What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Χωρίς θέμα! Ότι να ναι thread

weedolada

Member
Μην δίνεις πατήματα για τίποτα γι αυτό σε προειδοποιούμε όλοι φιλαράκι,ελπίζω να είσαι όντως στην ζωή σου πιο προσεκτικός έξω γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω καλά....και καλύτερα να κρύβεσαι δεν είμαστε φίλοι σου εδώ μέσα και ούτε ξέρεις τι είναι ο καθένας..είμαστε μια παρέα που μοιράζεται μια αγάπη αλλά μέχρι εκεί,όσα περισσότερα λες τόσο περισσότερο κινδυνεύεις..:tiphat:

Last edited by a moderator:

normal Norman

New member
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=6370773#post6370773 -->POST #115<--
οχι φιλε δεν ειμαι ευχαριστημενος ΕΓΩ...εσυ μπορει.... απο αυτα που βγαζεις... αλλα ΕΓΩ οχι...
:laughing:

tjo https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=6354559&postcount=241

atma https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=6347055&postcount=101

Ο παλιός είναι αλλιώς :good:και ο νέος είναι..... :jerkit:
.

weedolada

Member
ε δεν μπορώ ρε φίλε με αυτές τις λύσεις είσαι ο πιο επικίνδυνος καλλιεργητής στον κόσμο και πρώτος υποψήφιος να σε αρπάξουν..φιλαράκι όλα καλά αλλά ο κλέφτης και ο ψεύτης λέει η παροιμία τον πρώτο χρόνο χαίρονται....μην μπαίνεις στο τριπάκι να μας εξηγείς γιατί σε λίγο θα μας πεις που έχεις και την καβάτζα σου ρε atma..(kiss=keep it stupid simple) ένας απλός κανόνας για να έχεις τα χνώτα σου καλυμμένα..

υ.γ. για να μην παρεξηγηθώ στα λέω πολύ φιλικά ότι λέω..

locoezon

Member
Τα ειπε ολα ο Weedο...Ατμα νομιζω πως εισαι λιγο στα *αρχιδια* σου με το θεμα της προστασιας σου και ειτε αθελα σου,ειτε απο εξυπναδα μας λες πολλα και διαφορα πραγματα για το ΕΓΩ σου.. Οπως βλεπεις ολοι σου λεμε να εχεις λιγο περισσοτερο το νου σου για να εισαι ασφαλης αλλα εσυ συνεχιζεις το βιολι σου. Εσυ ο ιδιος τις προαλλες ειπες θα κατεβασεις τις φωτογραφιες ομως οσο παει το νημα μας δινεις περισσοτερα επιπλεον στοιχεια(τα οποια ειναι και ακρως παρανομα)... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ!

bazz

Member
Kai pio einai to problhma sas re alania den katalava diladi????

weedolada

Member
κουβέντα κάνουμε ρε συ buzz και ξαναδιάβασε αν είναι το νήμα να βγάλεις νόημα το μόνο που του λένε είναι να προσέχει..

newFish

Member
Απο εμενα παντως συγνωμη δεν ειχα τετοια διαθεση. Για το ρευμα ρωτησα για να μαθω αν η ΔΕΗ παρατηρει τετοιες διακυμανσεις στο ρευμα....

atma

Member
και εγω με την σειρα μου εδωσα καποιες προτασεις /λυσεις για το ερωτημα που μου εκανες φιλε μου..και αν ειστε τοσο περιεργοι για μενα κ για το ρευμα...δεν τους εφαγα πουθενα...μεχρι τελευταιο ευρο πειιραν οσον αφορα την καταναλωση μου..και ξαναλεω ΤΡΟΠΟΣ 1ος δεν ειναι απαραιτητο να εχεις το γκροου σου στο ιδιο σου το σπιτι...ξυπνηστε...αντε καλημερες γιατι επιασα πρωι παλι..

Last edited:

tjo

life gardener
Veteran
δεν εχω παρεξηγηθει με κανεναν αλλα δεν γινεται οταν ρωτας κατι και επειμενεις για μια απαντηση να σε κακοχαρακτηριζουν..

Τι αλλο θ ακούσουμε..έλεος ρε παιδιά με τα φανταστικά ζουμιά!
δλδ τι παραπάνω θες ρε φίλε? έτσι πως είναι τα κορίτσια σου
δε σ αρεσουν?? και αφού ξέρεις τι είναι το pix τότε γιατι ρωτάς?
και κάτι σχετικό,άσχετο...απαιτείς να σου απαντήσουμε,..
εσυ?? απαντάς σε ερωτήσεις άλλων μελών??
δεν έχεις ούτε ένα ποστ σε άλλο νήμα...

