What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Amnnesia Zapomniane Ogrody [2011]

Amnnesia

Member
Heja pieknie u was wszystkich rosnie a i u mnie coraz piekniej ruszamy :D

LemonShaman x EarlyDurban x DanishGold by lob19 zostaly 2 dziewczynki jedno pheno zdecydowanie szybsze i bardziej sie krzaczy

picture.php

picture.php

OutMix2010 by lob19 po LST juz ladnie wstaja wiekszosc juz pokazala pistile milusio hehe

picture.php

NL x Critical Mass by czaczo Sa 4 szt ostro trenowane a i tak ponad 2 m maja i ... Wszystkie female : )
picture.php

Cdn

Amnnesia

Member
Autosy by Plantator

DF x LR x AK47
Fajniutkie krzaczki przyjemnie pachna jeszcze troche przed nimi dogladanie bedzie przyjemnoscia :D

picture.php

No i LR pieknie zaczynaja nabierac masy

picture.php

picture.php

Pozdrowionka z Zakazanego Zapomnianego Ogrodu Przyjaciele

lob19

Member
Veteran
Te Lemon Shaman x EDDG mają sporą skłonność do AF. Lemon Shaman (matka) była regularem a ojciec (EDDG) automatem. W tym pokoleniu +/- 50% z nich okazuje się automatami i dlatego tak ładnie, szybko kwitną. U nas niestety trafiły na nie najlepszy spot, więc raczej szału nie będzie...

Planujesz jakieś zapylenia?

pozdrawiam :tiphat:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
hej, zapominalska :wave:

a moze by tak przypomniec sobie te ogrody? :)

pochwalisz sie co u ciebie?

pozdros! :smoke:

Amnnesia

Member
Hejka szalony króliku :) ;) hmmm pamiętałam pamiętałam i chyba mi się zapomniało :p cierpliwości już niebawem pojawią się moje kolorki :)

Pozdrowionka

Amnnesia

Member
Hejka maleńki up z przypomnianego ogrodu :)

LaConfidental x Super Silver Haze
picture.php

Snezia aka Cheesia - CMG
picture.php

Dream Bubble - CMG
picture.php