Cred ca se apropie de doua saptamani de curing. Mugurii s-au strans si sunt foarte tari.rasfataule .... arata cumva deosebit ... lasa budu asta a tau si urme de admiratie dar si de invidie ... cat curring a facut ? arata optim
Ca prime impresii : AK47 poate fi fumat doar in jointuri mici (daca-s prea mari trebuie pauza sau trebuie dat gata in doua reprize), iar Mazar arde prea repede daca jointul nu e rulat strans. Lasat aprins in scrumiera se consuma singur, la fel ca tigarile inainte de norma UE prin care se impune aditivarea hartiei incat tigarea sa se stinga repede daca nu se trage din ea.
AK47 este foarte potrivita pentru day-smoking, iar Mazar este candidatul ideal pentru a inchia o seara in liniste si meditatie. Pe langa faptul ca AK47 poate da atacuri de panica si excese de paranoia, am observat o tendinta de gandire "agresiva" (nu in sensul violent, ci acela ca oricarei idei receptionate ii gasesc instantaneu un contra-argument sau o replica). Totodata AK47 se face vinovat si de crize de "limbarita" (dupa 4-5 fumuri dintr-un joint baban am ascultat povestirea a 2-3 ani de petreceri studentesti , povestire intrerupta doar de foamea violenta ce a pus stapanire pe povestitor)
PS nu cumva aia e rulata cu aparatu ? ???
Ba da, e rulata cu 'sucitor' din ala cu banda si doua role. Recunosc ca rulatul de mana nu este punctul meu forte si de cele mai multe ori rulez in graba, asa ca n-am timp sa stau dupa ele sa le rulez asa cum imi place mie.
Last edited: