As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
S-a copt repede si fiind mica nu dureaza mult! 10/14 cred ca este foarte potrivit carcaselor de calculator sau spatiului mic ca nu se intinde mult. Clonele raspund la fel la 10 cu 14?
Nu am crescut clone, nici nu cred ca o sa am în plan. Vreau sa precizez ca pe programul 10/14 se coc sativele la ecuator,dar cred c? ar arata fain si o gradinuta de capsuni pt cele mai indicoase.
Nu am sim?it nici o scadere în puterea high-ului,cred ca e golden tiger asta, prea rupe.
L. E. : planta asta nu a fost mica a avut minim 110cm de la suprafta pamantui, mi-am tot prajit in unt din ea bagam in cafea sau alte minuni ma spargeam bine, de aia pare mai mic? cu fiecare poza ce a trecut dar de acum incolo promit sa nu ma mai ating de ele,ca nu se merita
Mugurii îs de categoria light, nu am cântar.
Nu ?tiu ce s?-?i recomand ca nu am crescut in cort doar odata si nu a fost bine, eu acum vreau sa-mi cump?r ghivece mari lunguie?e, ale mele sunt mult prea late