As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Baietii zic sa Pui coolere pe exhaust( ca sa iasa aerul afara) astea se monteaza sus ( dute la geam baga o tigara tineo sus si fumul va iesii tineo jos si fumul iti va intra in casa) si pe intake ( pe unde intra aerul) lasi gauri in partea de jos ca aerul va intra el singur asa au astia buni la crescut nici eu nu inteleg de ce nu se pot pune pe intake coolere si in partea de sus sa iasa el singur care ii diferenta? Ma gandesc ca nu e nevoie de culere in ambele parti pt ca e inutil curentul de aer isi va face treaba dar de ce conteaza sa fie pe exhaust?
Pt ca growboxul lui (si probabil a nimanui) nu e etans. De aia bagi pe evacuare doar, altfel ce baga alea de intake poa sa intre si in casa. Asta daca te intereseaza...
am cutia pe balcon, geamu e deschis ziua non stop si am 1 de circulat inauntru, momentan cand ies cele 3 si le bag pe ghiveci voi mai baga 2 pentru circulat
Pff cat spatiu ai biroul ala l-as scoate de acolo si as face ceva mai mare o sa chinui plantele in cutiuta aia iar mediul e mai usor de controlat intr-UN Spatiu mai mare pacat ai posibilitate ai.
pai as avea 220w afara prind doar rasaritul soare rest :-s, stau si la 3 plus ca am un bloc in fata care imi mananca tot, daca vroiam sa o tin pe balcon nu mai cumparam becuri si ma straduiam
Stau si ma intreb de ce ai risca contaminarea indoorului cu daunatori din mediul exterior, ca sa testezi eficienta unui bec. Daca ziceai sa puna o planta in paralel pe balcon sa testeze, mai ziceam, dar sa bagi plante de afara in box inseamna aprope sigur sa bagi odata cu ea si daunatori in box. Mai ales primavara/toamna, cand insectele isi cauta o casa sau un loc de hibernat. Aa.. gata stiu.. Universu .
O buna parte din daunatorii din care ne ferim noi sunt microscopici. Plasa ta nu reprezinta nimic pentru ei, daca nu cumva e vorba de un filtru HEPA. Si nu e numai ca pot veni ei pe planta, ci ii poti aduce tu, adica la modul in restul casei umblii cu hainele de afara si aduci daunatori in casa, care ajung pe planta. In growroom/box ar trebui sa steril.
Si o planta pusa la un geam in spatele unei plase... e ca si cum ar sta la umbra.