What's new

Atma Grow

ganja3

Member
εάν η σακούλα είναι μεγάλη και το κλαδάκι μικρό , δεν έχουμε θέμα . μην ξεχνάτε ότι δεν έχουμε παπά να μουχλιάσει . αλλά ούτε θέλουμε να ζήσει για πάντα , ότι και να πάθει γύρη θα βγάλει .
εφόσον το φυτά μπήκαν μαζί σαν σπόρος . μόλις πέσει γύρη , τότε την πασαλείβουμε σε ένα παπά θηλυκό .
το υπόλοιπο εάν δεν σου φύγει γύρη δεν θα σποριάσει . εμένα μου έφυγε λίγο αλλά και 2-3 σπόρια από τους υπόλοιπους παπάδες δεν χάλασαν το φυτό .

atma

Member
Σε αυτην την περιπτωση εχω ενα 2τευρο ρουμ που δεν το δουλευω..θα τον κοτσαρω (αρσενικο) με μια cfl 250watt και θα κανω την δουλεια μου ησυχα και ωραια...αντε να ιδουμε..με τρομαζει το γεγονος οτι θα κρατησω 1 αρσενικο... αλλα φανταζομαι αξιζει ο κοπος οταν μιλαμε για μια μανα με τα ουλα της!!ευχαριστω παιδια...αυριο φοτο να δουμε και πως τα πανε...παιζει ρολλο πιο αρσενικο θα διαλεξω και αν ναι με τι κριτηρια??σορυ αν γινομαι κουραστικος αλλα με κολλανε και εμενα κατι πραγματα στο μυαλο...οταν δεν ξερεις..νασται καλα και παλι...:tiphat:

bazz

Member
Ωραία ιδέα γκαντζα!!
Αν έχεις και ενα μονό κλαδάκι φαντάζομαι πως είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο...το μεγαλώνεις κανονικά, μόλις θαρρείς πως είναι έτοιμο και θα σκάση...το καπακώνεις με την σακούλα...κάνεις την διαδικασία που λέει ο γκαντζα και μόλις δις οτι ειναι έτοιμα τα σποριά κόβεις το παπα...το υπόλοιπο δέντρο μπορεί να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του!!!!

ganja3

Member
κόβεις στο τέλος . όπως θα έκοβες , τότε θα είναι έτοιμα και τα σπόρια .
ο δεύτερος χώρος είναι εξαιρετική ιδέα , αλλά πάλι θα το σκέπαζα , ή γύρη είναι μικρή και γραπώνετε παντού . όλα τα ρούχα θα κουβαλάνε γύρη , ακόμα και ο αέρας θα είναι γεμάτος . με λίγη προσοχή όμως κάνεις καλή δουλειά .
διαλέγεις τον ποιο βαρβάτο και υγιή αρσενικό . όπως και την μάνα .
το να δημιουργείς μία ζωή , ένα φυτό , είναι το κάτι άλλο . μπορείς να δεθείς μαζί του και να μην θέλεις να το κόψεις . το να έχεις και σπόρο από αυτό που δημιούργησες σε κάνει λίγο θεό . είναι θησαυρός ο σπόρος σας λέω . ακόμα και οικονομικά να το βάλεις .
ένα μέτριο δέντρο θα σου δώσει 100 g χ 10 . ένα χιλιάρικο .
ένα μέτριο δέντρο θα σου δώσει 2000 σπόρους χ 5 . 10 χιλιάρικα .
( οι τιμές είναι τις αγοράς ) ο δικό σου σπόρος αξίζει ποιο πολύ .

Vassilis3

Member
Φιλε ganja3 δεν ξερω εαν ισχυει αυτο που θα πω.θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σου και την γνωμη γενικα.ισχυει οτι μπορουμε να ξεχωρισουμε τους θηλυκους απο τους αρσενικους σπορους απο το σημειο που κοπηκανε απο την μανα?

ganja3

Member
Φιλε ganja3 δεν ξερω εαν ισχυει αυτο που θα πω.θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σου και την γνωμη γενικα.ισχυει οτι μπορουμε να ξεχωρισουμε τους θηλυκους απο τους αρσενικους σπορους απο το σημειο που κοπηκανε απο την μανα?
όχι δεν ισχύει με την καμία ..
μπορείς εύκολα όμως να κάνεις θηλυκούς σπόρους

Vassilis3

Member
Μπορεις να πεις τι διαδικασια? απο οσα εχω διαβασει δεν εβγαλα ακρη..

