnieć ;D zawsze jakiś zaskórniak na chude czasy;D
Serwus Panowie
Dajecie rade bez wyjatkow
Motyla noga cos nie moge sie zabrac za opis w strain guide, trza sie w koncu zabrac za testy.
U mnie w ogrodzie
big bang fem od gh - z 5 tylko 1 sie ostala, chuj w dupe smiesznemu krolowi cannabis i jego smiesznemu gej-kolezce
ak48 z nirvany - 8 na 10, calkiem niezle
ww - 1 na 1, gratis
wr x afgan - 2 na 2,
cheese od big buddhy seeds - 8 na 8, podobno kat
diesel - 2 na 2, ostra jazda,
W sumie 22 planty, ostro na wegu pod 250 MH, coco, b`cuzz komplet czyli a i b, boost, root i bloom stymulator.
Przepraszam ze robie offtopic ale doszly juz komus nasioneczka od Pana HC...bo chcialbym wiedziec kiedy mam zaczac sie wkurwiac,,,prosze pocieszcie mnie i powiedzcie ,ze jeszcze nie , albo ze czasami ida nawet poltora miesiaca...pozdrawiam pieknie wam wszystkim rosnie,,,ale o tym chyba wiecie sami hehe
1337grower: pestki i przesyłka za friko od Mastera HC a ty sie chcesz wkurwiać? Tak się możesz ciskać jak zapłaciś seedbankowi za pestki i nie dochodzą miesiące. Po prostu czekaj cierpliwie.
Oczekujących za pyłem serdecznie przepraszam ale naprawdę jest przesrane ze zbieraniem tego. Może te w kokosie zaczną normalnie pylić jak dostaną PK. Jak nie to odeśle należności.
G13xWhiteWidow
Ca2, niestety:
You must spread some Reputation around before giving it to Ca2 again.
Z nudów postanowiłem pstryknąc kilka fotek mojego Grapefruitka z outa ,ktorego własnie konsumuje zostało już niewiele ...
musze powiedziec ,ze mmmmm... po 3 miesiecznym curingu pachnie i smakuje wysmienicie
Moc tez jakby skoczyła w gore
epaaa! ta dama chyba juz w weekędzik idzie pod koske, 2 pozostałe muszą jeszcze ładnie dojść konkretnie zapierdalacie panowie nie ma co, tylko być dumnym z naszego PoLaNd TeAmU pozdro!!
Milo patrzec na takie foty gratuluje i zycze cierpliwosci!
castlevania no poprostu pozazdroscic takiego ogrodka
orangin nawin temat zapachu , panny podrosly to i zapaszkow dostaly?
U mnie KIOSK-KLAPA juz nie zdaze posadzic na tej chawirce ,tz posadzic zawsze zdarze , ale zebrac juz nie! w kwietniu wyprowadzka i szukamy chaty z garazem lub duza szopa.
Ca2,,,o czym ty do mnie mowisz? jedyna rzecz na ktora sie wkur,,,,,,to poczta polska , dlaczego odebrales mojego posta jako wkurwie,,,,, sie na HC , 1 pm tez dostalem z pretensjami jakimis o nie wiadomo co , co wam ludzie wali na dekiel juz czy jak? poprostu nie mgoe sie doczwekac tych genow i boleje nad tym ze paczka zaginela , CZAISZ????? ( dlatego pytam,,,o co pytam , zeby miec jeszcze jakas nadzieje,,,a cierpliwy to ja jak aniol jestem ,ale to nei o to chodzi , zastanow sie co piszesz PEACE
przepraszam za offtopic
hehe no ładnie jedziecie wszyscy bez wyjątku, ja musiałem sie skusić i małego sampelka urwałem hehe, odmianka to jakas sativka pomiejszało mi się i nie pamiętam co jest co. Pokazałbym boxa całego ale przy waszych budach to moje bonzaii sie kryja hehe
dajecie panowie żeby było co oglądac w nudne wieczorki heheh.
blessssssssSs
wszystkie nasiona zastaly wyslane razem. jezeli jeszcze ktos niedostal to pewnie cos jest nie tak. wyslalem ponad 20 paczek. dali mi znac moze tylko 5 osob ze odebrali.
pare paczek poszlo dzisiaj dla spuznionych. reszta to sorry jezeli niedotarlo.
niedlugo bende mial nowe sionka i wysle wiele jeszcze raz.