What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

burmese

Active member
sere ma že teraz je aj koronavírus nelegálny, sere ma že som bol naSSraný....
a pre?o faj?íš tu máš cig..../ano-dik/
o ženách:
k-LO-pí klop,
som doma aj go-MORA
/imho/tep-LO ?i-ži-ma
spor-AK hovado //samozrejme ob-oje//
odvtedy sú kravy svet-E

-GD-

Active member
Me moc nepotesila sms z hygieny ...
biggrin.gif

burmese

Active member
o matka Zem, zastav svoj hnev,/postraš radšej blavu, prahu a brusel/
my sme iba nevolníci a otroci, už je aj nelegálne chodit von a do prírody

Slubujeme, že zakážeme vacsinu chémikálii a bezbrehý konzum a cestovanie a obnovíme vacsinu lesov,
Ukáž prosím aj Ty prejav dobrej vole a daruj vodu a život tam kde to naozaj potrebujú

nikolajmorozov

Active member
ten novej vzhled je teda pekne napicu! cekam ctyri dny nez se spusti icmag a jako pardon ale tohle je total neprehledny..

btw: pokud by nekdo chtel tak sem ted na 5semenech narazil ze je dr. Grinspoon(barney's) na sklade..

spachal

Well-known member
Veteran
No, asi jsem konzerva, ale tohle neni zmena k lepsimu ..

Nejdrive test diakritiky, jestli alepson tohle opravili: LOĎ ČEŘÍ KÝLEM TŮŇ OBZVLÁŠŤ V GRÓNSKÉ ÚŽINĚ. PŘÍLIŠ ŽLUŤOUČKÝ KŮŇ ÚPĚL ĎÁBELSKÉ KÓDY. Loď čeří kýlem tůň obzvlášť v Grónské úžině.Příliš žluťoučký kůň úpěl ďábelské kódy.
To jsem zvedavej, jak se to bude zobrazovat po postu ..

No a ted neco zavaznejsiho: VESKERA ALBA S OBRAZKY JSOU NASTAVENA JAKO VEREJNA!! To neni na foru tohoto typu idealni, bacha na to. Ja uz jsem vse upravil na Registered Only.

Zmeny (so far ..)
- nic moc vzhled, kontrastni, boli me z toho oci. V nastaveni je sice asi pet polozek na Forum Style, ale at zvolim jakoukoliv, asi je template ten samej, zadna zmena
- konecne jsem nasel, jak zobrazit nove prispevky ve vlakne. Debilni, ale je to tam
- co je tohle? https://www.icmag.com/european-groups/czech-canna-community?tab=topic-tab
- vyhledavani ma timeout. A krome toho nefunguje ;]
- není mozne zmenit pocet prispevku na stranku, ulozi se vzdy na default
- zmizelo My IC a Wall, to je fakt skoda ..

No asi i dalsi veci, mozna jsem konzerva, ale zatim to jako zmenu k lepsimu nevidim ..
Zkusim jeste nejakou grafiku, jak se s tim pracuje:
hm, primo do prispevku asi vkladat nejde .. tak nic.

koncim, pali me z toho oci :/

Attachments

• photo1327487.jpg
    photo1327487.jpg
    74.2 KB · Views: 101

Latest posts

Latest posts