What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ceva pentru amatorii de hash?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e greu dupa parerea mea.. daca ai gheata pregatita si cateva ore la dispozitie, treaba e ca si rezolvata.

edster

Member
me gustaaaaaa si io sunt fan hash,acum sunt in faza trimului iar dupa uscare am sa incerc ''sa fac rost'' de niste saci.de fapt a auzit ca la growshop inchiriaza saci.abia astept sa termin cu trimul.astept si io cu interes tutorialul.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am descoperit ca dupa uscare hash-ul meu chiar face bubbles, ... si am ajuns sa fumez prea des.. :D
In ultima luna am fumat aproape zii de zi, si tot nu am reusit sa dobor inca 1 gr.
This s#|t is good!

S

soulles

Cu cea mai buna metoda a voastra cat material(BUD) aproximati ca ar fi necesar pt sa zicem 30g hash?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La cum imi iese mie probabil peste un kil. Nu am reusit sa scot mai mult de 2 gr. din 100 gr.
Dar merita, intr-un gram ai minim 10 experiente rare, chiar spre 20.
Probabil inca o plasa de 25 microni mi-ar dubla cantitatea, dar ma mia gandesc daca are rost sa cumpar sau nu. Ma gandeam mai bine sa ma apuc de facut dry sieft.

S

soulles

:laughing: Inseamna ca mai ai de inbunatatit la metoda da Explo.Eu la trim mai mult smulgeam cu degetele frunzele decat cu foarfeca si am cules peste 4 g de finger hash(sigur nu la fel de pur ca al tau dar totusi rupea foarte tare).Oricum ideea este ca vreau sa fac nishte hash din ceva budzi sfaramati mare parete,bud si un pic de trim.Am cumparat filtre de cafea din metal nu stiu cati microni dar par sa fie bune dupa o investigatie mai profunda cu lupa.O sa am o gramada de lucru cu el sa fac vreo 3 runde poate 4 si ma interebam cam cu cat mas alege cantitativ.Si mai este bun pt unt ce ramne dupa filtrate cu sita?
P.S. lasa apa keep it old school

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu as spune sa nu faci unt din material din care extragi tricomii... asta daca nu vrei sa ai mai multa clorofila decat thc.
la trim e altceva nici eu nu faceam fata la fiecare 30 min trebuia sa curatz foarfeca de cate 0.5 g de scrissor hash.
eu unul sunt multumit, daca ma impiedic de o plasa de 25 microni prin amsterdam cand merg urmatoarea data o sa o iau daca nu... mie imi ajunge hash-ul care iese, avand in vedere ca de o luna nu am doborat un gram.
din ce am vazut pe la altii, e ok cantitatea care imi iese, eu fac doar un singur run. daca faci 2-3 normal ca iti iese mai mult, dar nu mai e aceasi calitate, in plus e mai mult de munca. la urma urmei daca voiam sa fac economie de muguri nu as fi facut bubble. :)

S

soulles

Explo cat timp crezi ca ramane bun de folosit untul tinut in frigider sau congelator???

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
frigider, pana expira.
congelator, cam 6 luni. (bagat cat mai in spate sa nu sufere schimbari de temperatura)
eu unul fac cate putin si fac lunar, desi il tin in deep freezer. imi place sa fie proaspat.
am testat si dupa 1 luna jumatate si era ok. banuiesc ca la congelator il poti tine 3 luni fara probleme, numai sa te misti repede cat e scos de acolo, sau sa il imparti in casolete mai mici ca sa nu il scoti tot afara cand trebuie sa iei putin.

edster

Member
Trimul e aproape terminat.Am folosit tot trimul si budzi micuti pt a face bubble hash urmand tutorialul lui dubite(merci man) iar rezultatele au fost pe masura...adica...nu stiu daca raportul cantitate trim/hash a fost cat de cat egal insa va pot spune ca si calitate....e bubble hash ce so ard aiurea:laughing:
Am folosit 3 saci cu 3 tipuri de sita de la mai mare la mic,cel din urma fiind de 150t (23 de microni), multa gheata, un lighean si o caldare,o bormasina cu un tel si multa rabdare.
Rezultatele in poze:yoinks:
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

dubite

Member
Arata extraordinar (sunt sigur ca se si fumeaza la fel)!!

Resturile alea au fost uscate sau neuscate? Am observat ca neuscate iti dau o calitate superioara dar cantitatea este sensibil diminuata.

Distractie placuta cu el :woohoo:

smallearth

Member
pentru hash ma gandesc sa iau "red lebanon".imi puteti recomanda o planta mai buna?...tinand cont ca aceasta e o planta clasica (pentru acest scop)

edster

Member
yeah maaan...merci bros..e jmecher cacatu´ asta, imi da un high special @dubite trimul a fost uscat s era adunat din toate plantelle...a iesit un mix exploziv heheheh salutari

dubite

Member
@edster ce te sfatuiesc este data viitoare sa il presezi dupa o saptamana de uscat. Avand in vedere ca e facut cu apa ai sanse sa ti se mucegaiasca daca nu ai grija sa fie uscat bine de tot.. Iti zic asta din proprie experienta.

edster

Member
merci de sfat man...am sa iau seama data viitoare...dar...pana atunci fumez dinasta...
azi am ajuns acasa si e asa cum l-am lasat...ma refer ca nu prezinta urme de mucegai...in fine... hai sa mai fumam ceva.ciao

Last edited: