What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

BlinD

Active member
Witam

kurde zarzadko to zagladam... a jeszcze rzadziej udzialam ;p

zdjecia z przed tygodnia albo dwoch??? nie pamietam ;p kilku topów mojego Maroca przedwczesnie sciety ale niestety topy zbyt zbite i pod osłonami zaczol plesniec jak przyszly ranne niskie temp wiec ratowalem zeby wszystko nie zjadla plesn... ;/ ;/
maroc0uf6.jpg

maroc1vi7.jpg

maroc2je7.jpg

maroc3hf5.jpg

Kurde rzeczywiscie jak na nasze polskie warunki Maroc okazal sie calkiem fajna odmiana.. topu zbite prawie jak na indoor.. niestety malo z niego wyciagne bo trzymalem go dluuugo w doniczce i wykazywal niedobory wiec za wielki nie urosl ale calkiem zadowalajacty rezultat :)
ziolko na prawde fajne ale niestety bardzo przypalowo pachnie.. wystarczy jeden maly lolek w aucie i cale auto wali grasem... nie mowiac od omu podczas suszenia ;p ;p ;p

ps.
Sorka za niezmniejszone zdjecia ale nie jestem na swoim kompie i nie mialem zadnego programu zeby wyskalowac je ;p

tredowaty

Member
polamaniec ale daje rade

polamaniec nr 2 inego gatunku tez nie najgorzej mimo iz pozno zaczol mam nadzieje ze do rade choc w 3/4

i kolezanak polamanca nr 2 tez mi sie calkie nizle podoba :D

pozdro
peace !!

GrowBoy

Active member
Witajcie
ehh.. pogoda nie dopisuje a na spocie niebylem juz od ok tygodnia :( niewiem jak tam krzaczki sie zachwouja przez ta pogode... oby nic nie splesnialo :( jutro sie wybiore scinac fioleta jak bd z nim juz bardzo źle...
a tutaj narazie leb 27 po strzyzeniu :) (ok 2 dni temu) i po malym tesciku przezemnie :) hehe
pozdrawiam

QKI

Member
koledzy pięknie Wam rośnie :) mój out w tym roku nie wypalił przez zające :(
ale Wam z całego serca gratuluje !
uważajcie tam na siebie i miejcie oczy wokół głowy bo w tym roku przypałów coraz więcej!

O

OrganicShowmen

Wszyscy maja topki mam i ja. :jump: Pogoda tez sie polepsza. :rasta: Dzisiaj jade sie upalic z ziomkiem i pojezdzic na desce. Zapowiada sie piekny dzien. Pozdro dla wszystkich. :D:yes:

Pozdro organicshowmen :rasta::yes:

quakemind

Member
glinka said:
TAK, może to być powodem zapylenia
chociarz nie wydaje mi się żeby tych nasion była cała masa.

nie no cala masa nie ale troche tego jest.... najpierw bylem u pylących LR i z nimi duzo kombinowałem, a potem pojechalem do samiczek i tam bardzo dlugo z nimi siedzialem i kombinowalem, zdjecia robilem itd, w tedy wsumie nie byly zapylone. po 4 dniach natomiast pojawily sie nasiona....

Kolobrzeski

Member
Quake, hmm mi sie wydaje ze po 4 dniach od zapylenia nie jestes w stanie jeszcze zobaczyc tworzacych sie nasion, wiec musialy byc wczesniej zapylone.

GrowBoy

Active member
Dzis bylem na spocie sprawdzic czy niema plesni... nom i niema na zadnym krzaczku :)
Choc ta pogoda daje im troche w dupe ale nie jest źle...
Przy okazji pod noz poszedlem jeden fiolet z dwoch... drugi nadal sobie stoi :)
Niewyszlo tego moze kolosalnie duzo ale liczylem na Mniej :D hehe
Ziolko smierdzi "sikami kota" :) hehe
Pozdrawiam

Głowny Szczyt :)

I Cos co dzisiaj calkiem przypadkiem znalazlem w komputerze :D :D Zapomnialem o tym topku juz z miesiac temu :D hehe
pozdrawiam

Last edited:

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Growboy nie moge sie napatrzec na twoje rosliny, odemnie maly sampelek shamana zerwany dzisiaj - na grzejnik i w weekend test hehe.

