What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Ce am mai facut... in caz ca se intreaba careva...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
sunt mici coaie. Am avut zile cu soare dar mai multe au fost zilele cu nori si frig. deja doua au calixuri maro. putine si putin cam devreme. au inceput sa infloreasca acu 2-3 saptamani. Teoretic inca o luna si gata. Ma indoiesc ca va fi o recolta decenta. 10 jointuri si gata...

Pamantul ala e un mix de la Cana, ceva mai de neam de la florarie si vermicompost.
...si pe langa asta le mai dau BioBloom de la Biobizz...in caz ca se intreaba careva.

...si cu toate asta sunt mici. Asta e cand nu ai destul soare si nu vrei sa te prinda vecinii...

data viitoare adaug coco la mix.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Le-am instalat un sistem de irigatie prin picurare :woohoo:
...poze mai tarziu...sau alta data :D

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Am 4 plantute pispirele si pot ajunge lejer la ele ca sa le ud direct. De ce am construit treaba asta?

Dupa cum se vede in poza cresc intr-un mediu urban. Din unghiul ala doar un varf doua se vad de la vecinii ce par sa nu fie niciodata acsa...desi pare mai mult a pod decat casa...
Totusi am decis ca nu arata bine cand sunt vazut la fiecare 2-3 zile cand lumea, in mod normal, nu are treaba pe acolo. Pe langa asta intreaga chestie a costat 10 euro si o pot refolosi si adapta pt ca am multi metri de furtun nefolosit. Iar grow-mixul meu e o prostie ce refuza sa se hidrateze bine daca torn direct apa. Are nevoie sa se umezeasca putin inainte (data viitoare jur ca pun coco)

Attachments

• DSCF1179 [800x600].jpg
    DSCF1179 [800x600].jpg
    81.6 KB · Views: 50

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Din pacate
Ieri m-am prins ca era cazul sa le recoltez așa ca nu mi-a venit bine sa reoltez târziu si cu nutrienți in sistem. Dar am ronțăit o frunza si nu era amara așa ca am zis fuck, am pus sfoara si un ventilator intr-o cutie de carton si le-am tăiat.

Cum am ajuns sa recoltez acum? Pai sa vedem. Am germinat semințele in ultima săptămana din Februarie. Fiind bou am uitat sa trec in jurnal exact când le-am pus in țărână. Dar hai sa zicem 1 Martie. Am avut vreme buna si nasoala așa ca pana de paști doar au vegetal lejer. De pasti Pre-flowers - Adevărat a înflorit! La ce am citit... Cam 5 saptamâni au nevoie ca sa între in floare. Totuși nu puteam sa cred ca 7 hai 7.5 saptamâni ar fi toată viața lor.... Dar după ce am citit mai bine la ce ziceau astia de la sweet seeds... Așa pare sa fie.

Ar fi fost misto sa le mai las o săptămana hai doua fără fert dar am zis fuck it. Frunzele mai mari si mai bătrâne incepeau sa piardă culoare, Câteva calixuri erau maro, budu era plin de cristale... Cum sa mai rezist?

In cel mai bun caz le-am luat devreme si vor fi mai spre partea sativa.
In cel mai rău caz efectul de stoned va fi mai puternic.

In cel mai naspa caz am sa ma bucur de deliciosul gust al nutrientilor...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred ca o sa vina acusi jtm sa iti recomande un water cure..
De curiozitate, au reusit sa se polenizeze sau nu ai vecini agricultori?
Anyway, congrats on the harvest. Acusi esti ninjalau urban! :wave:

P.S. - Imi permiti sa mut jurnalul asta la growuri?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Go for it meștere...deși nu e cine știe ce "grow journal"... Cred ca ăla ar fi locul potrivit.

De la mine nu vad nici un alt agricultor. Știu ca sunt pe aici...pur si simplu nu ii vad. Si m-am uitat mult si bine.
Aici daca crești in spațiul public o iei daca te vede careva. Indoor atâta timp cat nu le vede sau miroase careva e cool...pana când te prind si daca ai ceva ce bate a dealing... E grav.
Oricum avem growshopuri in zona si e ușor sa cumperi semințe feminizate. Chiar si la bucata daca vrei. Mai sunt si revistele ce îți dau o sămânță cu revista lor de ~5 euro. Ieftin si ok. Sunt soiuri de la bănci ce sponsorizează revista. Fie e o banca noua sau un soi nou.

