What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

-GD-

Active member
Měl sem možnost vyzkoušet příruční Vapík arizer.
Mám z toho smíšené pocity......... u indoor modelů cca 5 strainů konečný chuťový ocásek mrkeV, outdoor nehnojený po citrusech, přemýšlím kde plantžník udělal chybu. proplach byl cca 10-15 dní na ripen + RO......
A potvrdil jsem si že ten stav, úplně ještě nění ono....
Díky všem, ať se daří :D

Last edited:

Mightyka

Well-known member
Veteran
Mnou vytvořenej a "selektovanej" kros Larry OG x The Purps nedělá radost jen v našich luzích a hájích, ale už i v US si našel svoje místo. Člověk co ho má ode mě o něm tvrdí, že je jeden z jeho top 10 :) . A to má přístup ke mnoha clone only.

No a to, že je to kombinace dvou snad nejvíc nenáviděnejch seedbanek ever (CaliConection a BCbuddepot) jim řeknu až časem :D

-GD-

Active member
Mnou vytvořenej a "selektovanej" kros Larry OG x The Purps nedělá radost jen v našich luzích a hájích, ale už i v US si našel svoje místo. Člověk co ho má ode mě o něm tvrdí, že je jeden z jeho top 10 :) . A to má přístup ke mnoha clone only.

No a to, že je to kombinace dvou snad nejvíc nenáviděnejch seedbanek ever (CaliConection a BCbuddepot) jim řeknu až časem :D

Zrovna se dívám že předevčírem na G někdo zmínil tvůj cross, takže je nejspíš i tam :D

pMiii

Active member
Letos vzali smradoši opěět roha. Zmrdi kradou protože nemaj koule vzít zodpovědnost do svých rukou<--

nevadí, těší hudba a přítomnost, zmrd se nedostal na dostřel není třeba se proto chvět a bobtnat<---

hulte s Mírou nebo raděj bez něj ,Yo :whistling:

Lethal

Active member
Drobné víkendové radosti - pořídil jsem si Mightyho na Cannafestu s celkem pěknou slevou. Udělal si kamarády v Dutch Passion aneb člověk se jde poptat na světla a skončí to kecáním o všem možném a k tomu pivka a nějaký ty holandy v papíru.

Příště si rád zopakuji ale tohle bylo asi kouzlo pátku - o víkendu jsem tam viděl kriminálku aktivně potirat kde koho.

To se dostáváme k té nasrané části. Kámoše tam sebrali za venek a to byl opatrnej. Byl celkem zalezlej jen měl smůlu - U mě klika že jsem dorazil na sraz později jinak bych to s nimi musel řešit taky.

G

green johny

Jen vím že česnek je 3x účinnější když je naložený v lihu jako tinktura , ale pozor na dávkování vzhledem k potencionální trombóze. Hubne se po tom solidně

Btw když si u těch potravin , goji sem taky užíval pár mesicu...záleží na kvalitě myslím že v "a dost" testoval právě kustovnici a většinou nic moc oproti tomu jak to vypadat má ...
pestuju si řepu rakytník a tak... Ale nejlíp mi na energii fachaly neprazene kakaové boby rainforest z uncaria.cz
...jeden tip na " cukroví " co mě včera napadlo a realizuji :)
Základ čoko/tuk
Kakaove Boby 1kg, spirulina 400g, canna seed, hanf Prasek 250g, ořechy, zázvor cca 100g, med , citronova šťáva... to mám jako stangli vysočiny z který se ukusuje celou zimu

Shiny days growers

Last edited:

pMiii

Active member
Nice Recept zní pěkně lákavě.

Právě mám ještě zbytek kustovnice z Iránu, ale už toho není moc tak budu muset někdě něco solidního splašit..

Kakaové boby jsou super, dík za tip

Cheers

Vesnican

Well-known member
PS: někdo zkušenost s VERMOX tabletama ?

Použil jsem je preventivně po jednom divocejsim cestování. V den užití mi dobře nebylo, ale mělo by to makat. To použití je důležité zopakovat v tom doporucenem intervalu.

Pokud budeš mít nějaké zkušenosti s přírodní cestou, dej vědět.

Nadrzajda

Member
Kamos se mi vratil z Kalifornie, kde makal na farme a dotah mi seminka primo z plantaze, Blue Dream a cosi, co je nadepsane jako Margo (mozna jen nejaky samodomo kross mistniho farmare),mam radost a uz se tesim na selekci.