As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Oldtimer's Haze closeups 122 zile in flower.Lumina in care am facut azi poze imi scoate in evidenta niste purple si parca vad si cu ochiul liber ceva,m-as bucura foarte mult sa prind un fenotip mai colorat.E posibil ,citisem ca pe la sfarsit de flower se movuleste umpic .
Eu cred ca pistilii aia is portocalii pentru ca planta e stresata, nu ca ar fi neaparat gata. Ea arata bine, dar nu bine pentru 5 luni de floare, asta e clar. Sper totusi sa nu iti fie fumul innecacios, caci din experienta mea asa se intampla cand planta e stresata, mai ales cu surplus de azot. Iar daca e innecacios, poate water cure-ul lu jtm sa te mai salveze..
nu e inecacios ca am probat acum 2 saptamani niste popcorn de pe ea si e probabil cel mai smooth fum din istoria mea de stoner,nu i-am dat nutrienti si de 3 luni.Pot sa spun ca e mai potenta decat credeam dar las smokereportul pe mai tarziu .
Foarte bine. Doar ca e dubios ca arata ca ar avea prea mult azot si tu zici ca nu i-ai dat nutrienti de 3 luni. E asa de atunci si nu si-a mai revenit?
OTHaze, daca mi-ar fi cerut cineva bani pe asta in trecut nu cumparam hihi . lumea sativelor e noua pentru mine si a inceput sa-mi placa.In viitorul apropiat sper sa pot face niste seminte cu Zamaldelica x OTHaze.