In colecție:
Tangie'matic (A) - Fast Buds
Mango Cream Auto - ExoticSeed
Monster Mash (A) - ExoticSeed
Auto Mazar Blue - Mr Hide Seeds
Grandaddy Purple (regular) - blimburn seeds
Calamity Jane - Buddha Seeds

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cred ca o sa vina acusi jtm sa iti recomande un water cure..
Acuma, zi si tu, in cazul lui nici n-ar strica un water cure.
De altminteri, cand te aud, chiar ma gandesc sa fac un thread pe international despre beneficiile aaa... spirituale ale water curingului in consumul de marijuana. Da' astept sa rasara Blueberry auto, si eventual, daca ma hotarasc sa le cumpar, si niste La Diva, ca sa fac un alt test. De water curing, desigur. Ca sa vorbesc mai in tema...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Am vazut un curing cu panusi in stil Malawi... putin ma mai surprinde acum...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Decapitare....

Decapitare....

Highlander 15 - Patru Decapitari Feroce

se usuca in acest moment.... sa vedem cum or sa fie in cateva zile... au fost cam mici. 4 bete de 20 cm cu buzi ok si mult popcorn bud...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
pentru 70 si ceva de zile din care majoritatea inorate, fara ajutor de la becuri si in ghivece mici...ar fi ciudat sa ne asteptam la foarte mult, sau la plante foarte mari.

E Mai si am deja o recolta de la outdoor.

:tiphat:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Tu cresti langa calorifer, eu pe bloc. Tu folosesti becuri, eu nu. Tu locuiesti in Romania si eu in Spania .... si ce daca?

Nu incerc sa impresionez pe nimeni. Doar arat ce am facut recent.
Vreau sa vada lumea una din miile de metode de a creste ceva bun de fumat.
Nu ai nevoie de un loc unde sa cresti monstri...doar un locusor unde sa cresti ceva.
Cateodata trebuie sa iti adaptezi metodele. Vezi un loc si te intrebi ce ai nevoie sa faci pt a creste ceva.

Eu am vazut locul asta. Era clar ca am 6 - ba chiar mai multe ore de soare in timpul verii. Am zero probleme cu mucegaiul pt ca bate vantu tot timpu. Vecinii ar putea fi o problema dar daca am grija ca fetele sa nu fie prea mari si folosesc automate, pot recolta de 2-3 ori pe an fara nici o bataie de cap. Zis si facut. Deja planuiesc urmatorul grow.

Vreau sa inspir mai multi oameni sa creasca, oriunde ar fi in lume (mai putin in tarile unde riscul e al dracu de mare - gen pedeapsa capitala). Vreau sa le arat ca pot creste o marioara fie ea mare, medie, mica, sau micro - indoor sau outdoor. Crezi ca ma poti ajuta cu asta?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cu siguranta plantele alea sau altele asemanatoare s-ar fi descurcat de minune si pe plaiurile de romania, mai ales daca ar fi fost plantate de acum incolo, sa prinda ceva soare de vara. Asa ca nu ii deloc greu de obtinut o recolta, mai ales ca se pot ascunde zeci de plante de astea mici pe un camp (sau mai multe campuri, daca vrei sa fii sigur ca recoltezi ceva).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu incerc sa impresionez pe nimeni. Doar arat ce am facut recent.

Era o exprimare a unui dor de plaiuri calde, gantzule, nu altceva...

Vreau sa inspir mai multi oameni sa creasca, oriunde ar fi in lume (mai putin in tarile unde riscul e al dracu de mare - gen pedeapsa capitala). Vreau sa le arat ca pot creste o marioara fie ea mare, medie, mica, sau micro - indoor sau outdoor. Crezi ca ma poti ajuta cu asta?

Eu nu reusesc sa ma ajut pe mine, prea bine, inca nu mi-a rasarit Blueberry-ul pus direct in camp...

@explo: da, dar... Jamaica e tot Jamaica, ca tot vorbeam de Spania. Alt soare... Nu ca as avea eu a ma plange, cand o planta din asta imi ajunge un deceniu...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
JTM amice daca tot ai becurile la indemana, si spatiul permite, ai putea incerca sa puti cateva clone acolo. nu cunosc campul de care vb. poate e ceva in tarana? ierbicide? poate vremea nu e chiar ok in zona ta?
si daca tot vrei sa le pui pe camp acum...si sa zicem ca totu merge brici si nimeni nu trece pe acolo... poti recolta, (transporta si usca cu succes si fara sa atragi priviri sau nasuri curioase) o planta imensa?
daca da... hai sa rezolvam problema cu germinarea.
eu personal pilesc putin semintele inainte sa le pun in servetele. o pila de unghii e perfecta pt asta. poate merge si direct in pamant?