What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

@LDV dokładnie tak jak piszesz , pompka działa non toper :) wieczorem dam zdjęcia pompek
@asdf to nie pierwsza moja uprawa którą akurat nie ja uprawiałem ale widziałem na własne oczy tym sposobem ale tak jest zawsze więc gorąco polecam

Last edited:

baku

Member
sunshi normalnie mnie zamurowało, żeby mi tak wyrosło to by było cudnie :D

LDV
jak dobije do 50-tki to odpisze na twojego pm-a zresztą jak i na wiele innych nadesłanych przez userów icmaga prywatnych wiadomości.

sunshi ladnie krzaczki :D <mniam>
Poiwiedz cos wiecej o boxie.. jaka lampa.. jaka powierzchnia.. ile wega.. jakie nawozy :D
bd wdzieczny
pozdro peace

Feel Fine

Member
sunshi dawaj te fotki jak to podłączyłeś bo tez mam jakies pozostałosci po akwarium tylko nie mam pojecia jak to wykonac i czy moja pompka sie nada bo miałem małe akwarium :joint: :joint: :joint: :joint:

Peace !

Last edited:
G

Guest

@divinorum wysokość krzaków przepraszam dziewczynek :p to 75 centymetrów średnio i więcej doniczki 15 litrowe.@Ogrodnik-PL16 Weg trwał 40 dni ,nawozy poniżej , lampa 400W, Powierzchnia głupio tak powiedzieć alt wiem tylko miej więcej 90 szerokość głębokość 60 wysokość 180 @Feel Fine Zdjęcie masz poniżej łopatologicznie pompka z wężykiem zakończona kamieniem akwariowym za 1zł w zooloicznym podłoże karmezyt i między tym ten kamień akwariowy pompka włączona cały czas

a to siostra bez pompki w okazałości widać że miej zbita i miej obsypana

pompki pod które są podłączone 2 doniczki

z tych nawozów ani razu nie dałem biohomusa po prostu nie było takiej potrzeby

a jeszcze niżej zdjęcie dziewczynek jak ktoś ma problemy by zauważyć różnice to zdjęcie wygląda jak wejście do nieba ztym blaskiem za roślinami

Last edited:

57fun

Member
A winko jakie ci wyszlo...? rownie smakowite jak pomidory :]
Ps. MILANOOOO MILANOOOO !!!
jeszcze jedno co to to jest na tym zdjeciu z nawozami takie male miedzy wiadrami z leroja obok ripena

Last edited:
G

Guest

Ema! Fajne plnaty! Czy ja sie myle czy ty jeszcze dostarczasz im CO*2 ?
Ile maja temperaturki w srodku?

E.: Znalazlem ciekawego spota! Rosnie tam nawet troche pokrzyw. Wprawdzie miejscowka jest troche przypalowa, ale mysle, ze mozna tam sprobowac posadzic pare plantow. Jest to teren ogrodzony siatka. Narazie przypatrywalem sie miejscowce zza siatki :D Nie widzialem tam zadnych smieci, z czego wynika, ze nikt albo prawie nikt tam nie chodzi. No bo komu by zalezalo na przeskakiwaniu ogrodzenia?.... MI!!!! :D Obok jest fabryka jakis batonikow i chodnik ktorymi co jakis czas ludzie przechodza, ale tak w ogole miejscowka sprawia wrazenie nieodwiedzanej. Zreszta zauwazylem tam chyba 1 siejke :D Tylko jak bede chcial tam wlazic to tylko noca, albo bardzo wczesnie rano. Miejscowka jest blisko mojej chalupy wiec nie bede mial problemow z noszeniem ziemi, nawozow itp.. zostala tylko sprawa forsy bo ostatnio z tym krucho :D :chin:

:wave:

Last edited:

baku

Member
shaman trip najciemniej pod latarnią :D ludzie będą chodzić i nawet nie zauważą :p ale czy jesteś pewny czy za tą siatką nie powstanie jakiś budynek czy coś w tym stylu, bo w takim razie by ci to zniszczyli :(.

Jaką odmiankę chcesz tam sadzić tą z openseeda na talony czy ta sieje z 3m ??

pozdrówka

kolorujemy :D po 1 z każdej odmianki :D

dzień 13
[emxchemoxhhxnl]

nl

[komxnl]

the church

purple power

white widow - jak myślicie co mogło mu dolegać?? może te upały go tak urzadziły??