αυτό είναι το ποστ μου...ούτε σε κακοχαρακτηρίζω ούτε τίποτα..
σε ρωταω απλά αν το είχες καταλάβει...

Last edited:

weedolada

Member
και εγω με την σειρα μου εδωσα καποιες προτασεις /λυσεις για το ερωτημα που μου εκανες φιλε μου..και αν εισται τοσο περιεργοι για μενα κ για το ρευμα...δεν τους εφαγα πουθενα...μεχρι τελευταιο ευρο πειιραν οσον αφορα την καταναλωση μου..και ξαναλεω ΤΡΟΠΟΣ 1ος δεν ειναι απαραιτητο να εχεις το γκροου σου στο ιδιο σου το σπιτι...ξυπνηστε...αντε καλημερες γιατι επιασα πρωι παλι...και οσον αφορα τα λεφτα που ειπα για ρευμα και χημικα...σιγουρα ολοι μας εχουμε 2-3 καλους φιλους-κολητους που περιμενουν πως και πως να μας πουν και ευχαριστω... για την ξηγα που θα τους εκανες και αυτο γιατι αν δεν ειχαν αλλη επιλογη θα πετουσαν τα λεφτα τους στους γυφτους και τους αλβανους...γκε-γκε...δεν εχω παρεξηγηθει με κανεναν αλλα δεν γινεται οταν ρωτας κατι και επειμενεις για μια απαντηση να σε κακοχαρακτηριζουν..(οτι εγω δεν εχω απαντησει σε ποστ για αλλους)και οταν θες να δωσεις τα φωτα σου να σε χωνουν πιο πολυ λες και εγω ειμαι ο εγκεφαλος εδω....χαχαχα μπορει να φταιει ο καθαροος αερας εδω παιδια..να σται καλα παντως ολοι σας..:ying:

αυτές οι γενικεύσεις είναι που με κάνουν να "αρπάζω" εγώ πρωί πρωί..εγώ προσωπικά έχω φίλους και δεν έχω πάρει ούτε ένα λεπτό του ευρώ για να τους κεράσω..απλά κερνάω όταν έχω για να γουστάρουμε όλοι..οπότε όπως λέει ο tjo συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις..άντε καλημέρα!

Last edited:

atma

Member
εσεις ομως..... ???ολα τα καλα παιδια εδω μεσα.....σε λλιγο θα μας πειτε και τι ειναι το χορτο ρε τσακαλια....την παραμυθα πουληστε την αλλου...αλλα οχι σε εμενα....εξαλου δεν σας φαγαμε και πουθενα ρε μαγκες...:comfort:

antartist

Member
Atma, ανοιχτα και ακομπλέξαριστα σου λέω ό,τι συμπάσχω.

Το ξέρω πως υπάρχει σε γενικές γραμμές καλή προθεση, αλλά εντάξει ρε αλάνια, πολύ σφιγμένοι είστε.

weedolada

Member
εντάξει φιλαράκι σορρυ δεν μας πέφτει λόγος έτσι κι αλλιώς..για την ιστορία,μόνο και μόνο επειδή μίλησα και είπα την άποψη μου,προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ σε κανέναν με οποιοδήποτε αντάλλαγμα παρά μόνο κερνάω,αλλιώς δεν θα είχα το δικαίωμα να μιλάω και να σου λέω ότι δεν το κάνω ενώ το κάνω....και πάλι συγνώμη από μένα..
ανταρτιστ ρε φίλε διάβασε και τα προηγούμενα σχόλια να δεις ότι απλά λέμε προσοχή,και όχι να μην το κάνει..έτσι κι αλλιώς δικαίωμα του είναι και εμείς κουβέντα κάναμε για την ασφάλεια..

