Rock efect určitě nestrikej.je v nem i neem oil..na palice nic nestrikat..radeji zkositNo právě jak říkáš... už sem musel vystřihávat nějaké kousky. Neděle rozhodne, rači něco než aby mě to zežrali pažravé "motýle"
[FONT="]Jedinečný insekticidní a fungicidní koncentrát Rock Effect na bázi přírodních látek je vhodný pro ekologické zemědělství. Aplikace postřikem, ochranná lhůta 0 dní.[/FONT][FONT="]
[/FONT]
View Image
děkuji, začli tam dělat pořádky "vrabci" příroda si poradí
Vyhadzal som celu izbu, vystriekal savom a roztokom siry, stan, vzduchotechnika vsetko nove, dnes pozrem lepsie a znovu padli. Nejake tipy? Rastliny 2 tyzdne na kvete som vyhodil. Zo sirnych knotom nemam dobry pocit. Ma vyznam postriekat veci diskusom, alebo je to uplny nezmysel? Na matky kedysi zabral, ale vobec netusim ako to funguje.
Zdarec, po pár dnech co sem nekoukal do boxů, se mi na pár listech udělal tento brajgl, nevíte někdo co by to mohlo být?
View Image
View Image
Buď spálený od světla,nebo přehnojení dusikem
Je to lehce tmavsi .. mozna nejake mineraly, videl jsem, ze cast jedes pod LEDkama, zkus trochu pritlacit na vapnik, treba to pomuze. Pokud to neni na vsech listech, neresil bych ..