What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Amnesia Haze(autoflower) + Unknown strain - 60x60 HPS

PaparudaF

Member
Salut si bine v-am gasit,

M-am hotarat sa fac si eu un jurnal de crestere, dar ca un parinte rau ce sunt va lipsi din jurnal copilaria iezilor (celor trei) si trec direct la adolescenta.

Am inceput cu urmatoarele:

1. 2 bucati Amensia Haze Autoflower (RQS) + o bucata necunoscuta ontinuta dintr-o samanta gasita intr-un bud bun (predominant sativa) - Dau cu sanatate celui/celei care recunoaste neamu. :clover:
2. Cort 60x60 cm
3. Mediu: Soil (AgroCS - natura)
4. Lumina: 150W HPS (veg) la care am adaugat perpendicular -| (+) 75W HPS (flower, sa patrunda mai bine lumina)

5. Temperatura 24-26
6. RH - 55-60%

11 aug au fost plantate semintele de Amnesia Haze. Una a scos capul la 4-5 zile si a fost foarte sanatoasa, iar a doua la vreo 9-10 zile si era cam hanidcapata (ii lipsea o frunza, era foarte firava, am crezut ca o sa moara dar am dus o statueta pentru fertilitate si si-a revenit :). Planta sanatoasa a primit ghiveci de 13L, iar cea mica 6L pt ca oricum nu mai intra in cort un ghiveci asa mare ( mai e unu de 13 L cu specia necunoscuta).

In acest moment sunt ~5 saptamani de cand au intrat floare amensiile si de cand am redus lumina la 12/12 (in veg le-am tinut lumina 20/4).

Amnesia mare si necunoscuta au primit mai multe toppinguri si LST, iar cea mica un singur topping si un mic lst (se vede clar ca e in urma cu vreo saptamana jumatate-doua). Din cauza ca am ignorat-o si nu prea am tras de ea, acum s-a lungit si cel mai mult.

Mai jos poze cu set-up-ul si plantele la 28 de zile. Ghiveciul maron gazduieste Amnesia mica.

Attachments

• IMAG0075.jpg
    IMAG0075.jpg
    66.1 KB · Views: 50
  • IMAG0067.jpg
    IMAG0067.jpg
    73.3 KB · Views: 56

mike1983

Member
In primul rand bine ai venit !!! Esti la primul grow ?Te intreb deoarece observ ca ai facut doua greseli deloc de neglijat.Auto flower se tin pe 18/6 de la inceput pana la sfarsit.Ele infloresc automat dupa 2 - 3 saptamani de vegetatie.La auto deasemeni nu se face toping.In rest succes !!!

PaparudaF

Member
In primul rand bine ai venit !!! Esti la primul grow ?Te intreb deoarece observ ca ai facut doua greseli deloc de neglijat.Auto flower se tin pe 18/6 de la inceput pana la sfarsit.Ele infloresc automat dupa 2 - 3 saptamani de vegetatie.La auto deasemeni nu se face toping.In rest succes !!!

Salut. Este primul grow din autoflower, dar nu mi-a trecut prin cap ca nu se face topping si la auto(imi poti spune de ce?). Nu prea ma pricep la teorie dar in practica vad ca nu le-a prins rau(poate depinde la soi la soi). Ramurile sunt vanjoase si bogate in fructe.

Ai mai crescut AH Autoflower?

cadavruslos

Well-known member
Nu se face topping la nici un strain de autoflower deoarece autofloerele au perioada de vegetatie foarte scurta si toppingu le stopeaza din crestere

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O sa pierzi la cantitat pentruru ca te-ai zgarcit cu orele de lumina. Se recomanda minim 18 la autoflower, de la start pana la finish.
Succes.

PaparudaF

Member
Face sens ce spui tu, exploziv, dar chiar daca stiam dinainte acest lucru la fel as fi procedat pentru ca, dupa cum am spus-o, langa cele doua auto se mai gaseste si o a treia care e un fel de kinder cu surprize (nu stiu ce o sa iasa acolo), dar am certitudinea ca nu e auto.
Poate ca o sa ti se para o intrebare stupida dar pot sa cresc orele de lumina cu 3 saptamani inainte de finish? Ar ajuta-o sa se ingrase mai mult sau mai rau ar stresa-o si as pierde si la cantitate si la potenta.
Am o alta curiozitate. In regim 18/6 sau 20/4(vorbim inca de auto,da?), fiind ziua mai lunga este clar ca productia este mai mare, dar oare potenta nu e mai scazuta fiind noaptea mai scurta?

In alta ordine de idei, astazi s-a trezit pe un spectru nou de lumina. Am bagat un panou cu leduri (165red60blue) consum efectiv ~50W. P-asta o foloseam sa infloresc steaua craciunului, dar anu asta ma folosesc doar de cutie :).