Vassilis3

Member
Η διαδικασια που εχεις προαναφερει απ οτι καταλαβα αφορα regular σπορους...

bazz

Member
Γκαντζα σίγουρα θα την κάνω την διαδικασία καπια στιγμή!!!! Το μονο που μένει ειναι να βρεις τα σποριά που θέλεις....
είμαι στο ψάξιμο ακόμα!!!!

κάπου ειχα πετύχει ενα παλικάρι που έλεγε οτι μπορεί να <<μαντεψει>> τους αρσενικούς με τους θηλυκούς σπόρους...λέει οτι στο κατο μέρος του σπόρου άλλα έχουν πιο μυτερή μύτη(αρσενικά) και άλλα έχουν πιο στρογγυλή και κυκλική μύτη(θηλυκά) τώρα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτο!!

regular ναι μπιλυ αρσενικά και θηλυκά!!!

atma

Member
Δεν ειμαι σιγουρος..θυμαμαι πως καπου ειχε αναφερθει το θεμα πως να παρουμε θυληκα σπορια..Κανουμε το πρωτο βημα δηλ.σποριαζουμε μια θυληκια μανα.. και την βαζουμε να σποριασει αλλη μια...τα σπορια που θα βγαλει το δευτερο θυληκο θα ειναι κατα 99% θυληκα...μπορει και να λεω κακαριες δεν θυμαμαι...πες ρε ganja3 καλε μου ανθρωπε..δωσε μας τα φωτα σου!!! :respect: ανεβαζω φοτο σε λιγο απο τα παιδια...καλες συνεχειες ναχουμε..:tiphat:

atma

Member
Μετα απο 10 μερουλες και τα φυτα αρχιζουν να δινουν ....Επιτελους!!μεχρι χθες τα ειχα με 2 600αρες σε ψυχρο φως..μολις εριξα και μια κιτρινη 600αρα σημερα.. τα φυτα παρατηρησα πως ξυπνησαν αμεσως...μπορει και να ειναι η ιδεα μου τι να πω...

ganja3

Member
μια χαρά πάνε τα φυτά .
η διαδικασία με τον αρσενικό που προανέφερα , είναι η φυσιολογική και σου δίνει σπόρους ρέγκιουλαρ .
η διαδικασία για να πάρεις θηλυκούς σπόρους είναι με κολλώδη άργυρο .
παίρνεις δύο κλώνους θηλυκούς . τον ένα των κρατάς για μαμά και τον άλλον τον ψεκάζεις για 4 εβδομάδες με κολλώδη άργυλο . η διαδικασία αυτή αναγκάζει τον θηλυκό κλώνο να βγάλει @@ , έτσι έχουμε γύρη από ένα θηλυκό χωρίς να έχει μέσα του το ντιενεί του αρσενικού , με αυτήν την γύρη γονιμοποιούμε τον δεύτερο κλώνο και παίρνουμε θηλυκά σπόρια . αυτή είναι και η μέθοδος κυρίως που οι παραγωγοί σπόρων χρησιμοποιούν , είναι πολύ εύκολη και την έκανα με λίγο μικρή επιτυχία γιατί δεν ψέκαζα όσες φορές ήθελε , τα σπόρια πάντως που έβγαλα αν και λίγα είναι θηλυκά και δύο μεγαλώνουν τώρα στο γκρόου μου . εάν υπήρχε τρόπος να διαλέγεις τους θηλυκούς τότε θα τον είχαν βρει πρώτοι αυτοί που παράγουν σπόρους και τους πουλάνε χρυσάφι , και δεν θα καθόντουσαν να παιδεύονται με άλλους πειραματισμούς .
έχω ακούσει ότι ένα μεγάλο ποσοστό από ρέγκιουλαρ σπόρους μπορείς να τους κάνεις θηλυκούς , εάν τους κλείσεις σε ένα βάζο με μπανανόφλουδες ,. κάποια αντίδραση κάνει και στους στρέφει να βγούν θηλυκά δέντρα , αλλά δεν το έκανα , ούτε θυμάμαι πόσες μέρες , τι άλλο από φλούδα , και ποια ορμόνη μεταβάλουν ... ίσως κάποιος άλλος παλιός θυμάται καλύτερα .

