What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Amnesia Haze(autoflower) + Unknown strain - 60x60 HPS

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E bine, dar nu in flower. Si oricum, daca nu dai pe buzi nu cred ca o sa ajungi nici macar aproape de a scapa de spidermites. Eu ma gandeam ca o solutie buna ar fi sa o treci la pierderi si sa incepi o tura noua unde sa mentii curatenia si bunele practici ca sa nu mai ajungi aici. Sau baga-le la hash.. si aia e, next grow. Am fumat odata buzi tratati cu neem, doar asa de test, si pe langa ca au ars oribil, am simtit si efecte de la neem-ul acela tras in piept, efecte care clar nu erau de la iarba. Iarba cu spidermites am evitat pe cat posibil, desi se poate sa fii tras cateva fumuri de la altii. Nu pot sa zic sigur, dar as zice ca e varianta mai buna dintre cele 2, daca chiar trebuie sa fumezi aceea iarba si nu ai alte variante.

PaparudaF

Member
Sa le pun cruce si sa incep un grow nou nu este o solutie pentru mine din mai multe motive: 1. nu am alte seminte sau clone sau alte plante in veg, 2. nu am nimic de fumat de prin vara, 3. nu-imi place sa renunt asa usor. Nici nu ma astept sa scap de ei complet si nici nu vreau sa contaminez buzi cu alte substante in speranta ca ii voi distruge definitiv.
Daca vremea era buna m-as fi dus la prins de gargarite sa le bag in cort. Din cate stiu ele se hranesc cu spidermites. Plecand de la ideea asta si fiind un mare fan de SF m-am gandit daca nu or exista niste nanoboti care sa fie programati sa ucida insecte. Ar fi revolutie in agricultura.
O sa incerc in continuare sa fiu eu gargarita si sa tin sub control infestatia cu acel ceai de neem fara a compromite buzii.
Si daca tot am ajuns in situatia asta, de dragul stiintei am sa schimb hrana pentru amnezia mica si am sa-i dau nutrienti minerali de la Advanced nutrients (micro,grow,bloom) pentru ca ei se lauda ca scade timpul pana la harvest cu 1-2 saptamani(binenteles ca ei calculeaza hranirea inca din saptamana 1 de veg). Cum Amnezia mica e in urma cu 1-2 saptamani fata de cea mare ar trebui sa termine in acelasi timp sau mai aproape. Totodata pot compara si dimensiunea si structura buzilor..gust, miros..

PaparudaF

Member
Salut,

So far so good. Spidermites are in control. Se pare ca SMC+ i-a lesinat destul de bine pentru ca nu s-au mai raspandit. Oricum pare sa le placa mai mult strain-ul necunoscut si sa ocoleasca amnezia.

Pe de alta parte plantele avanseaza foarte incet. Mugurii cresc greu, au inceput sa apara pistili rosii (mai multi pe la mugurii de jos; la topuri sunt foarte putine fire rosii).
De cand mi-ati zis ca nu se face topping la autoflower nu m-am mai atins de ele de niciun fel dar ma mananca sa intervin sa redistribui mai multi nutrienti la mugurii mai mari asa ca va intreb:

Avand in vedere ca sunt la inceput de saptamana 8 si ca producatorul estimeaza 13 saptamani de flower care de obicei se mai si prelungeste putin credeti ca pot sa-i fac lolly popping sa elimin toate frunzele usor ingalbenite si pop cornul? Am sanse sa obtin in stadiul asta buzi mai mari la final sau doar o s-o strezez si mai tare si eventual prelungesc si flower-ul?
Ce parere aveti?

PS. O sa revin si cu niste poze diseara

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca tai frunze ca sa obtii buzi mai mari vei descoperi ca sunt mai mari.. pentru ca sunt frunzosi. Planta incearca sa refaca suprafata foliara pierduta, consumand astfel energie care s-ar fi putut folosi pentru inflorire, buzi mai mari si.. cannabinoizi.

PaparudaF

Member
Exploziv, eu nu am zis ca ma apuc sa tai frunzele din jurul buzilor. Ma refeream la defoliere unde lumina nu ajunge si lolly popping, sa elimin crengutele cu muguri cat pioneza la care nu ajunge lumina (zona marcata din poza care se afla peste 60-70 de cm de bec)

Attachments

• 2016-10-20_9-58-23.jpg
    2016-10-20_9-58-23.jpg
    62 KB · Views: 29

PaparudaF

Member
Mai multe imagini ~ 8 saptamani. Tricomii sunt ~65% cloudy si restul transparenti.

Attachments

• IMAG0117 - Copy.jpg
    IMAG0117 - Copy.jpg
    57.7 KB · Views: 28
  • IMAG0113 - Copy.jpg
    IMAG0113 - Copy.jpg
    91.5 KB · Views: 32
  • IMAG0118 - Copy.jpg
    IMAG0118 - Copy.jpg
    88.1 KB · Views: 28
  • IMAG0126 - Copy.jpg
    IMAG0126 - Copy.jpg
    86.5 KB · Views: 30

PaparudaF

Member
buds...

