lol inseamna ca am si eu prieteni. yohji san astia au exagerat, eu luam la 20lei/gprieten nu e un cuvant potrivit in contextul in care iti ia bani pe iarba.
lol inseamna ca am si eu prieteni. yohji san astia au exagerat, eu luam la 20lei/gprieten nu e un cuvant potrivit in contextul in care iti ia bani pe iarba.
da dragule preturile variaza in functie de atatea lucruri. eu am zis cu cat am luat ultima data. ca e mult ca e putin nu stiu ...dar nicidecum sa nu va imaginati ca sunt niste oameni oarecare de pe strada. sunt pers cu care ma cunosc de ani de zile,vin in vizita la mine,merg in vizita la ei. poate e mai scump decat cumpara altii sau mult mai ieftin asa cum ati vazut si mai sus la un coleg dar important ptr mine e ca e mai sigur asa.lol inseamna ca am si eu prieteni. yohji san astia au exagerat, eu luam la 20lei/g
tu explo ai ceva ani de cand te ai hotarat sa cresti si in felul asta ai legat tot felul de prietenii care te au adus in situatia asta. nu pot sa spun ca am sau am avut bani multi prin conturi dar pana de curand am dus o destul de mine si nu m am gandit ca e scumpa iarba pe care o cumpar .pur si simplu nu mi pasa,poate si din teribilismul specific varstei. incet incet mi am dat seama ca ar trebui sa fac ceva in sensul asta si uite ma si pe mine aici cu voi incercand sa duc la bun sfarsit un grow.
De acord cu tine yohji san! Acelasi gen de relatie am si eu cu omologii mei si intr-adevar siguranta e pe primul loc. Doar ca am fost mai norocos la pret din varii motive.da dragule preturile variaza in functie de atatea lucruri. eu am zis cu cat am luat ultima data. ca e mult ca e putin nu stiu ...dar nicidecum sa nu va imaginati ca sunt niste oameni oarecare de pe strada. sunt pers cu care ma cunosc de ani de zile,vin in vizita la mine,merg in vizita la ei. poate e mai scump decat cumpara altii sau mult mai ieftin asa cum ati vazut si mai sus la un coleg dar important ptr mine e ca e mai sigur asa.
Uau...super atunci.nu a fost rau, ca altfel nu puneam poza cu el aici...