ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
zalezy ile rozgalenzien chcesz. dwa pientra da ci 4 galenzie. z nich bendzie po dwa jeszca po rozgalenzieniu. co da ci 8 galenzi. 6 da ci 12 galenzi(topow).i tak dalej.hehe
ja nie jestem nim zachwycony. Podwiazywanie robilem glownie na wegu a puzniej to tylko naginalem rosline pod siatka. Nastepny scrog bedzie lepszy, pozatym sama konstrukcje zrobie od nowa. A chcial bym zrobic takiego zeby mic duzo krutkich lodyg na gorze, na tych zdjeciach pewnie slabo widac ale to jest W WIEKSZOSCI GLOWNA LODYGA. caps sory. wiecej zdjec mozesz looknac na http://gallery.cannabis-seeds.cc/index.php?cat=10972 ja bym chcial umiec rozgalezic tak jak na tych fotach co wczesniej pokazywalem. moze teraz sie cos uda.
jeszcze cos dodam generalnie mam malutko miejsca a jeszcze je podzielilem na dwa, bo wydaje mi sie ze to bedzie dobre. ale caly czas udoskonalam moja szfe i generelnie jestem zadowolony, wlozylem w nia sporo roboty a bardzo malo pieniedzy, wszystko zrobilem sam bardzo lubie majsterkowac
hm, tak dokladnie to ciezko powiedziec, najpierw raz hodowalem z marnych nasion bo chcialem zobaczyc co i jak,poduczyc sie, pozniej mialem jakas hodowle, kolejna doszla daleko i zmarniala strasznie , nie wiem moze 4 wogole a 2 udana
aha heheeh i jeszcze kiedys zdudowalem skrzynke z listewek obilem folia plastikowa zawiesilem jedna zarowke i postwailem na parapecie hehehe rotfl ale to bylo bardzo dawno i nie mialem o tym pojecia, swoja droga dobrze ze sie tym nikt z naprzeciwka nei zainteresowal
oprawke oczywiscie zrobilem w calosci sam, jest super szczelna cale powietrze z niej jest odprowadzane za pomoca dwoch wiatrakow, tylko kurde szyba sie troche brudzi
ps. z tej co mi zmarniala zrobilem zajebisty film przyrodniczy, wrzuce go gdzies i pokaze
Czesc fjk, sorki ale czlowiek musi sie czasami odlaczyc od internetu na chwile, powoli nabieram obsesji uczestniczenia w tych forach ganjowych Nie moge sie oderwac od kompa nawet w lykend, ale nic, przyjdzie wiosna to mnie wygoni z domu.
No dobra, moze troche wstyd sie przyznac ale outdoorowo lece od okolo 1985. Z roznymi rezultatami, ale przez lata prob obcykalem biologie ziela i jego zachowania.
Indoor jest od zeszlego roku, bo w 2003 wkurzylem sie ze mi markowe pestki z seedbankow na outdoorze nie wychodza.
Zbudowalem boxa, pierwszy grow katastrofa, potem drugi juz calkiem calkiem, choc nie uniknalem pewnych bledow, trzeci bardzo ladne szczyty i wydajnosc wzrosla znacznie, teraz jest czwarty i zapowiada sie bardzo fajnie. W kazdym razie mysle ze dobrych pare grow trzeba zrobic zeby zrozumiec interakcje pomiedzy roslina a boxem.
W kazdym razie juz dawno zapomnialem nr telefonu do dilera
Nic nie kombinuje ze scrogiem, wypasionymi nawozami itp, bo mysle ze "lepsze jest wrogiem dobrego". No ale respekt dla tych co probuja czegos nowego.