What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ce fumeaza romanii din toata tara si din afara..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
iti trebuie agar agar, ceva hormoni de crestere si o zona de lucru sterila. poti gasi kit-uri pe internet, in tara nu am vazut decat agar-ul, restul vor trebui comandate de afara.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am gasit niste tutoriale interesante :

http://www.youtube.com/user/SimplyHydroponics/videos

In afara de solutia PPM folosita de tipul ala , restul se pot gasi si pe la noi si nu pare prea greu de preparat solutia de crestere. Nu am autoclava, dar cred ca as putea sa o sterilizez si intr-o oala 'minune' , care fierbe mancarea sub presiune.

Problema e ca nu am disponibil decat foarte putin tesut verde, deci sanse mici de a obtine clone viabile.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mazar crumble bubble hash - outdoor harvest :

G13 Haze Oil (tinctura "greed dragon" evaporata)

Foarte potent uleiul de G13 Haze : 2 bobite cat o samanta de canepa mi-au invins fara probleme toleranta.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
SuperSkunk (Sensi Seeds, regular)

Sta la inflorit de aproximativ 78-79 de zile. Este un fenotip cu puternice influente de sativa. Mama din care provin clonele astea a fost recoltata dupa 75 de zile de flower cu tricomi clear si cloudy, fara urma de amber. Pare genul de planta care vrea sa infloreasca atata timp cat e hranita cu suficient azot. Cand ii elimin azotul din meniu incepe sa produca foxtails din greu. Daca ii dau apoi supliment de azot incepe sa scoata pistili noi peste tot. Acum este (cred) la a 4 runda de inflorire.

Dupa terminarea stretch-ului :

Acum :

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
S-a defoliat singura cand au fost caldurile alea mari acum 1-2 saptamani. Toate plantele crescute din pachetul de seminte din care a facut parte si asta de acum au aratat tendinte de a se alungi foarte mult, cu distanta foarte mare intre noduri si cu frunze putine.

Poate si din cauza faptului ca le-am bagat destul de repede in flower (aveau nici 15cm inaltime si 2-3 noduri) la 11/13 , au crescut destul de putin in inaltime (ca si numar de noduri), fiecare nod avand o singura frunza mare si un budsite. Fiecare clona cu topping a facut 7 noduri, iar cea fara toping 9.

Eu n-am eliminat nici o frunza, au cazut singure cand aveau prea putin azot in meniu.

P.S. Defoliere agresiva pre-harvest am facut la BlueBerry , ca sa o pregatesc pentru recoltare (azi sau maine).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poate faci un smoke report la acel blueberry, ar fi interesant de vazut cum se compara cu cel de la dj short.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nush unde te uiti tu, ca din ce stiu omu n-are sative in growroom la momentul asta.. :)

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nush unde te uiti tu, ca din ce stiu omu n-are sative in growroom la momentul asta.. :)

Conform descrierii breederului (Soma), NYCD este preponderent sativa, desi are un aspect clasic de indica si o crestere foarte redusa pe verticala.

New York City Diesel by Soma, harvested at 90 days of flowering

Aroma este exact asa cum a descris-o si Soma : Pure ripe grapefruit. Habar nu am de unde ii vine numele de 'DIESEL' pentru ca eu nu am detectat nici un fel de aroma de genul asta.

Latest posts

Latest posts