[nlxice]

wydaje mi się ze je troche przypiekło na tym słoneczku :D

lowryder

osttnio takie ulewy przeszły że wszsytkie lowrydery wbiło w ziemie ale naszczęście nic sie im nie stało :p

Last edited:
G

Guest

Originally posted by baku
shaman trip najciemniej pod latarnią ludzie będą chodzić i nawet nie zauważą :p ale czy jesteś pewny czy za tą siatką nie powstanie jakiś budynek czy coś w tym stylu, bo w takim razie by ci to zniszczyli :(.

Jaką odmiankę chcesz tam sadzić tą z openseeda na talony czy ta sieje z 3m ??
pozdrówka

Ojojojoj.. ladne planty! zieleni sie, zieleni...

Jezeli chodzi o miejscowke, to nie sadze zeby cos budowali tam przynajmniej w tym roku. To jest obszar mniej wiecej 100m na 150m, ogrodzony siatka bez zdanego wejscia. A siatka zreszta nie jest dziurawa, wiec zule tam krecic sie na pewno nie beda. Mijescowka jest odslonieta na slonce od strony pd.-wsch. dzieki czemu maja zagwarantowane minimum 6h bezposredniego swiatla, a troche cienia przyda sie w te upaly.

Zamierzam sadzic te pestki z openseeda na wolnekonopie.pl :D Moje planty beda mialy miesiac lub dwa do nadrobienia, ale raz ze i tak nie wskazane zeby rosly za duze (nie chce zeby byly widoczne na wieksza odleglosc :D), a dwa to mysle ze jak dam mieszanke saletry amonowej i biohumusa to ostro przyspiesza.

pzdR!

Last edited:

Sharpie1

New member
Wydawac by sie mogło ze znalezlismy idealnego spota... a tu ni z tad ni z owąd nagle sie ktos pojawia... mialem ostatnio ciekawa sytuacje a mianowicie pojechalem na spota wysadzic 4 planty, jak juz doszedlem w miejsce gzdzie mialem przygotowane dolki to zacząłem wysadzac rosliny, caly czas sie rogladalem czy kogos nie ma i nie było.... wysadzilem 4 planty odwracam sie za siebie patrze a tu kurwa 3 łepków za mną w odleglosci mnie wiecej 15 m stoi ale sie nawet nie skroili co robilem... mniejsza o to ze miejscowa jest w polu, za lasem i jakimis chaszczami ze dojsc trudno... no ale jak widac nie ma nigdy idealnie, wiec jak szukacie jakiegos spota i juz macie cos upatrzonego to zawsze moze byc jakis przypał.

Ja bym nie sadzil Shaman Trip na twoim miejscu za tym ogrodzeniem, w koncu przeciez w jakims celu, ktos tą siatke tam dał i wg mnie samo to juz jest przypalowe.

PEACE

L&M

Member
siema chlopaki!

w niedziele zamoczylem i wsadzilem do ziemi moje pesteczki, duzo tego ogolnie ale nie to jest ważne, :) wszystko ładnie kiełkuje tylko... nie kiełkuje to co najważniejsze:/ tzn the church i easy sativa, nie mam pytan, markowe odmiany kielkuja dłużej?? wiem, wiem, to dopiero 4 dzień ale w sumie to o te 2 odmiany mi najbardziej chodziło:)

a tak po za tgym to... ku**a jestem normalnie posrany, jutro ustny polski, dobrze że chociaz to już ostatnia matura ale na Boga, ja nic nie umiem, hehe, mialem się nauczyć 5 kartek a4 czcionka 12 a tu kapa, umiem, 2 i to jeszcze hujowo... módlcie sie za mnie :D

powodzenia

Last edited:

GanjaDevil

Member
Troche w tym roku sie spóźniłem z zamawianiem nasionek i moje pytanie brzmi następująco czy za dwa tygodnie nie bedzie za późno na wysadzanie czy lepiej zostawić nasionka do przyszłego roku ??

G

Guest

GD@ nie będzie zapóźno ja będe może nawet i później wysadzał poprostu będą mniejsze ale kwitnąć itak powinny normalnie chyba że wybierzesz jakąś odmiankę która potrzebuje sporo wega ale itak powinno byc ok...

