What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Χωρίς θέμα! Ότι να ναι thread

φυτοφάρμακα φίλε δεν είναι τρολιά..γι αυτό όταν πίνεις αλβανικό δεν πίνεις μόνο φούντα..
δεν εχεις άδικο όσες φορές τύχει και πίνω κανενα παπά αλβανό όσες φορές εχω τσεκάρει κρυστάλους είναι απογοήτευση ούτε καν δεν πιάνει ww που πίνω απο μαστούρα όμως 3-5 ώρες high , wtf mother fucka..

locoezon

Member
και δεν παιζεις και με το τομαρι σου??

Γιατί στο έξω δεν παίζεις το τομάρι σου δηλαδή?
Ξέρεις τι είναι να χάνεις κάθε 2-3 μέρες από 3 ώρες την ημερα για να πας σε 2 καβάτζες ασφαλής για να ποτίσεις,χωρίς να σε παρατηρήσει κάνα ύποπτο μάτι και σκεφτεί "που πάει τούτο δω στον κάμπο,η στο βουνό τέτοια ώρα" ?????

Για φαντάσου να ανεβαίνεις το βουνό με τα βαρέλια με την ιδέα ότι δεν τρέχει τίποτα τριγύρω σου και να είναι κανένας με τίποτα παραλλαγή ρούχα,κάνα "αυτοματακι" και να σου βγει μπροστά σου την ώρα που έχεις ανοίξει την βάνα για να ποτίσεις!!! :woohoo:

Πολύ στο χαλαρό το έχετε πάρει το θέμα της εξωτερικής καλλιέργειας και αυτό μάλλον γιατί συμφέρει σε πολλά πράγματα όπως προείπες..

3 χρονια τα μονα λεφτά που έχω χαλάσει για τις καλλιέργειες μου είναι, την πρώτη φορα στα σπόρια(20),το neem oil(6) και 2 τσουβάλια τύρφη 500λίτρα(30).

ΤΕΣΠΑ επειδή βγαίνω εκτος θέματος,Φιλε Akorn άμα δεν μας πεις τα γούστα σου (Sativa-Indica) δεν νομίζω να μπορούμε να σε βοηθήσουμε και πολύ...

Όπως είπε ο Ορφέας όμως πολύ σωστά,σε κάποιον μπορεί ένας σπόρος από ένα seedbank να βγει θηρίο με τεραστια ποσότητα,απίστευτη ποιότητα και σε κάποιον άλλον το ίδιο σπόρι να βγει αχρηστο. :tiphat::tiphat:

locoezon

Member

Συγκεκριμένα σε μόλις πέντε πρόσωπα από τις αρχές του 2012, μέχρι τις αρχές του 2014, ο Δρ. Βερεσιές καταγγέλλεται ότι συνταγογράφησε 44,288 χάπια και 280 κάψουλες, OXYCONTIN.
Οι ποσότητες προκαλούν υποψίες καθώς φέρονται να ξεπερνούν τις ποσότητες OXYCONTIN που λαμβάνει συνήθως άτομο σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Καλά πετσιά και οι ψυχίατροι τελικά που τους έχουνε μέσα στα ιδρύματα για να βοηθήσουνε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη για να μην καταλήξουν στον άλλον δρόμο!!!

Και μετά λέμε για νομιμοποίηση XAXAXAXA(ειρωνικο)!!
ΟΡΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ

Last edited:

atma

Member
φιλε μου ..αν ειναι να κανεις τετοιες σκεψεις για την εξωτερικη καλιεργεια φανταζομαι τι σεναρια θα βγαλεις με την μμε την εσωτερικη...και τι θες να πεις??οτι το μεσα ειναι πιο ασφαλες απο το εξω?συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα..στο ιδιο σου το σπιτι δεν παιζεις τοσο ευκολα και ανετα αν εχέις αυτο στο μυαλο σου.καθε τι πουκανεις εχει κ το αντιτιμο του....εσυ αποφασιζεις...:tiphat:

antartist

Member
Σόρι που χώνομαι σαν τη λούτσα αλλά το έχετε μαδίσει το νήμα!
Όχι πως ήταν κάτι σημαντικό αλλά ο τιτλος με το περιεχόμενο που είναι offtopic φαίνεται αντιαισθητικό και επίσης μια ελαφριά έλλειψη σεβασμού.
Αυτοπροσδιοριστείτε!!

atma

Member
απο πλευρας για σκου δ γνωριζω καποιο συγκεκριμενο ειδος.. γνωμη μου ομως ειναι πως αν ψαχνεις για ποσοτητα..μονο ο Ελληνας θα σε σωσει..

orfeas

Well-known member
Veteran
Και να 'ταν μόνον αυτός!
Πιθανόν στη Κύπρο να μην υπάρχει ακόμα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, δεν ξέρω...

