What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Amnnesia Zapomniane Ogrody [2011]

lob19

Member
Veteran
Cześć!

Super, że wreszcie świeci u ciebie pomarańczowe słonko, mam nadzieję, że będą grubaśne szychy :D

tak trzymaj

Amnnesia

Member
hejka malutki up i male pytanko o co2 kupilam 20 naboji do wiatrowek na co2 kazdy ma w robie 12g co2 jak myslicie da rade ? Od 3 dni laduje po jednym dziennie i jest ok koszt niewielki bo kolo 1zl za jeden naboj pozdro

picture.php

picture.php

picture.php

Amnnesia

Member
Hejka

Wreszcie odzyskalam swoj aparacik i moge ciut lepsze fotki zrobic wiec z tej okazji maly UP :) Pozdrowionka

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Silas

Member
Veteran
Jesteśmy mniej więcej na podobnym etapie ;) Mnie również kudłate pączusie wyskoczyły ;D

Amnnesia

Member
Hejka Wszystkim Maly Up :)

Kilka dzionkow pozniej ... calosc

picture.php

AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD zdecydowanie szybciej kwitnie i ladniej zaczyna sie szronic :) bedzie dobre palonko :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ChemDogDDxBBJ X Herijuana Wolniwjsza ale wcale nie gorsza :) odwdzieczy cie po dodatkowych 1,5 - 2 tyg

picture.php

picture.php

a tu mamy weg box dwie najwieksze to panie od startu foto 12/12 az do okreslenia , LST od 3 pietra teraz foto 24/0 : z przodu (Maroc x Orange Bud) x (ED x EG) i z tylu
Jack Herrer x (AK47 x NYCD) x Herijuana . . . Mniam konkret palenie lob19 :) :) kolejne 3 te ciut wieksze wyciagniete maluchy po prawej stronie z tyłu to (G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban x ChemDog DD x AK47
4 najmniejsze to White Dwarf x White Dwarf Auto dzieki Czaczo Wiem ze mniejsze sie wyciagaja ale nic nie poradze jest na tyle nisko na ile sie da przez wieksze roslinki ktore staram sie trzymac przy glebie jak najnizej :bow: hah z pomoca drutu zrobie z nimi porzadek jak tylko zaczna podrastac :plant grow::plant grow: :)

picture.php

Pozdrowionka z Zaczarowanego Ogrodu :gday:

lob19

Member
Veteran
No proszę jak sie zielono zrobiło w ogrodzie :) Te duże w wegboxie to rewega przechodzą? Okresliły się na 12/12 i teraz są na 24/0 dobrze rozumiem?

Poza tym, ja bym coś podstawił pod te kubeczki z kiełkami aby były bliżej lampy.

pozdrawiam ipowodzenia życzę :tiphat:

Silas

Member
Veteran
No proszę ;D

(G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban
się rozrasta ;D zajebiście wspominam to jaranie :))) od bazowego crossa to był niezły shit ;D
niedługo nazwę na kilometr będzie mieć;D

Amnnesia

Member
Hejka chlopaki :friends:

Fakt lob19 ladnie i zielono sie w boxie zrobilo co do plantow z wegboxa o ktore pytasz to od sionka lecialy 12/12 byly 4 szt zostaly dwie po selekcji i odrazu jak tylko pokazaly plec zmienilam foto na 24/0 zeby jeszcze na wegu podrosly a bo narazie niema na nie miejsca jak skosze AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD i ChemDogDDxBBJ X Herijuana to jako nastepne poleca do floboxa.
Silas racja cros przekozacki mam jeszcze pare kulek wiec jak bede startowala z czyms nowym jeszcze do wegboxa napewno postaram sie dalej rozbudowac tego crosa :plant grow: juz od jakiegos czasu przymierzalam sie do zrobienia jakis ciekawych pestek i nareszcie sa do tego odpowiednie okolicznosci:dance013: Pozdrowionka :smoweed:

Silas

Member
Veteran
Ja w sumie teraz wyjątkowo nie robię żadnych pestek...może w przyszłości uda się coś ogarnąć bazowego do dalszych badań ;D

W sumie to jeśli bym szukał odpowiedniego podkładu genów to C99 z FS była by idealna na moje potrzeby ;D

Amnnesia

Member
Hejka

Wszystko leci tak jak trzeba i zieleni sie na calego i tu pojawia sie pytanie oba planty to reweg kupe czasu je rewegowalam robilam toping i powstala z tego kupa galazek przez co jest odrobine za malo swiatla dla dolnych odgalezien pytanie czy warto przezedzac liscie zeby dolne galazki byly lepiej doswietlone a jesli tak to kiedy czy lepiej teraz na poczatku flo czy tez pozniej czy po prostu nie stresowac rosliny i zostawic jak jest ? Jedyne zmiany to dodanie do boxa butli z winkiem :) z ledwoscia udalo mi sie upchnac 7,5L ale mysle ze warto

Pozdrowionka

Amnnesia

Member
Witka wszystkim to jest smutny dzien dotarla paczucha od hota ucieszylam sie otwieram i ehhh stan jak widac 100 % strat szanowna poczto heh H ci w D :)

picture.php

hippis

Member
Witam, tak to wlasnie jest gdy ktos ma sie "zaopiekowac" nasza cenna przesylka wyslana z bardzo daleka, czy tez bliska, heh coz mi pozostaje tylko powiedziec ze nie ma co sie przejmowac, tak bywa w zyciu, zawsze istnieje ryzyko, glowa do gory napewno ktos poratuje, hym swoja droga to dlugo szla ?

