What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Цъфтеж

Makiaveli

Member
понеже снимките са доста кофти,... но все пак според мен на първата снимка е херма!
не съм сигурен както каазах заради снимките, ако имаш по добри качи ги да разгледаме и да ти кажем със сигурност! :)

aeons

Member
хермафродите се унищожават нали ? Иначе растението от първата снимка, няма никакви топчета или торбички. Само тези бели власинки. На долните две снимки има власинки и топчета !

Makiaveli

Member
ясно, значи на първата снимка вероятно е женско, заблудил съм се заради сянката на снимката и т.н, но все пак ако имаш хубави снимки ще е най добре.

\/

aeons

Member
Пробвах да направа, но апарата ми е зле:
a1piqd.jpg

3
2e4b7l3.jpg

И все пак има някакви кръгли неща по корена !
3

El jardinero

Active member
Аз прилагам кроп в такъв случай като твоя и като моя.В момента на вън станаха много високи и съм приложил метода кроп.Можеш да приложиш кроп до края,дори налива повече и ще останеш доволен на края.Успех :watchplant:

Astral

Member
@Bgrow супер кропинга е доста лесен за приложение с малък шанс за неуспех при правилно прилагане и наистина доста добри резултати.Техниката е следната - забиваш нокътя на палеца(примерно) в стеблото по посока на която искаш да пречупиш въпросния клон или връх.Трябва да уцелиш точното притискане за да не го прекършиш нацяло и с леки накланяния в желаната посока пречупваш клонката.Аз тествах тази техника последното си гледане и останах доста доволен.Стреса според мен е умерен и не се наблюдават големи забавяния в растежа.Можеш да ползваш тази техника както в цъфтеж така и през вегетация.Мястото където е приложен кропа се одебелява и става супер здраво.
Ако случайно се поотпуснеш с натиска и клонката се прекърши повече,може да превържеш "болното" място, което ще се възстанови,но за малко повече време.

bahura

Member
Техниката е следната - забиваш нокътя на палеца(примерно) в стеблото по посока на която искаш да пречупиш въпросния клон или връх.

Явно техниките ни се разминават защото аз изобщо незабивам нокат в стеблото а го стискам и сплесквам с два пръста и след това го накланям на която посока искам.

Attachments

• DSC03180.jpg
    DSC03180.jpg
    44.7 KB · Views: 43
  • DSC03179.jpg
    DSC03179.jpg
    36.9 KB · Views: 45

FireBlade

Member
аз го мачкам първо и после леко въртя с пръстите все едно че стривам нещо

_Ina_

Active member
Veteran
Това е много интересно. И аз не знаех как става и сега го видях. bgrow:какво стана с жена ти? тя няма ли да прочете че "чукаш курви докато ти овехне"?:moon: :laughing:

Latest posts

Latest posts