What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Amnnesia Zapomniane Ogrody [2011]

Amnnesia

Member
Witam wszystkich po przerwie:wave: na początek kilka szotów z regularboxa - strainy by lob19 heh troche pomieszałam i już się pogubiłam co jest co :)
tak to jest jak się bierze za coś na bani :)
nie zwracać uwagi na oklejenie boxa bo fotki robione w trakcie wymiany bo się porozrywało no to lecimy:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

No i teraz 5 auto femi Lowberry od Grzesia (dzięki przyjacielu :) ) w boxie Uwaga
haha :) z całkowicie przerobionej ruskiej lodówki :) pierwszy model ZSSR z wentylami i butlą wina :) heh szkoda że to nie fabryczne wyposarzenie( mega wyzwanie dla kobiety:) )

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Podsumowując wszystko zdrowe zobaczymy jaki bedzie dalszy rozwój wypadków ale szczerze jak narazie i przy tym setupie jestem zadowolona stosuję jedynie Planton K
na zmianę z czystą wodą fotki robione 3 dni temu pozdrowionka dla wszystkich:gday:

Silas

Member
Veteran
Wszystko ciemne i zdrowe... z nawozami bym nie szalał, bo już końcówki się przypalają...
W kwestii planton...polecam plantona S...PK wzbogacone w chelat żelaza...daje kopa ! ;D dawniej jechałem w kokosie jedynie na biohumusie(dla kwitnących na veg) i planton S na flow i dawałem od 0.9 do 1.5 g na litr

Amnnesia

Member
Dzięki za rade Silas przepłukam je troche i powinno być ok :) dodam tylko że to coś w prawym dolnym rogu boxa z auto Lowberry to rewegowane AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD na klony to ta najbardziej wyciągnięta solidnie się złamała zaraz po tym jak się określiła więc zamiast nęczyc sie z badylem postanowiłam zrewegować tak więc kolejny grow made in ZSSR BOX będzie z klonow tego strainu jak tylko opuszczą go automaty może jakiś SOG w niewielkich donicach pozdrowionka:)

lob19

Member
Veteran
Wracam z Amsterdamu, a tu taka mila niespodzianka :D Fajny update, lodówka wygląda bardzo ładnie i czysto :)

Szkoda, że ci się te moje geny pomieszały, widzę +- co jest co, ale to się później jeszcze zobaczy jak zaczną puchnąć.

pozdrawiam

Silas

Member
Veteran
Amnnesia jeszcze dobry kurs LST i będzie gitara ;) Na SoG mimo wszystko potrzeba wysokości... klon obok klona dusi trzeciego klona...
Prosty przykład:
- pojedyncza ganda rośnie jak choinka....
- gęsto sadzone na polach... rosną jako prosty bardzo wysoki badyl z pałą na czubku

Amnnesia

Member
Witka Dziady po małym stopie :cathug:

W moim ogrodzie na chwile obecną niewiele się dzieje mianowicie długa rewegetacja 2 panienek z poprzedniego grow po grubych rozkminkach prawdopodobnie są to :

ChemDogDDxBBJ X Herijuana
i
AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD

Tak wygladaly kolo tyg. temu ... narazie 6 x cfl 24W fotki do du... ale lepszych nie mam :jump:

picture.php

Teraz wygląda to tak 3 dni po przełączeniu foto na 12/12 jeszcze pod CFL ale za pare dni dam tam HPS-a 250 W więc na FLO swiatełka im nie braknie, narazie z nawozami ostrożnie biohumus i florowit w dawkach zalecanych i wszystko powoli i do przodu :)

picture.php

picture.php

picture.php

Haha szału macicy niema ale na moje skromne potrzeby wystarczy pozdrowionka i bez przypału:gday:

Silas

Member
Veteran
Witaj Sklerozo ;D ;)

Bardzo ładnie i zdrowo...Ostro idziesz z tym florowitem ;D ja tylko raz stosowałem go w IN i dawki producenta się nie sprawdziły... jedynie na Out dawał rade.

AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD tuuu będzie pewnie mocny smoke raport ;D

Swego czasu przymierzałem się do kupna J. Herera aczkolwiek zawsze szafa pełna crossów przeróżnych i żal było pieniędzy skoro pestek ogrom. Ale całe życie będę wspominał Jack Horrora z Dutch Quality Seeds... to była moc;D

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witka Dziady po małym stopie :cathug:
picture.php

Mogla bys rozwinac swoje stwierdzenie ? i opisac z jakiego to powodu twierdzisz ze po 2 stronie kabla siedza same DZIADY ? u nas sie gadalo Kawal chuja reszta dziada !

to raczej na pewno towarzytwo wspolnego zaufania JEST - czyli najblizsza rodzina , ci sami Ludzie ktorzy pomagaj Tobie jak potrzebujesz Pomocy

picture.php

poZZdro sieostro i zyj w milosci a spokoj zawita do twego zycia :ying:

p.s. piekne kwiatki , duze donice , zdrowo rosnie , bedzie trawa....
one love

Amnnesia

Member
:) Jak najbardziej ziel mam tu kilku fajnych znajomych jak chyba wiekszość z nas czasem nawet tych samych :p :dance013: stwierdzenie dziady wpadło na fazce jak klepałam posta :yay:
Co do plantów dzięki za dobre słowo ziel staram sie jak mogę bo warunki mam nie latwe heh pewnie takim szyszką jak twoje piekności nie dam rady dorównać ale zrobię ile się da :)

Pozdrowionka:smoweed:

Amnnesia

Member
Witka wszystkim ... Młodym i starym ;):cathug:

Kilka dni uplynelo i wyglada to tak dodatkowo w 5l upchałam ChemDogDDxBBJ X Herijuana która pokazała cechy auto i zakwitła przy foto 24/0

picture.php

Pierwszy strzał nie automatyczny ChemDogDDxBBJ X Herijuana haha pseudomacro

picture.php

No i kolejny sztrzał ciut wyraźniej AK47xNYCD X Jack Herrer X AK 47xNYCD masakra jak cieżko zrobic macro kompaktem :)

picture.php

Pozdrowionka

Amnnesia

Member
heyah Przyjaciele

Z racji tego ze bede jechala do rodzinki na swieta chce wam wszystkim zyczyc zdrowych spokojnych i ... Wesolych :) swiat :) haha ja mam zabieram 5g i bede sie gastrowala pysznosciami az do bolu brzucha :) buziaki dla prawdziwych :) peace

Silas

Member
Veteran
Wszyscy Dziękują serdecznie i również życzą wszystkiego co dobre, ciepłych rodzinnych świąt i żeby Ci choineczki rosły ;)

Amnnesia

Member
Hejka Ekipa

Swieta swieta i po swietach a ja nareszcie sie zmotywowalam i zmontowalam lampe bez szalu 250 w ale to jednak hps a nie kompakty fotka nie najlepsza bo fonem robiona ale zmiany widac konkretniejszy up zrobie po nowym roku od tyg. Przystopowalam z nawozami i teraz jedynie woda z minimalna dawka plantonu k pozdrowionka

picture.php

Ps. A JAK TAM TWOJE MALUCHY SILAS :)

Last edited:

Amnnesia

Member
hehehe :) tylko ty przyjacielu tu zagladasz :) a tak powaznie to fakt 250 w to nie tak tragicznie malo jeszcze na ta wielkosc boxa heh ale grower zawsze ma niedosyt. Ja tez juz przerabialam rozne lampy ale 250 jeszcze nie mialam a roznica miedzy 100 a 400 jest niesamowita i te moge ocenic . Narazie lampa sprawdza sie calkiem ladnie zobaczymy jak to bedzie wygladalo przed harvestem dzis do wegboxa wladowalam 4 szt g13 x cos tam cos tam heh czaczo ratuj bo jestem w pociagu a za cholere sobie nie przypomne :) buziaki :*

hippis

Member
Hejka Ekipa

Swieta swieta i po swietach a ja nareszcie sie zmotywowalam i zmontowalam lampe bez szalu 250 w ale to jednak hps a nie kompakty fotka nie najlepsza bo fonem robiona ale zmiany widac konkretniejszy up zrobie po nowym roku od tyg. Przystopowalam z nawozami i teraz jedynie woda z minimalna dawka plantonu k pozdrowionka

picture.php

Ps. A JAK TAM TWOJE MALUCHY SILAS :)

Siemka, wszytko spoczko ladnie rosnie :), ale nie kladlbym ukladu zasilajacego na dole boksa, woda nie jest dobrym przyajcielem elektryki............ :blowbubbles: przemysl to dobrze Ci radze

Amnnesia

Member
Hejka :)

hipis wiem że pomysł z trzymaniem balastu na dnie boxa nie jest najlepszy i balast już tam nie jest musialam po prostu trochę zmodyfikowac boxa zeby balast był poza boxem ale już jest ok natomiast jesli chodzi o CO2 Big Top to jak najbardziej skromnie bo skromnie ale będzie bimbrownik butla co prawda tylko 10 l ale na tak niewielkiego boxa styknie pozdrowionka :thank you:

Latest posts

Latest posts