What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

franzPL

Member
UPDATE

Box nr 1 hps 400W weg 50dni flo 68dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Skunk#11 Top44 reweg Skunk#11 na dole klon Skunk#11 Arjans oraz Blublleberry

Box nr 2 hps 250W weg 50dni flo 68 dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany zostało tylko Twilight klon skunk 11 oraz big bud ktory pod koniec tygodnia bedzie całkowicie sciety

Big bud ten z ktory jest w boxie nr 2

Arjans

Blublleberry juz niedługo równiez zostanie scieta

Top44

Twilight tak wypełniło korzenie dieki keramzytowi

Skunk#11 klonik w boxie nr 1 donica 3L mix ziemia+coco

Skunk#11 klonik w boxie nr2 donica 15L samo coco

przylecial sobie owadzik i tak mu sie spodobała zywica mj ze nie chciał odleciec :)

G

Guest

macie jakies patenty na kota co probuje zjesc sadzonki z parapetu ?
wpierdol tu nie pomoze ...
:1help:

Azzzzzz

Member
Veteran
Rystal: chyba tylko toaleta pozostaje :bigeye:

Franz: Za duzo miejsca mi sie wydaje maszw tym boxie i mimo bledow w uprawie mysle ze pomogloby ponachylanie wszystkich lodyg z topami ( aby zalapalyu wiecej swiatla ), napewno by byly bardziej spuchniete..., chociaz jak to 68 dzien to juz chyba nie bedzie az tak duzych roznic...

Powodzenia

G

Guest

Azzzzzz said:
Rystal: chyba tylko toaleta pozostaje :bigeye:
co mam przez to rozumiec ? ? ?
wykapac go ? na sraczu posadzic ?

i need help
sa jakies rosliny co odsraszaja koty ? ?

bo juz mialem przypadki jak kot sadzonki albo dolne topy wpieprzal :woohoo:

g1enek

Member
divinorum said:
i dziewczynki poszly w plener :)

/shaman i passion#1 z DP/ na drugim spocie SantaMaria/

Witam, bardzo wczesnie zdecydowales sie na wysadzanie krzczkow, czy nie za wczesnie troche ?Czy dojdą juz krzaki w takim wczesnym okresie :p ? Sam planuje zakupic kilka odmianek w tym sezonie, i poscic w plener pod koniec maja, pozdro ;]

Btw. kielkuje 3 nasionka , minelo juz ponad 24h i ni widu ni slychu o korzonku :(

Biodizel

Member
kocimietka przyciaga koty :D a im wczesniej sie wysadza (g1enek) tym wieksze beda rosliny, nie ma wplywu na termin zbiorow, no chyba ze zalapiesz sie jeszcze na wiosenne przymrozki :D

skórki z pomaranczy, cytryn, odstraszacze kotow niestety szybko wietrzeja, mozesz tez zainwestowac z odstraszacz akustyczny

Last edited:

g1enek

Member
Biodizel , te nasiona co masz na fotce w swojej galerii planujesz wysadzić w tym sezonie ;DD ? Masz pole czy co ? Bo nie mam pojecia gdzie uchowasz tyle krzaczkow, wiem jakie sa z tym problemy bo sam nie wiem gdzie moge wysadzic swoje zaledwie 8 krzaczkow.

G

Guest

g1enek said:
Biodizel , te nasiona co masz na fotce w swojej galerii planujesz wysadzić w tym sezonie ;DD ? Masz pole czy co ? Bo nie mam pojecia gdzie uchowasz tyle krzaczkow, wiem jakie sa z tym problemy bo sam nie wiem gdzie moge wysadzic swoje zaledwie 8 krzaczkow.
g1enek - widze nowy
polecam lekturke - http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=10438
dowiesz sie co to projekt DF autoflo Biodizla miedzyinnymi
tak na dobry poczatek
mysle ze po przeczytaniu tego watku od poczatku sporo sie dowiesz
ja czytam go od 2 dni zeby ten out byl perfekcyjny i zeby sobie przypomniec zeszloroczny klimacik

