Egyébként én azon röhögök, hogy volt háromszor 2/3, jött a negyedik, minden jó irányba megy végre, lesz még itt vagy ez 8 évig. De nem elég, ki kell írtani mindenkit, aki nem úgy gondolkodik. Mindezt egy külföldi szerveren előadva. Ha ennyi hatalom jut ennyi időre valakiknek, akkor azok akik szerint ez jó, azok miért nem élvezik az életet, miért itt dühöngenek? Mégsem olyan jó az irány? Nem jó az élet? Mi kell még, 5/6? 200 évre? Attól jó lesz?
Többek között erről beszéltem neked Széklet, mikor azt mertem mondani , hogy szélsőségekbe megy a társadalom, politikai oldaltól függetlenül, mert ez így működik. Ha olvasod a hittársad szövegeit, én nem azt érzem hogy én tolódnék el balra. Elmászott az egész és keresed a kiutat, mint fűfogyasztó a kognitív disszonanciából. Elbújva a négy fal közé, hogy senki se lássa, még abberáltnak bélyegezne a többség, az meg milyenmár.
Ez egy jó napló, tuti meghagynám az utókornak.
Többek között erről beszéltem neked Széklet, mikor azt mertem mondani , hogy szélsőségekbe megy a társadalom, politikai oldaltól függetlenül, mert ez így működik. Ha olvasod a hittársad szövegeit, én nem azt érzem hogy én tolódnék el balra. Elmászott az egész és keresed a kiutat, mint fűfogyasztó a kognitív disszonanciából. Elbújva a négy fal közé, hogy senki se lássa, még abberáltnak bélyegezne a többség, az meg milyenmár.
Ez egy jó napló, tuti meghagynám az utókornak.