What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Ce am mai facut... in caz ca se intreaba careva...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Dupa ce ani la rand am vazut cum vecinii cresteau in balcon iarba, am decis sa ma mut singur si sa fac ce fac si ei

Si cum anul asta prin februarie am dat de vreme buna, am pus niste auto: Cream Caramel si Sweet Skunk (ambele de la Sweet Seeds). Prima luna a fost cam frig si inorat. Pot sa jur ca nu au crescut aproape deloc. Apoi vremea s-a imbunatatit si aavem din ce in ce mai multe ore de soare :D asa ca au inceput sa creasca si mai repede.

Asta e prima data cand pun auto asa ca in loc sa ma informez bine, m-am aruncat cu capu direct in balta si prima mea surpriza a fost ca nu au terminat de inflorit dupa cele 7 saptamani mentionate pe pachet....si bine a fost pt ca aveau in jur de 15cm. Nici nu stiu cum am putut sa cred ca s-ar intampla asta atat de repede. Anyway... Cum a venit pastele au inceput sa infloreasca. 4 fete din 4 Auto Fem... mare surpriza nu? De Atunci au inceput sa se intinda si cresc vazand cu ochii. Ma uit zilnic la ele si am impresia ca SS cresc 2-3 cm zilnic (stiu cum suna...)

Sunt mandru de ele si de abea astept sa se faca mari si fumabile :D

Buddha va saluta

Salutare tuturor... ;)

ps. stie careva ce s-a intamplat cu toate pozele mele?
ps2. sau care-i faza cu orientarea pozelor?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Mersi mult. Imi era dor de locul asta. Cam putini din batrani....:tiphat:

Mersi mult ex. chiar imi faceam griji.

Cred ca softu site-ului face asta. Pozele mele sunt prea mari si dupa procesare mi le invarte putin.
Azi Buddha va saluta din nou din verdeata si avem un inceput de Cream Caramel

:tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hehe, gantzule, sa traiesti, da' am o curiozitate: bunicu' cel intelept ce mai face? Sau e ala dintre plante? :))

Si da, sa fii sigur ca s-au intrebat multi (procentual vorbind) ce-i mai fi facand. Acuma stim...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Salutare jtm

Nu am mai scris nimic de mult timp. Si cum o vreme am stat pe tusa nu doar cu forumul, si cu agricultura, dar si cu limba romana, putem spune ca am cam ruginit. Cu siguranta as putea scrie cateva randuri in acelasi stil, dar m-am schimbat putin si asta se vede. In plus ce as putea adauga la ce am scris pana acum?

Germinare ninja? Clonare ninja? HA!

Sa fim seriosi! Deja stim cum sa alegem un loc (atat in copaci cat si pe pamant). Stim cum sa aducem materialele necesare si cum sa ajungem la plante ca un ninja adevarat.

Ce lipseste? Uscare ninja? Sa fim seriosi!

Sfat rapid? Pantaloni de vanatoare de la Decathlon (marca Solognac). O pereche buna si o jacheta pe acelasi ton de verde si esti invizibil in zone cu ceva verdeata. Pe langa asta sunt fantastici cand umbli printre maracini. Nu trece nimic prin ei si sunt buni cand umbli pe la inceput de sezon cautand un loc super dificil de accesat si cu destula lumina pt fetele tale.

...cum naiba sa fac din asta ninjareala fara sa para reclama pura?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Buna aia cu pantalonii, ii facem mascota sectiunii. Daca ii imbraca Sandel.

In rest, sfaturili is oricand binevenite, da' curiozitatea era la modu: o poza ninja de la Gantz? Sa stim daca e in viata si bine mersi, fara pete dungate pe tinuta ninja... :D. Bine, pe unde esti tu, poate nu se poarta :p

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Sfaturi? Daca aflu ceva interesant am sa impartasesc. Dar nu e ca si cum as sti mai multe ca altii.

Si daca bati apropouri cum ca as fi infundat puscaria... te inseli amarnic. Desi, la modul sfidator si deloc ninja in care cresc acum... asta ar fi o posibilitate... sper doar sa nu se intample nimic...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Doamne feri mai Gantz, cum sa bat apropouri! Da' avand in vedere ca traim sub cizma fascista, iti pui problema ce or mai face amicii cand "dispar" mai mult timp. Uite explo de exemplu explo s-a "lasat" iar de iarba, poa sa dispara oricand, dar stim ca e bine, hempy e pe orbita, da stim ca e pe orbita stabila, doar antena nu-i merge, etc.

In rest, si eu ma mir ca nu am primit vizite inca, da vorba aia, nici nu le duc dorul :D

Spor dara...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Aha. Chiar nu știam. Am mai citit câte ceva pe aici in ultimi ani, dar de când am plecat din Ro am tot locuit cu alte persoane si nu m-am încumetat la un outdoor. Pe lângă asta nu am păstrat legătura cu nimeni de aici si fără plante lurkingul si-a pierdut farmecul.
Recunosc ca așa o apariție din neant nu da încredere si in continuare sunt un suporter al scepticismului.... Mai ales când vine vorba de ce povesti pot spune unii. Better safe than sorry coaie.

Dar înapoi la mioarelor mele.
Cred ca pana la urma am sa fac un growbox sau ceva de genu asta. Sau poate omor doua dintre fete ca sa nu bată prea tare la ochiu vecinilor....pe care deocamdată nu i-am văzut...

In episodul următor vedem daca încă sunt ok sau cel putin mai calm...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Salutare baieti si fete!!!

Am decis sa decorez fetele!!!

:peacock::laughing:

O zi buna si La Multa Verdeata!!!

iceiceice

Member
Salutare gantz , ai crescut pana acum in selfwatering pots , daca da , cam cum trebe intretinuta treaba , ma tenteaza sa incerc la outdoor dar nu prea am vazut sa se creasca iarba in selfwatering pots , mai mult rosii sau alte chestii si din ce am mai citit despre , uni zic ca da altii ca ba

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu imi amintesc ca am vazut pe forum ceva baieti care au crescut iarba in asa ceva. Ce-i drept, acum ceva ani. Dar sigur ar trebui sa gasesti ceva daca dai search. Si merge cu siguranta. Eu am testat mai mult indoor decat out, dar sigur merge si outdoor. Si chiar foarte bine daca planta are tot ce ii trebuie. Ba chiar poate sa iti mearga prea bine si sa ai plantele prea mari si greu de mascat.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aici conteaza mult sa ai un mediu aerat. Chestie care e la fel de importanta si pentru plantele in ghiveci ori plantate in sol afara.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Mersi de întrebare. Nu am crescut in un swp.
Când a apărut ideea pe net l-am bătut la cap pe Backcountry pe forumul de outdoor cu ideea asta si el a construit un swp numit "earth hole"....original nu?
In fine el are un grow pe treaba asta. Da-i search. Enjoy!