What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Blubbleberry indoor

kubstyl

Member
tego crossa, mam od pani Marysi z seed.pl :D jako gratis dostałem :D 5 nasionek, i jeszcze mi 2 zostały, do tego mam jeszcze 7 nasionek blubbleberry, i 3 nasionka Snow White'a :D,i musze sobie jakies nasionka skręcić na outa,myśle o Early Misty i Passion#1, albo Purple Power.No to moze zrobie sobie jakiegos klonika, ale to jak troszke podrosną jednej roslince główne łodygi :)

Cinnamon

Member
@kubstyl - ciekawe gratisy nie zaprzeczę :].
Z ciekawości co stało się z jedną pestką oasis ;>. Opis j/w :p.

P#1 bardzo dobra odmiana - znakomicie nadaje się na oucika ;] miałem ją rok temu i w tym roku również będzie sadzona :D.

Koniec OT...

Peace iG... :kissass:

kubstyl

Member
jedna pestka oczywiscie wyrosła :D ale jakaś marna była , później zwiędła, ale ją przesadziłem, zaopiekowałem troskliwie i odżyła, ale w porównaniu z innymi to wygląda jakby miała 6 dni :( heheh to troche smieszne, ale tak jakby jej cos zachamowało wzrost, i poprostu jak sie zrobi cieplej to wyrzuce ją na outa, to tam moze odzyje i urosnie wieeelka i da duzo palenia XD (ale mam mrzenia) :p hehe, no to w takim Passiona, dokupie na outa :D
pozdro