What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ce fumeaza romanii din toata tara si din afara..

dalin

Member
ce bine ca v-am gasit...iar.....dupa atata vreme...nici nu mai stiu de cand am intrat.....pe acest site;io momentan sunt in manchester acum....urmeaza sa ma duc la un party si tocmai ce am avut parte sa fumez THAI frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................................
e dementiallll.....nu mi s-a parut grea la inhalare....precum si efectul.....creierul mi l-am simt ptr prima data eliberat.....de toate kkturile nashpa....crede-ti ca as mai putea sa fac rost de seminte THAI ....poate intreb pe aici.
Prima chestie care mi s-a zis:FOLOSESTE CU STRICTETE!!!:))

Gavroche

Member
picture.php

n-am poze mai recente da asta fumez acuma, ce am mai pastrat din outdoor :D un bagseed mai sativos asa :dance013:

Attachments

• IMG_0979.jpg
    IMG_0979.jpg
    58.8 KB · Views: 25

MJSoft

Member
no ia de aici... genetica proasta da highu ii excelent...saaauu poate excelent e "derivat" prin compunere, extraordinar de lent. =)) ..da tot nu are sens.
oricum, important e ca dinauntru, de afara, buruiana nu se cara.

brebo

Member
genetica proasta in sensul ca 3 din 5 plante au crescut f incet si au produs infim..conditiile au fost identice pt toate..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
foarte ciudat avand in vedere ca sunt S1.. trebuiau sa fie ori toate proaste, ori toate bune.
proveneau din acelasi pachet?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
nu am fost atent la multe threaduri si ma tem ca l-am ratat pe al tau.
sunt curios de conditiile in care au crescut plantele.
am vazut cu ochii mei cum dintr-un pachet de Blue Mystic au iesit 9 masculi si o femela pricajita. Revizuind grow-ul problema a fost identificata rapid .... si totusi prea tarziu : stresul termic.

brebo

Member
Nu am avut grow aici, sunt mai paranoic din fire..
Semintele au fost din acelasi pachet, cele 3 mai firave au fost fenotipul mai indica..celelalte 2 au fost una fenotip indica, una mai spre sativa..
acum nah, nu sunt expert, poate sunt ele mai sensibile iar conditiile mele nu au fost perfecte..luati afirmatia mea ca genetica nu e cea mai buna intre paranteze..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cam asa ceva fumeaza:

white russian @ 9w flowering, before chop. growerul doreste sa ramana anonim. nu sunt ale mele. :tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Explo, cat au fost vegetate inainte de flipul la 12/12 ? Intotdeauna am incercat sa cresc si eu o planta "batz" cu o singura "cola" , dar nu am reusit decat partial prin taierea crengilor adiacente. Care e secretul ? Ii poti "smulge" cateva destainuri growerului respectiv ? (pamant, nutrienti, etc, etc)
Pare o genetica perfecta pentru SOG.

Happy smokes ! :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
atat s-a declarat la spovedanie, dar, daca mai aflu ceva, o sa revin sa adaug. :joint:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Eu pariez tot outdoor-ul de anu' asta ca au fost crescute la 12/12 din samantza... :D
Ghivece de 1,4L 10/10cm, destul de uniforme in inaltime plantele, fara crengute laterale si uite comparatia cu bricheta. 12/12 din seed :tiphat:
@hempfield: orienteaza-te spre hibrizi majoritar indica si creste-le direct la 12/12 sau daca folosesti clone, nu le vegeta mai mult de o sapt dupa ce le-ai plantat si o sa ai crengute laterale f mici sau deloc, adik vor creste sub forma de bud pe batz. ;)
Nu merge aceeasi smekerie cu toate autoflower-ele, ca astea avand gena aia vitezomana is obisnuite sa se dezvolte rapid.
un ex e wappa - clone vegetate o sapt:

iar cele plantate si bagate direct la 12/12 is alea mici da' butucanoase:

adik primele 2 din stanga