Va dati seama ca panoul nu e unul profi, nici nu stiu cat de eficienta va fi treaba asta, dar sper sa ajute totusi la potenta si miros. Ma gandesc ca rau nu le poate face.

Ce pareri aveti?

Attachments

• IMAG0083.jpg
    IMAG0083.jpg
    78.4 KB · Views: 50
  • IMAG0081.jpg
    IMAG0081.jpg
    83.4 KB · Views: 49
  • IMAG0088.jpg
    IMAG0088.jpg
    44.3 KB · Views: 45
  • IMAG0087.jpg
    IMAG0087.jpg
    50.4 KB · Views: 45

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca le maresti orele de lumina pe final risti sa le prelungesti flowerul sau chiar sa le faci sa se concentreze pe activitati vegetative. Cand tu ar trebui sa le lasi sa se concentreze pe maturarea compusilor deja creeati.
Potenta nu se dezvolta majoritar in timpul intunericului ca sa apara ce spui tu, si nu se poate dezvolta in lipsa de energie. Mai multe ore de lumina = mai multa energie .. si de aici rezulta si o potenta sporita. In limita a ce poate genetica respectiva, evident.

mike1983

Member
Asa pe viitor ca sa stii si tu sa nu mai bagi in acelasi grow auto cu normale.La auto de la inceput pana la finish trebuiesc tinute la 20/4 sau 18/6. Este ok acest regim si pentru cele normale dar doar in vegetatie.La un momendat trebuie facut switch-ul la 12/12 si atunci cele auto vor avea de suferit.Intelegi ? Cred ca la cele auto daca le cresti sub 12/12 , cel putin asa se vad la tine in poze , se alungesc destul de mult.Cred ca si nici mugurii nu vor fi asa de potenti si de mari.Oricum ei nu erau la fel de potenti ca la una normala , la auto sunt ceva mai slabi , chiar si crescuti in cele mai bune conditii.Succes in continuare.

PaparudaF

Member
Asa pe viitor ca sa stii si tu sa nu mai bagi in acelasi grow auto cu normale.La auto de la inceput pana la finish trebuiesc tinute la 20/4 sau 18/6. Este ok acest regim si pentru cele normale dar doar in vegetatie.La un momendat trebuie facut switch-ul la 12/12 si atunci cele auto vor avea de suferit.Intelegi ? Cred ca la cele auto daca le cresti sub 12/12 , cel putin asa se vad la tine in poze , se alungesc destul de mult.Cred ca si nici mugurii nu vor fi asa de potenti si de mari.Oricum ei nu erau la fel de potenti ca la una normala , la auto sunt ceva mai slabi , chiar si crescuti in cele mai bune conditii.Succes in continuare.

Inteleg Mike cum sta treaba cu day/dark schedule cat despre dimensiunea mugurilor nu-mi fac griji. Conform tabelului au ramas 7.5 saptamani de flower. Eu zic ca au destul timp sa creasca chiar si sub lumina 12. Presupun ca energia suplimentara pe care am adaugat-o azi va avea si ea un cuvant de spus la cantar. (poate da, poate nu, nici nu cred ca am cum sa-mi dau seama neavand un termen de comparatie si nici nu ma intereseaza prea mult).
Just so you know I aimed for 100g when started this. Semintele de auto AH au fost un suvenir din NL, iar cea normala este o clona luata dintr-o femela care mi-a iesit random dintr-o samanta a carui soi nu-l cunosc si pe care am tinut-o pentru decor(poate o sa ti se para ciudat ca sunt oameni care cresc plante doar pentru ca li se par frumoase si scopul este de relaxare; without smoking or eating it). Ideea a fost sa umplu spatiul in cort. Get it?
Problema e ca semintele de soi le obtin foarte greu acesta fiind un hobby si sunt destul de calculat incat sa nu-mi cumpar seminte online.

Ziua buna!:tiphat:

mike1983

Member
Stai linistit ca ai o scoti la capat si cu 12/12 la auto.Pai ce in natura nu se descurca la inceput de primavara sau la sfarsit de toamna cand ziua are 12 ore ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Auzi, da' tu esti suta in suta sigur ca alea is auto? Adica au inflorit pe timing de veg? Daca e asa, arata bine pentru auto cu topping facut, esti baftos...
Sexy becuri. Oribil panou (nu imi plac panourile colorate, chestie personala :) ).
Tablele alea de peste HPSuri is reflectoare?

Ei, poti sa cumperi in siguranta si de pe net, da' nu din tara... Astia nu supravegheaza (inca) expeditiile de genul asta, e mai simplu pentru ei sa umble prin discoteci dupa dealeri.

@mike: se descurca, ca nu au ce face, dar daca ar avea... Apropo de asta, la anu vreau sa vad niste sinsemilla feral hemp. Is curios cata rasina face.