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, απλά δε τα γνωρίζουμε κι ο Ιατρικός Σύλλογος καλά καλύπτει τα λερωμένα του με τις μαμουνιές των μελών του...

Μπορεί αυτό που θα πω να είναι κλισέ, αλλά το χρήμα διαφθείρει! Κι άμα χρειάζεται να γίνεις 35 και βάλε για να δεις κάνα φράγκο της προκοπής (όντας γιατρός εννοώ) έχοντας φάει τουλάχιστον 10 χρόνια σπουδών, τότε σε πλείστες των περιπτώσεων πάει κι ο Ιπποκράτης...

Τι είπες, λόκο, για τη νομιμοποίηση; Ειρωνικό;
Μάλλον δαιδαλώδες θα 'λεγα:biggrin:

Ευλογείτε!
:tiphat:Ορφεύς

locoezon

Member
φιλε μου ..αν ειναι να κανεις τετοιες σκεψεις για την εξωτερικη καλιεργεια φανταζομαι τι σεναρια θα βγαλεις με την μμε την εσωτερικη...και τι θες να πεις??οτι το μεσα ειναι πιο ασφαλες απο το εξω?συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα..στο ιδιο σου το σπιτι δεν παιζεις τοσο ευκολα και ανετα αν εχέις αυτο στο μυαλο σου.καθε τι πουκανεις εχει κ το αντιτιμο του....εσυ αποφασιζεις...:tiphat:

Επειδή ο Αντάρτης φωνάζει και με το δίκιο του για το OFFTOPIC θα πω κάτι τελευταίο και σταματώ εδώ..

Πρόσφατα έκανα το BOX μου για την πρώτη προσπάθεια καλοκαιρινής καλλιέργειας μέσα και δεν κάνω κανένα μυστηριώδες σενάριο στο να πάει κάτι στραβά..

Άμα το σπίτι σου είναι μπάντε σκύλοι αλέστε,τότε σίγουρα έχεις πολύ πιο δύσκολο έργο να εκπληρώσεις στο θέμα της καλλιέργειας.

Όμως μην ξεχνάς για να μπουκάρει κάποιος στο σπίτι σου και να κάνει έλεγχο,πρέπει να έχει και κάποια στοιχεια από πριν για σένα και να έχει βγει ένταλμα. :moon:

Έξω γίνεται χαμός από ασφαλίτες,αστυνομία,δασαρχείο,πυροσβεστική και κάθε λογής υπηρεσία που δουλεύει για την ομαλή και νόμιμη λειτουργία της πολιτείας και είσαι αντιμέτωπος με όλους αυτούς σε κάτι παράνομο που κανεις συν όλα τα υπόλοιπα πράγματα(τα αναφέρει ο Ορφέας)που πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος για να βγάλεις
λίγο γαμημένο γρασίδι που έδωσε ο θεός απλόχερα.

Last edited by a moderator:

atma

Member
(ωραιος ο ganja3...καλο το σκεπτικο σου φιλε μου και συμφωνω..αλλα ρε ακορν αφου θες ποσοτητα τι πας και μπλεκεις με εσωτερικες καλιεργειες....απο την στιγμη που ασχολεισαι με το εξω??τα εξοδα για ρευμα και λιπασματα κ.αλλα πολλα τα εχεις βαλει κατω να δεις αν σε συμφερει??σε σχεση με το εξω οπου δεν θες και τοσα πολλα και δεν παιζεις και με το τομαρι σου?? ) οπως βλεπεις παλικαρι μου locoezon εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα απλα ειπα το σκεπτικο μου βαση της πειρας που εχω....στην ερωτηση που εκανε ο τσακαλος σχετικα με την ποσοτητα...κ κατι τελευταιο κ να το κλεισω κ γω...αν εχεις τα @ρχιδια να βαλεις τοσα και εσυ καντο...απλα μην κρινεις...τους αλλους..καλη συνεχεια.

locoezon

Member
Δεν μου χρειάζονται τόσα φυτά σε ποσότητα,γιατί πολύ απλά από ΕΝΑ φυτό θα πάρω τόση ποσότητα/ποιότητα που εσύ παίρνεις από 5-6 φυτά.

