Incerc sa scriu numele plantei dar desteptul asta ic face correctare. Daca scriu" gorila" cu doua "l" schimba automat pe cuvintul "original" sau eu fac ceva rau??
Mulțumesc de răspuns, am comandat au și ajuns de ### au un pachet 5+ 2 la 200 lei cu tot cu transport și ca bonus o automata, transportul hmmm au ajuns în 5 zile am avut soc, în toamna ma apuc de grădinărit.De la fast buds am 2 gorila Glue auto, sint faine, daca nu uit, arat poze... Una vrea sa fie f mare, celalalt ~45cm, florile nu sint mari, dar tari si grei. Miros bun, potentie remarcabila. (stiu, fiindca nu rezist sa nu gust din ele) Am avut in out o gorila Glue fotoperiodic de la royal queen, cam aceeasi parere am si despre ea, e o leguma buna!
Am una aruncat saraca afara, dar nu primeste atit grija cit ar meritabelea pillang , nu mai coci afara nimic vara asta ?
fain tare, oricum afara nu prea ai ce sa le faci ,face natura tot eventual supercroping deci nu mai pun seminte facute de mine niciodata , anu trecut s a copt frumos si rapid anu asta stau si ma uit la pomi astept sa puna cristal 8/