Amnnesia

Member
ktos poratuje, hym swoja droga to dlugo szla ?

Heh ratunku z pestkami mi nie trzeba hipis mam calkiem fajny zapasik :)

ironCELL przesylka byla zabezpieczona w dwie koperty papierowe z tego jedna zlozona w srodku do tego plastikowe zabezpieczenie nakladane na worek a mimo to i tak wszystko poszlo w drobny mak przesylka nie byla zabezpieczona zle tym bardziej ze znajomi podostawali i bylo ok poprostu pech i tyle :) a w roli sprostowanka wegbox na ta chwile 6 szt cfl 24w 1800 lm szt flobox HPS PILA 250 w

Pozdrowionka :):gday:

Amnnesia

Member
Witam Ekipe :):huggg:
Znow pare dni uplynelo wiec czas na maly Up no to lecimy :):smokeit:
Kolo 30 dnia flo:) zapach robi sie bardziej intensywny AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD zapach odrobine ostry drazniacy leciutko kwasny owoc heh nie wiem tak mi sie skojazylo :)

FloBox - Po lewej - AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD po prawej ChemDogDDxBBJ X Herijuana

CAŁOŚĆ:smoweed:

picture.php

picture.php

No i jeszcze troche :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Jesli komuś malo to jeszcze troszke :)

ChemDogDDxBBJ X Herijuana

picture.php

picture.php

AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD
picture.php

picture.php

WegBox - Wieksze (Maroc x Orange Bud) x (ED x EG) i Jack Herrer x (AK47 x NYCD) x Herijuana
Mniejsze - (G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban x ChemDog DD x AK47
Najmniejsze - White Dwarf x White Dwarf Auto

picture.php

Pozdrowionka :)

Amnnesia

Member
Hejka :)

Sporo sie pozmienialo i pokomplikowalo troche rozwalilam aparat wiec bede musiala cos na szybko zakupic w rozsadnej cenie :) Na dzis dzien AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD zostala scieta wczoraj po 2 dniach ciemni i powoli sie suszy na oko ze 4 dyszki bedzie jak wyschnie ChemDogDDxBBJ X Herijuana zdecydowanie jeszcze ze 2 tyg musi postac po scieciu AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD do floboxa polecialy dwie kobietki mianowicie (Maroc x Orange Bud) x (ED x EG) i Jack Herrer x (AK47 x NYCD) x Herijuana a w wegboxie zostaly (G13 x White Widow) x SurDisel IBL x Durban x ChemDog DD x AK47
i White Dwarf x White Dwarf Auto przesadzone do 5L donic jeden WD x WD pokazal jajca narazie go trzymam moze cos zapyle jak tylko kupie aparat bedzie up

Pozdrowionka

jerzu19

Well-known member
Veteran
hejka :tiphat:

trzymamy za slowo i czekamy z niecierpliwoscia na fotki (esp AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD :yummy:) i nowinki z boxa :)

pozdrawiam jerzu

lob19

Member
Veteran
No i co tam? Gdzie te oblane żywica napuchnięte topy? Rozumiem, że postharvestowy okres jest leniwy, ale się nie mogę doczekać :)

pozdro

Amnnesia

Member
OUTDOOR 2012

OUTDOOR 2012

Witam wszystkich kilka fotek z zaczarowanego ogrodu hehe ... tym razem podpisane : P

Nr 1 (PB x LR) x (O x LR) thx lob19
Jak narazie okreslily sie 2 dziewczyny i ze 3 czy 4 meskie bedzie pare ladnych panien

picture.php

Nr 2 Critical Mass x NL by czaczo jeszcze raz thx przyjacielu bo to prawdziwe potwory od 06.04 na oucie i nadal weguja
picture.php

Nr 3 DF x LR x AK47
by Plantator rosna z ladnym wigorem wiekszosc to zenskie kilka jeszcze nie okreslone thx Plant
picture.php

LR
To tez robota Plantatora tu sporo meskich bylo ale to co widac to niemal same damy
picture.php

OutdoorMix 2010 by lob19
Tu tez widac ladny wigor wszystko jeszcze w fazie wega
picture.php

Amnnesia

Member
Cd...

LemonShaman x EarlyDurban x DanishGold thx lob19
Jak narazie okreslila sie jedna wiec bardzo szybka licze na fajny sort

picture.php

BangiHaze x Erocket/DanishPasion x Purpurea Ticinensis by DrSmoke mialy ciezki start i nadal weguja ale zaczynaja nadganiac bedzie git
picture.php

Bangi... Cd
picture.php

OutdoorMix 2010 by lob19 dolek 2
picture.php

Widok ogolny na niemal caly spot
picture.php

Pozdrowionka dla wszystkich i bez przypalu chlopaki

Amnnesia

Member
Kilka ujec na koniec weekendu z Zaczarowanego Ogrodu dla Zalogi G :D

LemonShaman x EarlyDurban x DanishGold by lob19 beda slodziutkie : )

picture.php

LR by Plantator ladnie ida do przodu byle do harvestu thx
picture.php

Widoczek na spota oj bedzie grubo chlopaki bo 95% to dziewczynki ledwo ogarniam
picture.php

A tu lodygi NL x Critical Mass by czaczo masakra braciszku czym tys to pasl : D
picture.php

Zajefajnie wszyscy jedziecie Pozdrowionka Dla Prawdziwych

Latest posts

Latest posts