What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ceva pentru amatorii de hash?

dubite

Member
Primul run e gata in 15 minute. Din pacate momentan nu am un aparat care sa poata sa faca niste macro-uri decente.

Distractie placuta in vacanta!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Niste hash facut in fuga:

bagheta mare are 1 g, iar bucata mica din care imi rup capul pt. 2 ore are 63 mg.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu, am presa, dar dupa l-am modelat cum am vrut.. ca sa fie mai usor de luat din el avand in vedere ca trebuie bucata asa mica.. :D

dubite

Member
Trebuie sa imi iau si eu o presa. Tre sa imi arunc ochii intr-un smart shop in zilele astea.
Din ce e facut? E Full Melt?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu e full melt.. e scos din sita de 70 mc. dar din ce am observat la microscop mare parte sunt numai capete de tricomi.. probabil din cauza ca nu am agitat prea mult.
am citit ca daca agiti mai mult scade calitatea, si neavand nevoie de mult hash, deoarece trecuie sa il termin pana o iau spre casa am zis sa ma rezum la ce e mai de calitate.

E facut din snow white, cumparat de la dampkrieg.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cat de marunt pui materialul? am ajuns acasa, am incercat sa fac hash din niste muguri de anul trecut, am pus aproape jumatate de galeata de muguri (maruntiti la mana) si mi-au iesit doar cateva gr. de hash.. (folosind mixer pentru 30 min. sa amestec)

Am auzit ca nu e bine sa dai la grinder sau chopper mugurii deoarece distrugi tricomii, care apoi cad prin plasa. Se pare ca daca maruntesc la mana nu cad suficienti tricomi.
Tu cum matuntesti?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hai ca tot experimentez.. si cand o sa imi iasa si mie bine nu prea o sa mai fie material din care sa fac.. :D

tricky1

Member
Dar de varianta uscata (fara gheata) inghetati si apoi trecuti peste o sita ce ziceti, ce parere aveti?

Latest posts

Latest posts