G

Guest

Originally posted by Sharpie1

Ja bym nie sadzil Shaman Trip na twoim miejscu za tym ogrodzeniem, w koncu przeciez w jakims celu, ktos tą siatke tam dał i wg mnie samo to juz jest przypalowe.

PEACE

No coz.. zdaje se sprawe ze miejscowka idealna nie jest, ale nie zamierzam taz wysadzac wszystkiego przeciez (okolo 1/3 wszystkich plantow). Jak tam odkryja co sie swieci, to najwyzej zostana inne spoty do obrobki. Poza tym do tego spota mam okolo 500m :D :D Nie wiem dlaczego go wczesniej nie zauwazylem ^^

GanjaDevil - ja mam taki sam dylemat niestety :p W ciagu roku wydalem wiele forsy na ... nic! Tzn.: zaczynalem od dwukrotnego kupowania na chwast.com ale potem sie skapnalem, ze to gowno. Potem zainwestowalem w lampe hps 400W (normal - tzn nie w ulepszonej wersji agro dla roslin) i w doniczki, kermazyt, troche nawozow itp. itd.. Ale niedlugo potem jak juz przymierzalem sie do budowy boxa stary skapnal sie o cho chodzi i wsszystko mi zarekfirowal.
Potem kupilem se troche pestek passion#1, ale tak sie zlozylo, ze matka kiedys wczesniej wrocila z domu i odebrala przesylke :badday:. Jeszcze potem udalo mi sie w koncu zamowic i odebrac moje 1wsze prawdziwe pestki. Niestety bylem na tyle glupi, ze od razu je wysadzilem i na parapecie kubeczki polozylem. Jak wyroslo to stara mi wyrwala :p

Byl to okres kiedy to mialem troche fantow i moglem sobie nakupowac pestek i przechowac na pozniejsze dni na outa. No coz... uczymy sie na bledach. Teraz przynajmniej wiem jak zaplanowac rok przyszly: bede co miesiac lub dwa kupowac sobie nowe pestki, az zgromadze sobie co najmniej z 60 :D A potem gdy zrobi sie w miare cieplo wsyadze to na balkonie (zadko kto tam zaglada), albo od razu wsadze do ziemi (chyba lepsza wersja).

Takze stracilem wiele okazji ale i zarazem nauczylem sie paru bardzo pozytecznych zeczy :]

Mam nadzieje ze ta opowiastka sie komus przyda z beginerow. :sasmokin:

E.: Nadal jestem w posiadaniu tej lampy (nieuzywana). Chyba moge komus odsprzedac?

pzdr! :wave:

Last edited:

bobinoon

Member
Tak na przyszłość @ST, jak nie możesz zamawiać do domu to zamawiaj na poste restante.

U mnie na oucie pojawiło się jeszcze 20 NL i 20 NL x KOM, niestety nie mam aparatu więc nie zrobię zdięć.

GanjaDevil

Member
Shaman Trip - to nie zbyt fajnie jak przez starych utopiłeś tyle hajsu ... może zamawiaj na adres jakiegoś zaufanego koleżki jeśli nie chcesz z c.fr ...

Czy ktoś wie jaką odmiane dają z z open seeda na http://wolnekonopie.pl/ bo dzisiaj sie zapisałem i wplaciłem kase ... ??

Już znalazłem , że jest to Outdoor Mix Cannapropolis ale czy ktoś mi bliżej przybliży informacje o tych nasionkach ?

Last edited:

Burek

Member
ja już moge uznac out 2007 za rozpoczęty w pełni :D
oto moje 4 Purple Power z femaleseeds z cannabis.fr.pl

1

2

3

4

lowraidery dam później bo bateria sie wyładowała i nie zrobiłem fotosów

PEACEEEE !

tomato

Member
Veteran
pieknie panowie kolorujecie !!
u mnie pod lampa malenstwa calkiem ladnie sie rozkrzaczaja. jest jeden mankament, mianowicie listki sa zbyt ciezkie, a lodyga za cienka..to roslinka na srodku doslownie sie polozyla, reszta jeszcze jakos stoi bardziej lub mniej w pionie. lampa nizej byc nie moze bo zauwazylem ze jedna roslinka jest troche powykrecana, jakby sie troche poparzyla. na szczescie w sobote jada na miejscowke,wiec najwyzej troche glebiej je wkopie.

22085babes3.jpg