What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

sensi23

Active member
Veteran
Díky moc za bleskovou reakci kamarádi. Spálení lampou bych vyloučil. Teplota v boxu do 28°C a lampy jsou tak 80 cm nad vršky, navíc se to projevuje na nižších patrech. Nadbytek dusíku nevylučují, preventivně sem začal substrát prolivat. Tmavě zelené listy neřeším, nějaký kolo s ghe organix za sebou mám a pokaždé se vybarvily kytky do tmavě zelené, ale ty suché, hnědé fleky sem ještě neviděl. Pár let zpátky sem viděl vlákno, kde měli fotky rostlin, především listů, ale i kořeny či květy s popisem co je to za chorobu, parazita, nadbytek nebo nedostatek prvků. Bohužel už ani nevím na jakém fóru jsem to tehdy našel. Ještě jednou dík za rady, doufám, že to co nejrychleji vyřeším tak, abych kvetovou fázi započal bez problémů :tiphat:
Možná mě ještě napadá jestli to není mechanicky zničený od ventilátoru

Nadrzajda

Member
picture.php
picture.php

-GD-

Active member
Na Netflixu mě zaujala serie Murder Mountain.
Je tam něco historie hipíku kolem Humboldt county, Emerladského trojúhelníku, problemy legal a nelegál pěstitelů a včetně mizení "trimmerů" stříhačů brigádníků a ta příroda ♥
zatím je toho 6 dílu po 40 minut.
Mě to bavilo.

Phuuu Ad

Active member
tak a uz je to za mnou....situace se uklidnila a ja mohu opet zacit i kdyz uplne od nuly ale co.
hlavne ze je klid

nikolajmorozov

Active member
Na Netflixu mě zaujala serie Murder Mountain.
Je tam něco historie hipíku kolem Humboldt county, Emerladského trojúhelníku, problemy legal a nelegál pěstitelů a včetně mizení "trimmerů" stříhačů brigádníků a ta příroda ♥
zatím je toho 6 dílu po 40 minut.
Mě to bavilo.
diky za tip! uz davam treti dil a velka bomba.

sensi23

Active member
Veteran
Obě fem karma bitch se zhermily a ošukaly mi kompletně round..popcorn jak hovado..max do bubbleatoru..bych se z toho posral..semena za trojku a udělá to takovej bordel

ecr8d

Active member
po dlhom case prace na novej/starej genetike sa vracia opat na scenu Dave Scott aka Reeferman seeds..viac info na jeho fcb

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
po dlhom case prace na novej/starej genetike sa vracia opat na scenu Dave Scott aka Reeferman seeds..viac info na jeho fcb

hmm tak to už je několikátý comeback.. ten chlap je nezničitelný :D pamatuju si jako ho někdy po roce 2004 napráskal Barney úřadům a přišel díky zásahu o všechny matky, Barney se ho chtěl zbavit a následně začal prodávat jeho věci pod svýma názvama jako G13haze, což je Reefermanova g13 x neville´s haze, nebo acapulco gold, což je Reefermanova acapulco gold x nepalese highlad, nebo Dr. Grisnpoon, což je Phenom pehn od Reefermana. třeba jeho love potion byla dost dobrá a v USA koluje klon Lemon G což je pheno Love Potion, v crossech používá lemonG třeba Bodhi nebo Archive..

spachal

Well-known member
Veteran
Alucraft ted vyprodava LEDkova svetla, QuantumBoard, sice 4000K, ale opravdu za slusnou cenu. Pokud o tom nekdo uvazuje, lepsi nabidku asi nesezene :]

100w - 1 deska se zdrojem a chladičem: 2 000,-
240w - 2 desky se zdrojem a chladičem: 3 700,-
480w - 4 desky se zdrojem a chladičem: 7 200,-

spachal

Well-known member
Veteran
Co mi dnes udělalo radost? Z czech-meanwell.cz přišly tři zdroje z výprodeje, 240W, HLG-240H-42, za 570Kč kus, což je paráda! :]

Sice to nemám na grow a nedal jsem vám vědět (byly tam poslední tři) :p, ale tohle mě vážně potěšilo :))

papaja

Well-known member
Veteran
Co mi udělalo radost? Neustálé vylepšování autofloweringových variet, RQS (jsem fanoušek) uvádí, že má auto gorilu 20 procent, to už je dostatečné. Dále RQS uvádí špičkové genetiky převzaté z Ameriky dosahující až 27-30 procent naščeho štěstíčka, Thc.
Co mě štve, je ten zatracený netopýří virus. Přeji všem, aby se jim vyhnul.
Pěstujte lidičky, ty naše kytičky....