atma

Member
Mπορει και να το διαβασα καμια 10 φορες για να το καταλαβω..αλλα το επιασα ganja3 οπως και αυτο που εκανες με τον αργυρο..με εσωσες για το μελλον...Κλωνους απο γνησιες και επωνυμες μαμαδες απο εξωτερικο.. και βουρ για αργυρο με τρελες διασταυρωσεις χωρις ξανα να πετας λεφτα για σπορια...πολυ καλο και χρησιμο...Να τονισω ακομα μια φορα ατομα σαν τον ganja που απαντουν και βοηθουν σε διαφορες ερωτησεις ειτε σε εμπειρους ειτε σε απειρους γκροουερ..Να σαι καλα για ακομα μια φορα!!:huggy:

Last edited:

atma

Member
Και τα καλυτερα μολις ηρθαν σημερα...Σιγουρα το ενα απο τα δυο θα παει σε dwc & το αλλο σε χωμα..εχετε καμια γνωμη ποιο να βαλω και που??Σιγουρο κιολας ειναι οτι θα παρω κλωνους και θα βγαλω σπορια απο αυτα τα φυτακια με αργυρο...και βλεπουμε..

Last edited:

Vassilis3

Member
Ευχαριστουμε ganja! Κ εγω θα ακολουθησω τις συμβουλες σου! Να ρωτησω κατι..τα feminized θυληκα δεν ειναι μονο?

atma

Member
Ρε αγορινα Vassilara3 μου...να σου πω κατι αλλο...Αν δεν εισαι & τοσο σιγουρος γιατι δεν το ψαχνεις πρωτα λιγο να δεις τι παιζει??Εχω διαβασει ολα σου τα ποστ..τα παιδια σου ειπαν κατι...ΨΑΞΟΥ ΠΡΩΤΑ!! & διαβασε κανενα ποστ λιγο ρε μαν..μια απλη μεταφραση αν πατησεις θα σου το πει και απο μονο του το ριμαδι (pc/internet) τι σημαινει η λεξη αυτη..Οπως και ναχει υπομονη θα δεις απο πολλους απο αλλους καθολου...Οποτε καλο ειναι να ερευνας πρωτα πανω στα ερωτηματα που εχεις. Δεν ειναι κακο φανταζομαι να αφιερωσεις λιγο χρονο παραπανω γιαυτο που θες να κανεις και να παρεις...ουτως η αλλος και για να παρεις ενα πτυχιο η να γινεις στρατιωτικος η ακομα και φουρναρης διαβασμα θελει.. χρονο, υπομονη και πανω απο ολα αγαπη...ελπιζω και σου το ευχομαι να αφιερωσεις χρονο γιαυτο που σε ενδιφερει να κανεις.. ειδαλως μην περιμενεις και πολλα απο εδω περα μεσα. Οση καλη διαθεση και αν εχουμε αν δεν εχεις ΕΣΥ το χρονο να ασχοληθεις τοτε καλυτερα να μην το κανεις...παντα φιλικα αδερφουλη.. Τα φεμιναιζ ειναι και μεταφραζονται στα ελληνικα ΘΥΛΗΚΑ.. πιστευω να σε καλυψαμε.

ganja3

Member
δεν χρειάζονται ευχαριστίες ρε παιδιά , και εμένα μου τα έμαθαν τα ποιο πολλά και εσείς θα μάθετε σε άλλους . την ευχαρίστηση την παίρνεις έτσι και αλλιώς βοηθώντας κάποιον .

Latest posts

Latest posts