58083shaman_tescik.jpg

:wave:

EDIT: zielonylas chetnie ci pomoge obierac hehehe :wave: fotki prosze.

Last edited:

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
:badday: Musiałem ściąć w strugach deszczu 4 roślinki... Na wielu kwiatach zaczęła pojawiać się pleśń... Także panowie... dokładnie badajcie swoje ulubienice!

Hehe... niniejszm sezon zbiorów uważam za otwarty! :jump:

Kurde... tylko kto to wszystko obierze... :bashhead:

Sorry za brak fotek z akcji ale :
1. naprawdę nieźle lało
2. aparat mi zdechł
:laughing:

Last edited:
B

bronek

Dawno nie meldowałem, a kolorujecie Panie i Panowie jak opętani...
Dziś znów niestety spotkałem się z sarną (cale szczęście rośliny całe). Poza sarną musiałem się niestety nieco kryć przed jeżdżącym w dość bliskiej odległości ciągnikiem-stąd nieco nieostre fotografie.
Early Dog ledwo zaczyna:

Połamana [EMxLemonChemo]xHH myślę, że zostały jej max 2 tygodnie.

Cóż-nie za dużo tego, no ale takie już są uroki partyzantki. Ostatnio za każdym razem wejście na spota przyprawia mnie o niezłe emocje.

Z ostatniej chwili:
A Rododendron jest tutaj najprawdopodobniej dlatego, że mi się po prostu podoba
:jump:

[m8]

Member
Veteran
zielonylasss dzieki zią

kret mowil dzisaj ze znaczace ocieplenie nadejdzie w srode.... cieszy mnie to, bo bardziej niz plesni boje sie niskiej tempy...

w strone slonca...
p1
28733puibubuybni.jpg

28733pibnboibbnio.jpg

28733piuhboipbni.jpg

m
28733pytrctyub.jpg

28733piubuvijk.jpg

va
28733piohnoibnibn.jpg

Bfc

Member
Kurcze ludzie dajecie niesamowicie i out i in :jump: , poprostu oczy to trzymam juz w dloni dloni bo mi wypadly :bashhead:
Mistrzostwo poprostu, klaniam sie :bow: :jawdrop:
U mnie lipa, roslina wiele przezyla, ciagłe slabe warunki, zatrzymala rozwój budowy topów z miesiac temu i przybywa tylko troche zywicy. Nie wiem co to, napewno jakis mix z przewaga sativy, juz jest znakomicie dobry, natomiast roslina skonczy swój zywot niedlugo na czesc czegos innego.
Jak to powiedzial Gural w Mercedes Benz "Teraz bedzie dobrze" :jump:
Lisciasty blancik na ukojenie wieczoru

I to "cos"

Pozdro

m8 wymiatasz!! Jak dobijesz do 50 to się do Ciebie odezwe, też chce mieć takie pały za rok :) Reszta też pięknie jedzie K+ dla was bo naprawde się staracie. Wielkie pozdro ;]

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

sciete resztki maroc - gdyby nie plesn to by sobie mogl rosnac . :laughing:

a tutaj apollo11 x erdpurt wykielkowalo 11stego ale caly czas pod swietlowkami , dzisiaj dopiero wlaczylem MH bo cos mi sie barwia te apollo ziemie dobrze wymieszalem , nawozow nie stosowalem hmmmm zobaczymy czy sloneczko w postaci 400w pomorze hehe..

a tutaj 2 mutanty hehe licze ze szczesliwa 3 okarze sie kobieta :rasta:
a ten maly nie mogl sie otworzyc rosnal w taki dlugi kielich , dopiero jak go nacialem to puscilo go juz zostal wysadzony do innej doniczki , a w jego miejsce poszly 2x early dog...aauuuu

a tutaj 2x sour diesel i jeden ss x mk ....

zdiecia z dzisiaj tylko ze ja poza datami i godzinami zyje hehe

pozdrawiam wszyskich

Latest posts

Latest posts