PaparudaF

Member
Auzi, da' tu esti suta in suta sigur ca alea is auto? Adica au inflorit pe timing de veg?

da, sunt 100% sigur. Am schimbat pe 12/12 cand au inflorit amneziile. Aproximativ 3 saptamani de la germinare

Auzi, da' tu esti suta in suta sigur ca alea is auto? Adica au inflorit pe timing de veg?

Tablele alea de peste HPSuri is reflectoare?

Da, este un reflector de care sunt prinse ambele becuri

PaparudaF

Member
Salutare

Saptamana asta am avut de furca pentru ca am zarit intepaturi pe frunze. Am taiat cateva frunze infestate si le-am luat la microscop ca sa gasesc nenorociti de paienjeni. Ca masuri am mai bagat un ventilator mai puternic (pentru ca au inceput sa apara in coltul cortului unde nu prea batea briza); am redus temperatura la 22 de grade si le-am scos din cort si am tratat frunzele cu semne de ciupituri cu SMC+.
Cu ocazia asta (ca le-am scos din cort) am observat ca genetica necunoscuta are tulpinele foarte subtiri pentru ca s-a sprijinit de peretii cortului asadar, am smuls betele de la orhidei si am pansat-o cat de cat sa stea dreapta (ventilatorul suplimentar bate mai mult pe ea acum sa se intareasca cat de cat). Azi am intrat in saptamana 6 de flower pentru sativa si 7(+) pentru Amnezia mare care a inflorit prima. S-au format usor calyx la toate 3 si a inceput sa se intensifice usor mirosul (yammy).
De mentionat ca semintele le-am dezvoltat in pastile de turba care au mers in agro pentru samantat si inmultit in prima faza, apoi urmatoarele ghivece agro natura si in cele finale tot agro natura combinat cu perlit. De hranit le-am hranit cu apa de izvor si din cand in cand le-am dat fertilizant tot de la agro natura..cica o melasa naturala(este prima oara cand incerc combinatia asta si le-a mers destul de bine).
De saptamana asta incep sa-i dau sativei Plagron Green Sansation pentru urmatoarele 3 saptamani sau poate chiar 4 in functie de cum se dezvolta si cam cat o sa mai aiba pana la harvest. Avand in vedere ca e sativa estimez la 9-10 saptamani.

Mai jos poze de la cele 5 saptamani:
1. Suita de cele 3
2. Amnezia cea mare
3. Bud de la amnezia mare
4. Bud de la amnezia mica
5. Bud de la unknown strain

Attachments

• IMAG0101.jpg
    IMAG0101.jpg
    70.1 KB · Views: 48
  • IMAG0094.jpg
    IMAG0094.jpg
    53.5 KB · Views: 48
  • IMAG0095.jpg
    IMAG0095.jpg
    50.6 KB · Views: 55
  • IMAG0100.jpg
    IMAG0100.jpg
    51.5 KB · Views: 51
  • IMAG0102.jpg
    IMAG0102.jpg
    48 KB · Views: 59

jtm

Some kind of shaman
Veteran
N-ai inca posturi pentru butonul de edit.

Si ai gasit paianjenii?

Merge Agro Natura, l-am folosit si eu, veg si flower, dar daca o sa te uiti pe spate o sa vezi ca NPKul nu e ideal pentru flower. Insa merge.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Briza nu ajuta cand e vorba de infestatia cu insecte. Mai bine te gandesti cum au ajuns acolo, ca sa eviti problema pe viitor. SMC+ e foarte probabil un neem oil pus in un ambalaj frumos la un pret mult mai mare decat daca cumperi tu direct uleiul. Si daca e asa, nu va trece problema cu doar o stropire, si in plus, yuck, cum sa fumezi bud stropit cu asa ceva. Nu cred ca e facut sa fie stropit in flower. Sau daca e gandit asa, sper ca aia de l-au facut sa fumeze numa bud stropit cu produsul lor daca ei spun ca merge asa. :))

PaparudaF

Member
Spidermite SMC+ este un spray special pentru asa ceva, organic si in descriere zice ca se poate da si in flower. Am gasit si un topic cu el: https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=93987

Cat despre tratare, nu am pulverizat pe toata planta. Am evidat contactul cu buzii fiind in faza incipienta de infestatie. Am tratat cu un disc de vata cu care am intins solutia pe frunze si tulpina (in mod deosebit in partea de jos. La doua zile dupa observ deja o imbunatatire. Am mai gasit cativa dar se misca in reluare. Cica substanta asta ii sufoca efectiv. Cand imi fac timp azi-maine le mai scot la o tura de uns. Sper ca prin masurile astea sa tin sub control infestatia si sa nu-mi distruga recolta in intregime. Teoretic mai am 6-7 saptamani cu amneziile si e destul de mult timp in care jegosii astia mici se pot caca plasa peste tot.

@Mike: Tu cum o ai? Mare sau mica? :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai solutie speciala care ii sufoca suna prea aproape de neem oil. Care e un ulei special care ii sufoca..