Ε, εγώ βάζω περισσότερες γιατί έχω και το μαναστήρι να ταΐσω
Brandywine pink στα αριστερά και brandywine red δεξιά.
[Edit]
Απ'ότι μου είπες όμως εδώ πέρα Ορφέα,μπορούμε να πάρουμε κλώνους ντομάτας!
Κάτι το οποιο ρώτησα και γεωπόνο και μου το εξακρίβωσε..επίσης μου είπε απευθείας στο χώμα ανάμεσα στα κενά που θα έχω από τις ντομάτες χωρίς ορμόνη!
ωραία τομάτα η brandy wine αλλά δύσκολη μου φάνηκε...
για φέτος ο Ασσος μου είναι η black krim.
καμία συμβουλή για την brandywine?ωραία τομάτα η brandy wine αλλά δύσκολη μου φάνηκε...
για φέτος ο Ασσος μου είναι η black krim.
Τ
Τη μαύρη κρέμα την έχεις ξαναβάλει;
καμία συμβουλή για την brandywine?
τώρα έβαλα τέτοια ποικιλία μαζί με ντομάτα μπάταλα και ντοματάκι Σαντορίνης..
οχι φιλε δεν ειμαι ευχαριστημενος ΕΓΩ...εσυ μπορει.... απο αυτα που βγαζεις... αλλα ΕΓΩ οχι...οσο για το pix ρωτησα για να μαθω...μηπως και το εχει χρησιμοποιισει κανεις μεσα απο το φορουμ και ξερει κατι παραπανω πανω στο θεμα...μιας κ εγω ακουστα το ειχα...ααα κ κατι ασχετο,σχετικο δεν εχω τη απαιτηση και ουτε ειναι υποχρεομενος κανενας να απαντα στα ερωτηματα μου.. και το αν εχω απαντησει σε αλλα μελη...που μας τη λες κιολας..ανοιξε καλητερα τα ματια σου γιατι εισαι λαθος εδω.. εχω απαντηση σε αλλο μελος...διαβασε το ποστ απο το φαντασματακι και θα καταλαβεις..εστω και αν αυτο ηταν 1 ποστ...και που σαι ας μην κανουμε σαν πατρεμενοι και σαν ξενερωτα παιδακια...σε φορουμ ειμασται δεν εχουμε κατι να χωρισουμε...ισα ισα να μοιραστουμε Τωρα... αν δεν γουσταρειις και τοσο.... αφου ΕΣΥ εσαι ο αρχηγος... σβηνω και το λογαριασμο μου...και κατσε να κανεις εσυ το κοκορι ..