What's new

Atma Grow

ironagxos

Member
ganja den mporo n vro to thred pou anafereis gia t sporia pou ta kanoumai emeis thylika m ton kolodh argylo....giati anarotiomouna pos ginetaio o kolodhs argylos mias kai yparxei apo enan filo ena kai mono lavander ....kai thelo san efhvos agamos merikes levantes xxx!!pls steile m link ganja!!!

atma

Member
Καλησπέρα παιδια!! εχω 3 μερες τελικα που τα γυρισα σε 12/12 και μολις σημερα μου βγηκε και ένα αρσενικο.. Κοπηκε!!Οπως και ο κλωνος του από το αερο φλο που ειχα βαλει ..από τα υπολοιπα παιδια λογικα θα εχω να περιμενω και αλλους αρσενικους φανταζομαι...μονο 1 αρσενικο??? (δεν νομιζω).. ο κουβας δηλ το Παναμα από Ασσο μεταφερθηκε αλλου..γιατι την εχω ακομα στην αναπτυξη..σημερα της εκοψα και 4 κλωνους οπου θα χρησιμοποιηθούν το 1 για αργυρο το 2 για ζευγαρωμα με το 1 το 3 για ζευγαρωμα με ελληνικο θυληκο οπου θα εχει υποστει παλι διαδικασια από αργυρο..(καποιος κλωνος θυληκος από το αερο φλο) & 4 Καθαρα και παλι για κλωνους (μονο με κοψιμο) για να την κραταω για παντα..Εχω μια απορια αν τα γυρισω σε 18/6 δηλ 18 ωρες νυχτα & 6 ωρες φως η 14/10 θα καταφερω τιποτα?? η να μην το κανω?? (μιλαμε για φαση ανθοφοριας παντα...)φοτο σε λιγες μερες παιδια εχασα την sd από την μηχανη γμτ..βαλε -βγαλε..

atma

Member
Και συνεχιζουμε.. συνολο 4 αρσενικα μεχρι και σημερα που ειδα τα μωράκια..το φλο παει σφαιρα..όπως και το dwc με το παναμα αφου θα την εχω λιγες μερες ακομα στο 24/0...τα χωματα ορισμενα με πεταξαν κιτρινίλες μονο στις καινούργιες κορυφες που καναν.. ενώ τα υπολοιπα φυλλα τους είναι καταπράσινα δηλ τα πιο κατω.. Μερικα αλλα τζατζαραν οι κορυφες τους..γαμω τα γ@μησια μου..εχω την εντυπωση πως το παθαν από υπερβολικη δοση λιπασματων μιας και τα ξεκινησα και αυτά δυνατα χωρις να μου δειξουν σημαδια ατροφιας τα φυτα..βιαζομαι όπως καταλαβαινω και τα παιρνω στην μαπα...σαν να με φτυνουν είναι..απο την μια γελαω και από την άλλη σοβαρευω...με αυτά που κανω ο μακακας..λιγες φοτο παιδια σε γενικες γραμμες και αυριο από πιο κοντα η φοτο να μου πειτε γνωμες..καλη μας συνεχεια τσακαλια!!

atma

Member
Στριμωχνομαστε σιγα-σιγα...τα ωραρια που βαρανε πλεον τα κοριτσια ειναι 11/13..αντε να δουμε πως θα το παρουν!!

Last edited:

atma

Member
γνωριζει μηπως κανεις εαν μπορω να συνδεσω 2 λαμπες 400watt καθε μια σε 1 μαγνητικο μπαλαστ 1000watt??? την μια 400 που εβαλα στον 1000 επανω αναψε κανονικα τρεμοπεζε λιγο στην αρχη αλλα μετα εστρωσε..για 2 δεν ξερω...και αν φτιαχνονται τα μπαλαστ αξιζει να ασχοληθω και να τον επισκευασω?? π.χ να εχει χαλασει ο εκκινητης

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
τσίτα πάνε τα κοράσια σου φιλαράκι :cool:
δεν είμαι ηλεκτρολόγος αλλά δεν θα σου το συνιστούσα το θέμα με το χιλιαρι και τις
τετρακοσάρες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ναι, αξίζει να το φτιάξεις το μπαλαστ, άλλαξε
τον πυκνωτή και τον εκκινητή και το μπαλαστ σου θα είναι σαν καινούργιο.

b3n

Member
atma εισαι τουμπανο, ωραιος!

αν εχεις μπαλαστ που εχει 2 διοδους για λαμπες και ειναι dimmable γινεται, αλλιως αστο θα παρεις φωτια !!!

atma

Member
Νασται καλα παιδια..δεν βλεπω να εχει δευτερη διοδο το μπαλαστ αν & δεν το κατεχω (πιανουν τα χερια μου) θα στειλω φοτο να μ πεις b3n.. τι θα παθουν? αν συνδεσω 2 400αρες συνολο δηλ 800watt σε εναν 1000 μπαλαστ?? να κλαταρει?? δεν νομιζω..εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος για να το κανω αυτο..δεν γνωριζω.. και το λεω αυτο γιατι εχω 2 400αρες λαμπες και εναν 1000 μπαλαστ χωρις λαμπα 1000..τι λετε να κανω να αγορασω μια 1000 λαμπα η να παρω 2 μπαλαστ 400 για τις λαμπες που ηδη εχω?εκτος αυτου εχω στα χερια μου τον εναν καμμενο μπαλαστ οπου και θα τον ανοιξω να δω αν επισκευαζετε.

b3n

Member
για μενα καλυτερα 1000 λαμπα θα σου βγει πολυ πιο φτηνα, κ θα εχεις πολυ καλυτερη αποδοση! το μπαλαστ πρεπει να ειναι dimmable στο ξαναλεω θα παρεις φωτια, παιζει να σκασει η λαμπα δε θα κλαταρει το μπαλαστ. βεβαια να ξερεις οτι η 1000 θα ανεβασει μεγαλη θερμοκρασια στο χωρο σου

atma

Member
Eυχαριστω παιδια νασται καλα..τελικα θα παρω μια 1000 λαμπα ειναι καλητερα πιστευω και εγω...Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι μας...

atma

Member
καλημερα παιδια..μερικες φοτο.. εδω ειναι το παναμα σε κουβα που ειχα πει..εδωσε αρκετο μποι..τωρα αρχιζει και μπουμπουκιαζει πεταει δηλ τις τριχουλες τα υπολοιπα ειναι αρκετα ποιο μπροστα προς το παρων και ειναι τα χωματακια που εχω και το φλο αερο..

Latest posts

Latest posts