Rystal
:dueling:

G

Guest

:D RYSTAL
kurde mam to samo, nasza kotka wpierdzielila mi 5szt wychuchanych panienek co juz na out`a sie szykowaly. tez nie mam patentu.. kupowalem odstraszacz dla psow i kotow w sprayu i pryskalem po doniczkach, ale tez szybko paruje... dostala wtedy w dupe pare razy i teraz z respektem do kwiatkow podchodzi ale cholera wie co jej do bani strzeli. te ultradzwiekowe odstraszacze sa w porzo ale ich ostatnio nie widzialem w sprzedazy.

G

Guest

divinorum said:
:D RYSTAL
kurde mam to samo, nasza kotka wpierdzielila mi 5szt wychuchanych panienek co juz na out`a sie szykowaly. tez nie mam patentu.. kupowalem odstraszacz dla psow i kotow w sprayu i pryskalem po doniczkach, ale tez szybko paruje... dostala wtedy w dupe pare razy i teraz z respektem do kwiatkow podchodzi ale cholera wie co jej do bani strzeli. te ultradzwiekowe odstraszacze sa w porzo ale ich ostatnio nie widzialem w sprzedazy.

skurki pomaranczy !!!!!! to dziala :yoinks:

L&M said:
kopalnia wiedzy, naszczeście śoledziłem na bieżąco i teraz nie musze czytac wszystkliego a jest tego duuuuuuużo :woohoo:

przeczytaj jeszcze raz ,ja wiecej niz polowe z tego zapomnialem - przy okazji mozesz oblukac foty sLAW77'a <pozdro> ktore byly mistrzowskie :D jak i nie tylko jego ... ale wszystkich :bat:

:smoweed:

buSka

Member
Elo =] Tak jak mowilem wczesniej wrzucam fotki maluchow i tak jak mowilem powyciagaly sie strasznie (tylko jedna sie ostala normalna bo pozniej z ziemi wyszla jak juz folia oblozylem boxa =]) ale narazie rosna zdrowo - 5 badz 6 dzien wega :

Witam :D
Pieknie zapierdalalcie :D
Castlevania z mi slinka cieknie :D <mniam> a jak z moca?? :D
Ja w weekend znalazlem 1 spota wykopalem tam 7 dziur po 10 litrów kazda i bd wsadzal po 2 pestki to jednej dziury :D Jeszcze msuze jakos tam nawiesc ziemi :/
Mysle ze kupie ziemie do tego dolomit i agrofoske czy cos takiego :) I jak zalatwie to obornik krowi :D
Jeszcze mi potrzeba z 3 spoty :D
Wysadzal bd ok 1 maja :D
pozdro

G

Guest

castlevania said:
WW :D pozdro panowie ładnie zapierdalacie:D

dzieki kurwa ;/ teraz mi tak sie zachcialo jarac ze to jest nieporozumienie
(niemoglem sie powstrzymac zeby nie skomentowac)
:respect:

bylem z wizyta u znajomego Forhasta ktory nie udziela sie tu z braku czasu i zrobilem makro jego greapefruit od fs

9 day
od lewej V x Rs potem vortex potem costam ...

o prosze Ogrodnik-PL16 taki mlody a zarazem taki pracowity ... 7 dziur po 10 litrow ... nic tylko brac przyklad :chin:
oby ci panie wynagrodzily to w plonie

:wave:

Last edited:
Hehe :D dzieki Rystal ale az taki Młody nie jestem :D nie sugeruj sie nickiem :)
HeHe wiesz.. na bombie to mogbym tam kopac caly dzien... ale czulem ze mnie slonce zabijalo i musialem juz isc bo nie moglem oddychać :D hehehe
jak porobie wszysktie spoty to powrzucam foty :D
pozdro