ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
hejka malutki up i male pytanko o co2 kupilam 20 naboji do wiatrowek na co2 kazdy ma w robie 12g co2 jak myslicie da rade ? Od 3 dni laduje po jednym dziennie i jest ok koszt niewielki bo kolo 1zl za jeden naboj pozdro
AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD zdecydowanie szybciej kwitnie i ladniej zaczyna sie szronic bedzie dobre palonko
ChemDogDDxBBJ X Herijuana Wolniwjsza ale wcale nie gorsza odwdzieczy cie po dodatkowych 1,5 - 2 tyg
a tu mamy weg box dwie najwieksze to panie od startu foto 12/12 az do okreslenia , LST od 3 pietra teraz foto 24/0 : z przodu (Maroc x Orange Bud) x (ED x EG) i z tylu
Jack Herrer x (AK47 x NYCD) x Herijuana . . . Mniam konkret palenie lob19 kolejne 3 te ciut wieksze wyciagniete maluchy po prawej stronie z tyłu to (G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban x ChemDog DD x AK47
4 najmniejsze to White Dwarf x White Dwarf Auto dzieki Czaczo Wiem ze mniejsze sie wyciagaja ale nic nie poradze jest na tyle nisko na ile sie da przez wieksze roslinki ktore staram sie trzymac przy glebie jak najnizej hah z pomoca drutu zrobie z nimi porzadek jak tylko zaczna podrastac
(G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban
się rozrasta ;D zajebiście wspominam to jaranie )) od bazowego crossa to był niezły shit ;D
niedługo nazwę na kilometr będzie mieć;D
Fakt lob19 ladnie i zielono sie w boxie zrobilo co do plantow z wegboxa o ktore pytasz to od sionka lecialy 12/12 byly 4 szt zostaly dwie po selekcji i odrazu jak tylko pokazaly plec zmienilam foto na 24/0 zeby jeszcze na wegu podrosly a bo narazie niema na nie miejsca jak skosze AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD i ChemDogDDxBBJ X Herijuana to jako nastepne poleca do floboxa. Silas racja cros przekozacki mam jeszcze pare kulek wiec jak bede startowala z czyms nowym jeszcze do wegboxa napewno postaram sie dalej rozbudowac tego crosa juz od jakiegos czasu przymierzalam sie do zrobienia jakis ciekawych pestek i nareszcie sa do tego odpowiednie okolicznosci Pozdrowionka
Wszystko leci tak jak trzeba i zieleni sie na calego i tu pojawia sie pytanie oba planty to reweg kupe czasu je rewegowalam robilam toping i powstala z tego kupa galazek przez co jest odrobine za malo swiatla dla dolnych odgalezien pytanie czy warto przezedzac liscie zeby dolne galazki byly lepiej doswietlone a jesli tak to kiedy czy lepiej teraz na poczatku flo czy tez pozniej czy po prostu nie stresowac rosliny i zostawic jak jest ? Jedyne zmiany to dodanie do boxa butli z winkiem z ledwoscia udalo mi sie upchnac 7,5L ale mysle ze warto
Witam, tak to wlasnie jest gdy ktos ma sie "zaopiekowac" nasza cenna przesylka wyslana z bardzo daleka, czy tez bliska, heh coz mi pozostaje tylko powiedziec ze nie ma co sie przejmowac, tak bywa w zyciu, zawsze istnieje ryzyko, glowa do gory napewno ktos poratuje, hym swoja droga to dlugo szla ?
Heh ratunku z pestkami mi nie trzeba hipis mam calkiem fajny zapasik
ironCELL przesylka byla zabezpieczona w dwie koperty papierowe z tego jedna zlozona w srodku do tego plastikowe zabezpieczenie nakladane na worek a mimo to i tak wszystko poszlo w drobny mak przesylka nie byla zabezpieczona zle tym bardziej ze znajomi podostawali i bylo ok poprostu pech i tyle a w roli sprostowanka wegbox na ta chwile 6 szt cfl 24w 1800 lm szt flobox HPS PILA 250 w
Witam Ekipe
Znow pare dni uplynelo wiec czas na maly Up no to lecimy
Kolo 30 dnia flo zapach robi sie bardziej intensywny AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD zapach odrobine ostry drazniacy leciutko kwasny owoc heh nie wiem tak mi sie skojazylo
FloBox - Po lewej - AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD po prawej ChemDogDDxBBJ X Herijuana
CAŁOŚĆ
No i jeszcze troche
Jesli komuś malo to jeszcze troszke
ChemDogDDxBBJ X Herijuana
AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD
WegBox - Wieksze (Maroc x Orange Bud) x (ED x EG) i Jack Herrer x (AK47 x NYCD) x Herijuana
Mniejsze - (G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban x ChemDog DD x AK47
Najmniejsze - White Dwarf x White Dwarf Auto
Sporo sie pozmienialo i pokomplikowalo troche rozwalilam aparat wiec bede musiala cos na szybko zakupic w rozsadnej cenie Na dzis dzien AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD zostala scieta wczoraj po 2 dniach ciemni i powoli sie suszy na oko ze 4 dyszki bedzie jak wyschnie ChemDogDDxBBJ X Herijuana zdecydowanie jeszcze ze 2 tyg musi postac po scieciu AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD do floboxa polecialy dwie kobietki mianowicie (Maroc x Orange Bud) x (ED x EG) i Jack Herrer x (AK47 x NYCD) x Herijuana a w wegboxie zostaly (G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban x ChemDog DD x AK47
i White Dwarf x White Dwarf Auto przesadzone do 5L donic jeden WD x WD pokazal jajca narazie go trzymam moze cos zapyle jak tylko kupie aparat bedzie up