locoezon

Member
Και εγω προπερσυ στα παιδια που φροντιζαν τα δεντρα μου οταν εγω δεν μπορουσα,τους φωναξα στην συγκομιδη και καταναλωσαμε παρεα οτι αξιζαν....Λεφτα δεν τους ζητησα,οπως δεν μου ζητησαν και αυτοι χορτο...Απλα μαζευτηκαμε στις γιορτες και ο καθενας εβαλε απο καποιο πραγμα για να περασουμε ομορφα..Ειναι γλυκα τα γαμημενα τα *ευκολα* λεφτα απο αυτα τα θεματα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα να γινονται για τα λεφτα,οταν αλλα πραγματα ειναι πολυ περισσοτερης αξιας...Θα πει καποιος οτι ετσι μας εχουν καταντησει και αναγκασει να κανουμε...αλλα εγω θα πω ενα μεγαλο ΟΧΙ! 2 χειμωνες τωρα ζουσαμε με την κοπελα μου(δουλευε μονο αυτη,εγω εκανα απλα μεροκαματα και οχι καθημερινα) με 500 ευρω τον μηνα,μεσα σε αυτα υπολογιστε νοικι 200,δεη,νερο,φαι και ειχα δικο μου χορτο που αν το πουλουσα θα εβγαζα 100% κερδος απο αυτο,ομως δεν το εκανα για να μην ρισκαρω ακομα περισσοτερο την ζωη περαν της καλλιεργειας. Θα ηθελα και εγω να ημουν ανετος και να ειχα τις ευκολιες μου και την καλλιεργεια μου μεσα στο σπιτι για να μην τρεχω στα βουνα και στα λαγκαδια,αλλα δεν το κανω γιατι ξερω οτι δεν βγαινει και οτι θα επιβαρυνω το σπιτικο μου..Οποτε διαλεγω να κανω πισω σε καποια ονειρα,παρα να βγω και να πουλαω χορτο για να μην ιδρωσει ο κωλος μου ετσι οστε να βγαλω ενα νομιμο και τιμιο μεροκαματο... Αυτα απο μενα φιλε ατμα και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με αυτο που κανεις,μαγκια σου και δικαιωμα σου!! Σαν να ελευθερωθηκα εγω τωρα και ειπα πολλα πραγματα για το ΕΓΩ μου,αλλα στο τελος ετσι οπως παει το πραγμα θα γινει *τσακωμος* εδω περα,αν δεν ακουστει και μια διαφορετικη οπτικη πλευρα! Υγειες και χαλαρωστε..;

bazz

Member
και αλλη μια οπτικη πλευρα...

Ρε φιλαρακι τι δουλεια εχεις εδω?......και θα μας τσαμπουκαλεψις ολους φυγε απο δω χου χου χου παλιοπαιδο και τετια!!!!

tjo

life gardener
Veteran
και αλλη μια οπτικη πλευρα...

Ρε φιλαρακι τι δουλεια εχεις εδω?......και θα μας τσαμπουκαλεψις ολους φυγε απο δω χου χου χου παλιοπαιδο και τετια!!!!

αυτή είναι η πλευρά!!γάτα είσαι!

antartist

Member
Να απαγορέψουμε τότε κάθε grow μεγάλου κυβισμού.
Και στο International να τους πούμε ό,τι όσοι καλλιεργούν σε παράνομες τοποθεσίες κάτι θηρία και ποστάρουν θα μπανάρονται. Ή ότι αμαβρώνουν την εικόνα του σαιτ.
Παιδιά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Θα έπρεπε όλοι να κάνουμε σαν τον atma...
Και κανείς δεν ακυρώνει τις ηθικές αξίες του μαστούρη, αλλά κινδυνολογίες και πανικός πολύ κοσνερβοποίηση μου κάνει...

locoezon

Member
Να απαγορέψουμε τότε κάθε grow μεγάλου κυβισμού.
Και στο International να τους πούμε ό,τι όσοι καλλιεργούν σε παράνομες τοποθεσίες κάτι θηρία και ποστάρουν θα μπανάρονται. Ή ότι αμαβρώνουν την εικόνα του σαιτ.
Παιδιά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Θα έπρεπε όλοι να κάνουμε σαν τον atma...
Και κανείς δεν ακυρώνει τις ηθικές αξίες του μαστούρη, αλλά κινδυνολογίες και πανικός πολύ κοσνερβοποίηση μου κάνει...
Τελικα το ονομα που διαλεξες για το φορουμ,δεν το βαλες τυχαια. Εισαι ενας ανταρτης :)

makedon

Member
Veteran
εγω αποφασισα να κανω γκροου για να ΜΗΝ τα σταζω σε ΦΙΛΟΥΣ
αλλα καθε μαντρι βγαζει κ αλλο γαλα :tiphat:

bazz

Member
Ισως ομως και να <<αμαβρωνουν>> περισοτερο το σαιτ τετιου ειδους συμπεριφορες πανηγυρισμου, του στιλ ΣΠΡΩΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ???!!!

Αν δεν απατωμαι οι περισσοτεροι εδω,ειναι ισως οικογενειαρχες, επιχειρματιες, επαγγελματιες και φανταζει μακρινος εφιαλτης η οποιαδηποτε αναμιξη με τους :puke::puke::puke:

Το μονο σιγουρο μικρε μου ειναι οτι η κανναβη διωκεται ποινικα και απαξ την βγαλης απ το σπιτι σου στο δικαστηριο δεν σε σωζη τιποτα...και δεν αξιψει για 100-200 ευρο

Latest posts

Latest posts