Greengoman
New member
kedveskéim, vergődjetek
Figyelni fogok életem értelmeDik még haverom, meg kiscsillag..és a lemaradt 8-10 szmájlit meg majd mi rakjuk oda, vagy mi? Ne whipnek kelljen már átírni a kommentedet. Legközelebb figyelj oda jobban a szmájlikra. Lik
Oda rakom én dikk. Mindek nézel engem ? Solonnak ?Dik még haverom, meg kiscsillag..és a lemaradt 8-10 szmájlit meg majd mi rakjuk oda, vagy mi? Ne whipnek kelljen már átírni a kommentedet. Legközelebb figyelj oda jobban a szmájlikra. Lik
Igazából nem is neked szólt. Hanem konkrétan a patkány solonnak. Ő a kurva nagy liberális ? Vagy a csapata a kurva nagy elfogadó? Mi? Te szarhazi? Jössz itt a szólás szabadsággal meg az összes többi bullshittel és akkor te akarod megmondani a tutit? A te magyarországodban hogy nézne ki a Luciferes sztori ? Tudod ami a az exkalapalatton volt! Hm? Neked lehet mindent, de Lucifernek pl már nem lehet saját gondolata ?vagy ha lehetett is, akkor kibasztátok? Ezért tartotok ott ahol, és 2 év múlva pedig remelem, hogy az ilyen embereknek el is kell bújnia. és eltatarodsz a süllyesztőbe öcsém a haverjaiddal együttVergodik a faszom, elhuztam mar 2010-ben, eletem legjobb dontese volt.
Dehogy nézlek Solonnak.. Ő kitudja magát fejezni anélkül is, hogy 30 szmájlit szarna maga alá.Oda rakom én dikk. Mindek nézel engem ? Solonnak ?
Igazából nem is neked szólt. Hanem konkrétan a patkány solonnak. Ő a kurva nagy liberális ? Vagy a csapata a kurva nagy elfogadó? Mi? Te szarhazi? Jössz itt a szólás szabadsággal meg az összes többi bullshittel és akkor te akarod megmondani a tutit? A te magyarországodban hogy nézne ki a Luciferes sztori ? Tudod ami a az exkalapalatton volt! Hm? Neked lehet mindent, de Lucifernek pl már nem lehet saját gondolata ?vagy ha lehetett is, akkor kibasztátok? Ezért tartotok ott ahol, és 2 év múlva pedig remelem, hogy az ilyen embereknek el is kell bújnia. és eltatarodsz a süllyesztőbe öcsém a haverjaiddal együtt
vagy ha lehetett is, akkor kibasztátok?
Én értem! Te meg a fasznak szólsz bele ?
Jó jó vàtken faszom. Csicsmítsàtok, csak az a baj veletek balos komcsi köcsögökkel, higy nem lehet tudni hazudtok e vagy se. Eskü anno 10 pengőért eladtad volna anyudat és unokatesódat. De 12 ért vihették volna solonnal együtt te homérosz illiász