last one for today. :tiphat:
MJgrow Active member May 3, 2010 #104 fain cu presa de mana... faci niste iarba compacta maxim vazusi eu nise poze foarte pont pe la alte sectiuni si ce se poate face cu o astfel de minune
fain cu presa de mana... faci niste iarba compacta maxim vazusi eu nise poze foarte pont pe la alte sectiuni si ce se poate face cu o astfel de minune
exploziv pure dynamite Administrator Veteran May 3, 2010 #105 nici asta nu arata rau si e presat in 10 minute cu grinderul..
exploziv pure dynamite Administrator Veteran Jun 13, 2010 #111 acum nu mai avem pastai de vanilie, ne-am dat pe ata.. deci avem: -hash la cm.. (pentru comparatie am adaugat un varf de pix.) Densitate: 2,5 mg / mm liniar (400cm / gr.)
acum nu mai avem pastai de vanilie, ne-am dat pe ata.. deci avem: -hash la cm.. (pentru comparatie am adaugat un varf de pix.) Densitate: 2,5 mg / mm liniar (400cm / gr.)
jahert7 Member Jun 13, 2010 #113 sa imi spui si mie exploziv cata mina folosesti astazi? nu de alta dar sunt curios cat poti sa scrii
exploziv pure dynamite Administrator Veteran Jun 13, 2010 #114 ieri am folosit 0.45 g, e cel mai mult de pana acum si greu de ajuns de obicei.
jahert7 Member Jun 13, 2010 #115 inteleg esti un om istet, scrii putin dar bine. oricum frumoasa activitate la mai mare.
exploziv pure dynamite Administrator Veteran Jul 24, 2010 #116 Sa-i mai dam un impuls acestui thread.. (dried and cured hash)
M Muwatallis Member Apr 18, 2014 #118 Mai prost de atat nu-mi ies pozele... Attachments B.jpg 31.3 KB · Views: 34
hempfield Organic LED Grower Veteran Apr 20, 2014 #119 Eu nu-s amator de hash, dar hai sa ma laud si eu cu ceva : Mazar crumble bubble hash Prefer insa tincturile reduse la ulei : G13 Haze tincture reduced to oil
Eu nu-s amator de hash, dar hai sa ma laud si eu cu ceva : Mazar crumble bubble hash Prefer insa tincturile reduse la ulei : G13 Haze tincture reduced to oil