Attachments

• IMAG0115 - Copy.jpg
    IMAG0115 - Copy.jpg
    62.9 KB · Views: 28
  • IMAG0114 - Copy.jpg
    IMAG0114 - Copy.jpg
    60.2 KB · Views: 25
  • IMAG0121 - Copy.jpg
    IMAG0121 - Copy.jpg
    58.2 KB · Views: 26

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca chiar nu ajunge lumina la ele le poti taia frunzele, la fel si lastarii de jos care nu se dezvolta, dar de obicei treaba asta se faca maxim pana in sapt. a 2a de flower, tocmai pentru a nu afecta procesul de inflorire si dezvoltare al mugurilor.

PaparudaF

Member
Amnesia Haze (~9weeks flower) ...~4 to go

Miroase demential..un miros pregnant de pin.

Attachments

• IMAG0149 - Copy.jpg
    IMAG0149 - Copy.jpg
    70.3 KB · Views: 23
  • IMAG0138 - Copy.jpg
    IMAG0138 - Copy.jpg
    54.5 KB · Views: 23
  • IMAG0147 - Copy.jpg
    IMAG0147 - Copy.jpg
    103.5 KB · Views: 25

PaparudaF

Member
Unknown strain 7 weeks into flower. Mirosul este intepator si citric...Tare curios sunt de asta cum o sa iasa. Buzii sunt micuti, dar densi. frunzele sunt foarte sative like, exrem de inguste. Mai e cale lunga pana la harverst. Cred ca 3-4 saptamani si la asta. Posibil sa termine relativ in acelasi timp asta pentru ca am intrat in floare la vreo 2+ saptamani dupa amnezia.

Attachments

• IMAG0151 - Copy.jpg
    IMAG0151 - Copy.jpg
    76.9 KB · Views: 20

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Amnesia Haze (~9weeks flower) ...~4 to go

Miroase demential..un miros pregnant de pin.

Bai, sigur nu e salbatica? Asa mirosea si a mea, aia salbatica. :biggrin: Ma rog, miroase si acuma, dar sub forma de ulei esential...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hai la ambitz, la anu las una salbatica fara masculi sa vedem ce buzi face. Pe omu doar il tachinam...

PaparudaF

Member
Bai, sincer naiba stie ce e. Semintele sunt luate din Am'dam de la un coffee shop. Erau sigilate pe carton RQS. Tind totusi sa cred ca sunt real deal.
Descrierea de ieri a fost pentru amnezia cea mica. Pe cea mare nu am mai scos-o si nu am mai deranjat-o fiind mai stufoasa si mai coapta. Se pare ca tenta mirosului la cea mare duce mai spre bomboane.

Vreau sa mai reamintesc faptul ca cea mare a fost crescuta doar cu agro natura + plagron green sansation si cea mica a fost crescuta pe agro-natura si cam din saptamana 4-5 de flower am scumbat-o pe advanced nutrients si plagron. Ca o prima remarca pot spune ca desi cea mica e in urma a crescut buzi mai tare decat la cea mare si a produs si mai mult sugar. Mirosul in schimb este mai dulce la cea pe agro.

O sa incerc sa-i fac niste close-up-uri si celei mari fara s-o scot din cort.

PaparudaF

Member
Iata si pozle. In prima am marcat amnezia mare. Pretty good for an automatic, isn't it. Stem-urile dominante se pare ca s-au facut la led. Jumatatea din fata este acoperita preponderent de HPS si cea din spate de o panarama de LED (ancient technology). Poate e o perere subiectiva dar mi se pare mai rasinos pe partea LED-ului.

Attachments

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    89.3 KB · Views: 21
  • IMAG0163.jpg
    IMAG0163.jpg
    90.1 KB · Views: 18
  • IMAG0152.jpg
    IMAG0152.jpg
    52.1 KB · Views: 25
  • IMAG0154.jpg
    IMAG0154.jpg
    77.9 KB · Views: 24
  • IMAG0169.jpg
    IMAG0169.jpg
    54.1 KB · Views: 26

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ala e ceva hibrid hemp, nu e ferala 100%.

Habar nu am ce provenienta are. Semintele din care au iesit provin ori din niste mancare de pasari exotice ce s-a varsat accidental prin curte, ori dintr-o ramura de canepa salbatica culeasa de pe marginea drumului acum vreo doi ani si pe care am aruncat-o ulterior in lada cu compost.

O sora de a ei ce in timpul verii parea mult mai robusta a ramas pana la urma asa , cu miros caracteristic de canepa salbatica (pamantiu):

Cand o sa fumez din ea va spun daca are ceva gene imprumutate de la vreun soi potent in THC.

Latest posts

Latest posts