ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Łączenie się przez proxy, ale nie zawsze działa skutecznie. Czasem transfer spada do paru kb, a czasem świetnie się sprawdza. Niestety, jako, że ostatnio używałem proxy parę lat temu, nie jestem w stanie powiedzieć więcej nt. instalacji i obsługi tego typu serwerów, so google!
Mi kiedyś ruszyło pare razy proxy, choć jak napisałem wyżej z mizernym skutkiem - download pare kbps. Być może teraz zabezpieczenia poszły na przód i już nic nie można zrobić. No, ale narkusy, zawsze pozostaje lolek co part i oglądanie 20stu minut filmu co 200 minut czekania. Prawda, że satysfakcjonujące?
ale tak serio to swietny film jaki ostatnio ogladalem i moge polecic to STRZELEC - nie znam angielskiego tytulu. opowiada o zamachu na prezydenta... wciagajacy)
JA dzisiaj oglądałem film Q. Tarantina pt: 'Grindhouse'.
Okropnie surrealistyczny, czyli cały Quentin... ;]
Motywy typu odgryzione, zaginione kończyny lub
karabin zamiast nogi pewnej laski... Film mocny.
Quentin.... lubie jego filmy.. sa takie "dziwne"? nie wiem czy to nawet dobre slowo ogolnie przejebane i tylko dla fanow takiego kina
a ogladales 2 czesci? bo w stanach puszczaja 2 naraz a w polsce zrobili z tego 2 rozne filmy kretyny...
hehe. ten trailer MACHETTE był boski. wogóle calutki film mi łeb porobił okropnie.
i za to kochamy Quentina!
PS Wróciłem właśnie z AVP2 w kinie. hmmm... jak to powiedzieć? jeśli nie jesteście
psychopatycznymi fanami to nie polecam. pare razy ziewałem (co na filmach rzadko się mi zdarza). Wogóle sporo osób zamiast film oglądac bawiło się telefonami albo rozglądało po sali. w kino leciało na pięć sal multikinowych i wszystko wypchane prawie po brzegi, wiec dla wielu osób spore rozczarowanie. ale to moje zdanie i moja opinia.
Film o którym mowa to Grindhouse vol. 2 - Planet Terror w reżyserii Roberta Rodrigueza.
Quentin Tarantino wyreżyserował natomiast Grindhouse vol. 1 - Deathproof.
Mnie osobiście bardziej podeszła pierwsza część - Kurt Russel jako Kaskader Mike jest zajebisty. Rodriguez pojechał jak w "od zmierzchu do świtu" dużo zombie bardzo dużo.
nie pamietam kto ostatnio polecal "ducha epoki" ale film mi tak zkosil szara mase mozgowa ze kazdemu polecam juz nawet zaczolem zastanawiac sie nad swoim zyciem powaznie po oblookaniu