What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

C

Ca2

Azzzzzz: maroc do dziś u mnie ma rekord świata w produkcji żywicy;D Z kumplem kiedyś paliliśmy 5 odmian. Każda z czystej lufki. Maroc puścił 3x mocniej "soki" od innych odmian. Rura poprostu zrobiła się brązowa...prawie cala bursztynowa. Mmmm ale bym sobie jeszcze przykopcił maroca:D
U mnie najwcześniejszy zrobił sie prawie czarny ;D One coś z tym kolorem w sobie mają

Ghonox

Member
Załamany po raz chyba 4 w tym sezonie jestem...

-,- Posadziłem 4 planty (2x LR i 2xLR2).Robiłem fotki codziennie, żeby ładny fotolog wyszedł... i... 4 samce xD huhuh na 21 roślin w tym sezonie 19 samców xD To niżej 10% samic, no kurwa ;o to się nazywa pech..

A i zdjęcia usunąłem niechcący z całym dyskiem.. -.-

A

ares420

Ghonox: Po prostu kupuj nasiona feminizowane :rasta:
Niestety za przyjemności trzeba czasami zapłacić :joint:

Last edited:

BReal

Well-known member
Veteran
Maroc, maroc, maroc... co za piekna odmiana, a jaka pyszna! :rasta:
Shoty zrobione 6 wrzesnia, tydzien pozniej scialem tego cukierka :D

59827HPIM7205.jpg

59827HPIM7198.jpg

59827macro_of_maroc.jpg

59827macro_of_maroc_2.jpg

EDIT:
tak Pes... to jest od femaleseeds! tak mi sie spodobala ta odmiana ze na pewno znajdzie sie dla niej miejsce w moim repertuarze za rok :D Bylo tak dobre ze wyobrazcie sobie.. nic juz nie mam, hehehe... ziomki przyznaly najwyzsza note bo dawno nie jaraly czegos takiego, hyhyhy... :D

A tu juz Danish Passion od naszego wspolnego przyjaciela ^^

59827macro_of_dp.jpg

pozdro dla prawdziwych! :wave:

Last edited:

GrowBoy

Active member
Ladnie panowie dajecie :D
I ci z indorami i outami :)
Mmm... kozacko :)
Azzz a ten twoj maroczek mnie kladzie na kolania :) hehe napewno smaczny :D
K+ (narazie niemoge)
Ja na spotach na dniach sie wybiore to wrzuce co nie co... jest jeszcze jeden spot o ktorem nie mowilem gdzie rosnie WWxES ale na nim niebylem z 1.5miesiaca... jak cos zostanie na nim to tez wrzuce :)
A powoli sie szykuje do indoorka :)
Pozdrawiam

P

passionman

A kysz!
znikaj! postuj co w ogrodzie rosnie ci a nie wprowadzaj negatywnych wibracji - wystarczy ich w realu, na forum nie są potrzebne!

pozdr, kov

Last edited by a moderator:

Azzzzzz

Member
Veteran
Passionman: i po co podkurwiasz ludzi z rana ??, paly niech sie paluja, jak monitoruja to forum to zapewne dlatego zeby zapewnic nam bezpieczenstwo, bo niby co my robimy nielegalnego ?, wstawiamy fotki i piszemy co nam przyjdzie do glowy - naszczescie to jest jeszcze legalne !, jak chcesz zwrocic komus uwage ze za duzo mowi to pisz konkretnie do kogos... brrrr juz mam dosc tej calej schizy policyjnej na forum :cuss:

GrowBoy: Kurde ale mnie zaskoczyles, nie wiedzialem ze ktos bedzie jeszcze jechal z moim crossikiem WWxES, fajny z tego sort wychodzi ale niestety nie na nasz out... :violin:, zato w indorku swietnie dochodzi :joint: oto fotki z tegorocznego outa, jak widac brakuje mu z 2 miechy: :bashhead: :bashhead:

12505P9170097.jpg

12505P9170098.jpg

Kurde ale ten maroc mnie zaskoczyl, straszna psychodela jest po nim welbie...
:jump: :bashhead: :jump:

12505P9170092.jpg

Pozdros amigos

hodowca

Active member
Veteran
EEE tam.... no nie przesadzajcie ,ze ten Marok jest jakiś extra.Ja miałem w zeszłym roku i powiedzialbym ,ze moc raczej przeciętna jak na dobre ziółko przystało- za to wyjątkowo produkrywna w żywice.Nadaje sie on zajebiście do naszego polskiego klimatu i do robienia zajebistego hashu!

kilka fotek

Last edited:

GrowBoy

Active member
Azzzzzz no mialem pare pesteczek to posadzilem :)
Z tego co zaobserwowalem to bardzo dobre geny... zajebiscie sie krzyczyly... rosly i pachnialy <mniam> na 6 krzackzow ktore mi wyroslo to 6 okazalo sie zenskich... ale niewiem czy cos z nich ocalalo bo niebylem tam dlugo :(
Zajebiscie dajecie panowie :)
Oby tak trzymac :D
peace

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Prawdopodobnie passion

Cos z sensiseed:

Plesn atakuje - ogladajcie uwaznie pociechy.
Super kolorujecie :rasta:

Last edited:

hodowca

Active member
Veteran
Ma ktoś na oucie Early Skunk x Chemdog DD by Hot Cargo ? U mnie w sz. geogr. 55N - dopiero teraz zaczęły kwitnąc - pyt. Wasze tez takie pozne?
Zbiory najszybciej na początku novembera...

Last edited:

Chirurg

Member
moje ślicznotki dwie tylko one przy mnie zostrały

24507P1210732.JPG

24507P1210705.JPG

24507P1210741.JPG

pp

fajna zbita krepa jak bonsaii
2450701.jpg

ps .hehe hej chopie Ulrichu z czarnym krzyżem :D ocb z tymi palcami w karmie ? :wave: