What's new
  • Seeds Mafia is running a TURBO contest with great prizes! You can check it here.

Atma Grow

atma

Member
Καλο μηνα ναχουμε και μιας & τα φυτα πιασανε τις 30 μερες αναπτυξης σας δειχνω μερικες φοτο...κατι δεν παει καλα νομιζω στις καινουργιες κορυφες αν το προσεξατε...ζαραδες στις κορυφες και μικρες κιτρινιλες στην ακρη καμια γνωμη??δεν τα εχω ριξει τιποτες ακομα απο λιπασματα..και πριν 2 μερες πηρα κλωνους και τα εβαλα στο αερο-φλο14 οπως και ενα μικρο καθαρισμα απο κατω..δηλ εκοψα τα πρωτα γονατα απο καθε φυτο για να ανοιξουν λιγο και να παρουν τα πανω τους...συμβουλες παιδια...νασται καλα...

atma

Member
κατι που δεν ανεφερα..το φως απο 18/6 το πηγα σε 22/2 και αυτο γιατι θελω να τελειωσω γρηγορα με την αναπτυξη..και να τα γυρισω σιγα σιγα σε 12/12..φανταζομαι να τα κρατησω καμια 25 μερουλες ακομα..πιο πολλη για το dwc γινεται η φασαρια μιας και φιλοξενει το panama απο ACE..δυστηχως το liberty haze απο Barneys δεν εσκασε...το σκασμενο..ξενερα αλλα τι να κανω...Η πασχαλιτσα εχει πλακα τελικα. Πεταει απο φυλλο σε φυλλο και ψαχνετε για φαι οπως καταλαβαινω...

atma

Member
Μηπως εχω ελλειψη απο ψευδαργυρο ρε παιδια η απο το λιγο ποτισμα που τα ριχνω μου τα κανανε αυτα?και αυτο γιατι φοβαμαι να τα μπουκωσω με νερο??τα ειχα ποτισει παρα πολλη καλα πριν 5 μερες αλλα το βαρος απο τις γλαστρες δεν επεσε καθολου (στα χερια μου) γιαυτο και δεν εριξα ξανα νερο..τι λετε ρε παιδια?το χωμα ειναι λαιτ-μιξ και μπηκαν στις τελικες γλαστρες πριν 8 μερες...

b3n

Member
ηταν πολυ το νερο. ετσι γινονται τα φυλλα με πολυ νερο. περιμενε να στεγνωσουν κ θα ειναι καλυτερα

atma

Member
και απο οτι καταλαβα μολις ελαφρυνει η γλαστρα και τα φυλλα αρχιζουν να τεντωνουν ζηταν το νερακι τους..φανταζομαι..τι λες b3n? νασαι καλα φιλος:tiphat:

atma

Member
Νασαι καλα φιλος πιστευω να τα βγαλω περα μεχρι το τελος..:tiphat:

atma

Member
Οντως μερικες μερες απουσιας νερου μεχρι να ελαφρυνουν οι γλαστρες και πηραν ηδη τα πανω τους..σιγουρα κιολας και για το φως που αυξησα σε 22/2 δωσανε τρομερο ρυθμο σε ελαχιστες μερες...μεσα σε 5-7μερες το φυτο πηγε οσο αν το αφηνα σε 18/6 για 10-12 μερες..μεγαλη διαφορα στο ματι..φοτο εντος..καλη σας μερα:biggrin:

atma

Member
& ακομα δεν εχουν παρει τιποτες από λιπασματα....σε λιγες μερες όμως θα τα ριξω σιγα σιγα μιας και πλησιάζω στο 12/12 σημερα τα αλλαξα σε 18/6 από 22/2 που τα ειχα και οσο παμε προς τα κατω.. σε καμια βδομαδα δηλ θα τα γυρισω σταδιακα σε 12/12..

atma

Member
Τιποτα φιλος από φαι ακομα...λιγες σταγονες από σουπερ βιτ ειχα ριξει και αυτό στην αρχη.. και για μια φορα μονο..

Latest posts

Latest posts