What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

-GD-

Active member
Mě dnes nepotěšili housenky v plodech, do finále mám podle tabulek k poslednímu září. Použit bio preparát a nebo to seknout dřív? Zatím sesbíráno ručně a "vyhlazeno"

Vypadá to na nějaké "motýle"

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
a coje to za preparát? nahod info. tyhle svině se dobře maskují, myslíš, že vyhlazeno ale prd :D nejen, že to nakoušou, ale tak tam nechávají trus a ten hned začne plesnivět a od něj i květ.

-GD-

Active member
No právě jak říkáš... už sem musel vystřihávat nějaké kousky. Neděle rozhodne, rači něco než aby mě to zežrali pažravé "motýle"
[FONT=&quot]Jedinečný insekticidní a fungicidní koncentrát Rock Effect na bázi přírodních látek je vhodný pro ekologické zemědělství. Aplikace postřikem, ochranná lhůta 0 dní.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

--data--web--clanky--_kalendar_gall--2016-5--zahrady--16.fitbox.x600.y25000.r0.q90.nr0.me2.jpg

sensi23

Active member
Veteran
No právě jak říkáš... už sem musel vystřihávat nějaké kousky. Neděle rozhodne, rači něco než aby mě to zežrali pažravé "motýle"
[FONT=&quot]Jedinečný insekticidní a fungicidní koncentrát Rock Effect na bázi přírodních látek je vhodný pro ekologické zemědělství. Aplikace postřikem, ochranná lhůta 0 dní.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

View Image
Rock efect určitě nestrikej.je v nem i neem oil..na palice nic nestrikat..radeji zkosit

Rakosnicek

Member
Veteran
jono 2 tejdny do sklizně určitě už nestříkej, ty bio prepapráty jsou na olejový bázi a uplně to zalepí a zhnusí ty palice

housenky znám hlavně od kámoše z chalupy a nikdy tam toho nebylo tolik, stačilo vystřihat pár palic a dalších pár chytlo z toho plíseň, ale žádná katastrofa

Vesnican

Well-known member
Já mám zkušenost, že po setmění vylézali na povrch palic. Chodil jsem na ně s celovkou. Rozhodně to nepodcenuj, tím jak v palici hnízdí a serou, pusobili znacne škody.

Ten BT jak inzeruje Metracek hodně používají amici na outdoor subforu. Pri te kalamite jsem ho i zvažoval.

A. Jones

Active member
Vyhadzal som celu izbu, vystriekal savom a roztokom siry, stan, vzduchotechnika vsetko nove, dnes pozrem lepsie a znovu padli. Nejake tipy? Rastliny 2 tyzdne na kvete som vyhodil. Zo sirnych knotom nemam dobry pocit. Ma vyznam postriekat veci diskusom, alebo je to uplny nezmysel? Na matky kedysi zabral, ale vobec netusim ako to funguje.

newhousegreen

-.-
Veteran
Vyhadzal som celu izbu, vystriekal savom a roztokom siry, stan, vzduchotechnika vsetko nove, dnes pozrem lepsie a znovu padli. Nejake tipy? Rastliny 2 tyzdne na kvete som vyhodil. Zo sirnych knotom nemam dobry pocit. Ma vyznam postriekat veci diskusom, alebo je to uplny nezmysel? Na matky kedysi zabral, ale vobec netusim ako to funguje.

Diskus ano, ale jistota to není. U přípravku je vždy uváděna ochranná lhůta a ta bývá kolem 2 týdnů minimálně. Silnější systémové přípravky mohou mít i delší ochrannou lhůtu odhadem 3-4 týdny. Úplný nesmysl to tedy v 2 týdnů kvetu není.

spachal

Well-known member
Veteran
Je to lehce tmavsi .. mozna nejake mineraly, videl jsem, ze cast jedes pod LEDkama, zkus trochu pritlacit na vapnik, treba to pomuze. Pokud to neni na vsech listech, neresil bych ..

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Buď spálený od světla,nebo přehnojení dusikem

Je to lehce tmavsi .. mozna nejake mineraly, videl jsem, ze cast jedes pod LEDkama, zkus trochu pritlacit na vapnik, treba to pomuze. Pokud to neni na vsech listech, neresil bych ..

Díky moc za bleskovou reakci kamarádi. Spálení lampou bych vyloučil. Teplota v boxu do 28°C a lampy jsou tak 80 cm nad vršky, navíc se to projevuje na nižších patrech. Nadbytek dusíku nevylučují, preventivně sem začal substrát prolivat. Tmavě zelené listy neřeším, nějaký kolo s ghe organix za sebou mám a pokaždé se vybarvily kytky do tmavě zelené, ale ty suché, hnědé fleky sem ještě neviděl. Pár let zpátky sem viděl vlákno, kde měli fotky rostlin, především listů, ale i kořeny či květy s popisem co je to za chorobu, parazita, nadbytek nebo nedostatek prvků. Bohužel už ani nevím na jakém fóru jsem to tehdy našel. Ještě jednou dík za rady, doufám, že to co nejrychleji vyřeším tak, abych kvetovou fázi započal bez problémů :tiphat:

Dslzf

Active member
Me podobně trpely vzdy ty kytky ktere byly prelivane a trpely koreny. vzdy to bylo jen par kytek v boxu kere schly pomaleji nez zbytek a z lenosti sem zaleval stejne frekvetovane jak zbytek

Nadrzajda

Member
Zdar panstvo, radost mi dělá, že se opět vracm mezi živé a pečlivé growery, po roční hanebné práci az skoro odstávce jsem plný chuti a radosti.

Mrzi me ze prestal existovat chlapík s nickem KUNDALF?!?

A jinak kamarád mi z kalifornský plantáže loni dovez par semen Blue Dream a Margo, zacinam selekci

Latest posts

Latest posts