Και το αν έχω τα αρχίδια να σπείρω ολόκληρο τον θεσσαλικό κάμπο,το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν από κοντά αγορίνα :wave:

Καλή σου μέρα :smokeit:

weedolada

Member
Δεν μου χρειάζονται τόσα φυτά σε ποσότητα,γιατί πολύ απλά από ΕΝΑ φυτό θα πάρω τόση ποσότητα/ποιότητα που εσύ παίρνεις από 5-6 φυτά.

Και το αν έχω τα αρχίδια να σπείρω ολόκληρο τον θεσσαλικό κάμπο,το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν από κοντά αγορίνα :wave:

Καλή σου μέρα :smokeit:
έτσι μπράβο γιατί λίγο μπερδεφτήκαμε με την προσωπική καλλιέργεια..:tiphat:

atma

Member
..Και να στο πω αλλιως!!! ΔΕΝ με ενδιαφερει τι κανεις ΕΣΥ.. να στο πω ΞΑΝΑ και ετσι μπας κ καταλαβεις λιγακι... Weedolada αν σε πιασουν και σε βρουν χορτο απο καποια γραμαρια10-15g ....εμενα παντως με πιστεψε...γιαυτο και εβαλα παραπανω αυτην την φορα...χαχαχαχα. και οσο για τα αρχιδια...υπαρχουν 2 ειδη...αυτα που μιλανε..και αυτα που κουνιουνται..αν θελετε μπορουμε να ανοιξουμε καπου αλλου το θεμα τα 3αμας και να μιλαμαι για αιωνες..κατι τετοια παλλικαρια σαν και εσας τα παω πολλυ...στο τελος θα δειτε θα γινουμαι και κολητοι...να σται καλα για το πρωσοπικο σας ενδιαφερων παντως.....??αντε στην υγεια σας

orfeas

Well-known member
Veteran
εαν κρινω απο τον τροπο που σκεφτεσαι... γραφεις... και πεταγεσαι σαν της ψωλης που την ξεβρασε το κυμα.. ..

Πω, πω, ούτε Νταλί να ήσουν ρε τεράστιε!:laughing:

Λίγη ευπρέπεια(όχι τη συντηρητική, αλλά τη ντόμπρα!!!), νεαροί έτοιμοι να μυήσουν στη γνώση τον άλλον με ένα άνοιγμα του κρανίου... Τουλάχιστον θα το ξανακλείσεις μετά ή θα πάει στράφι η γνώση;

Ωραία ιδέα όμως για το μελλοντικό σχολείο, τι γραφή κι ανάγνωση και πράσινα άλογα! Μια στη κελλέ κι είσαι τζετ!:biggrin:
Άσε που μου θύμισες το Χάξλευ και το 'Νησί", "μόφα" το έλεγαν το χάπι;

Ευλογείτε!
:tiphat:Ορφέας

locoezon

Member
Αρε Atma έτοιμος για πόλεμος είσαι αγορίνα.:dueling:
Μιλάς για σωστούς τρόπους στην έκφραση λόγου και να σέβεται ο άλλος το κουφάρι σου και κοίτα εσύ με τι τρόπο απαντάς..

Καλή συνεχεια. :mopper:

atma

Member
Καλητερα να μου βγει το ματι παρα το ονομα ...για αυτο και γω δεν το αφινω στην τυχη του καθενος εδω περα μεσα να λεει οτι θελει για μενα...χωρις να ξερει τιποτα..και σεβασμο...???δεν το καταλαβα αυτο???εχεις καποιο προβλημα με την παρτι μου και απο αυτο που κανω ΕΓΩ???? ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ??? ΓΙΑ κατεβα λιγο απο το καλαμι και εσυ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕς να ακουσεις κ εσυ τα μπινελικακια σου...μια απαντηση δωσαμε οσον αφορα την ποσοτητα.... αντε γεια....:peacock: