ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ce bine ca v-am gasit...iar.....dupa atata vreme...nici nu mai stiu de cand am intrat.....pe acest site;io momentan sunt in manchester acum....urmeaza sa ma duc la un party si tocmai ce am avut parte sa fumez THAI frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................................
e dementiallll.....nu mi s-a parut grea la inhalare....precum si efectul.....creierul mi l-am simt ptr prima data eliberat.....de toate kkturile nashpa....crede-ti ca as mai putea sa fac rost de seminte THAI ....poate intreb pe aici.
Prima chestie care mi s-a zis:FOLOSESTE CU STRICTETE!!!)
no ia de aici... genetica proasta da highu ii excelent...saaauu poate excelent e "derivat" prin compunere, extraordinar de lent. =)) ..da tot nu are sens.
oricum, important e ca dinauntru, de afara, buruiana nu se cara.
nu am fost atent la multe threaduri si ma tem ca l-am ratat pe al tau.
sunt curios de conditiile in care au crescut plantele.
am vazut cu ochii mei cum dintr-un pachet de Blue Mystic au iesit 9 masculi si o femela pricajita. Revizuind grow-ul problema a fost identificata rapid .... si totusi prea tarziu : stresul termic.
Nu am avut grow aici, sunt mai paranoic din fire..
Semintele au fost din acelasi pachet, cele 3 mai firave au fost fenotipul mai indica..celelalte 2 au fost una fenotip indica, una mai spre sativa..
acum nah, nu sunt expert, poate sunt ele mai sensibile iar conditiile mele nu au fost perfecte..luati afirmatia mea ca genetica nu e cea mai buna intre paranteze..
Explo, cat au fost vegetate inainte de flipul la 12/12 ? Intotdeauna am incercat sa cresc si eu o planta "batz" cu o singura "cola" , dar nu am reusit decat partial prin taierea crengilor adiacente. Care e secretul ? Ii poti "smulge" cateva destainuri growerului respectiv ? (pamant, nutrienti, etc, etc)
Pare o genetica perfecta pentru SOG.
Eu pariez tot outdoor-ul de anu' asta ca au fost crescute la 12/12 din samantza...
Ghivece de 1,4L 10/10cm, destul de uniforme in inaltime plantele, fara crengute laterale si uite comparatia cu bricheta. 12/12 din seed
@hempfield: orienteaza-te spre hibrizi majoritar indica si creste-le direct la 12/12 sau daca folosesti clone, nu le vegeta mai mult de o sapt dupa ce le-ai plantat si o sa ai crengute laterale f mici sau deloc, adik vor creste sub forma de bud pe batz.
Nu merge aceeasi smekerie cu toate autoflower-ele, ca astea avand gena aia vitezomana is obisnuite sa se dezvolte rapid.
un ex e wappa - clone vegetate o sapt:
iar cele plantate si bagate direct la 12/12 is alea mici da' butucanoase:
adik primele 2 din stanga