What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

ak47 autoflower (first time)

Status
Not open for further replies.

sukableat

Member
multumesc mult.
revin cu un update ziua 12, si-a mai dat drumu
- am schimbat programul noaptea ii dau lumina, sa ma asigur ca nu iau foc :(

Attachments

• urs.jpg
    urs.jpg
    61 KB · Views: 43
U

Universu

Sper sa nu gresesc ,daca iti este frica de incediu mai bine s-ar petrece ziua cand nu dormi

sukableat

Member
sper sa ajung zilele astea sa-mi cumpar rigips, tre sa-mi fac ceva cu becurile sa l pot muta cum vreau eu datimi niste idei va rog

U

Universu

Scuze daca gresc sterg postul problemamai mare ca focul e fumul cand dormi nu simti si mori asfixiat.

sukableat

Member
- gata man am luat placa de rigips, acum astept sa fac rost de o masina de gaurit
- dimensiuni 120 lungime x 120 inaltime x 65 latime

Attachments

• IMG_20150414_175314.jpg
    IMG_20150414_175314.jpg
    22.3 KB · Views: 44

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ai luat si profile? sau cum le imbini?
si daca vrei, ai putea sa tragi ceva poze cu procesul de productie si sa pui ceva scurte explicatii, poate ajuta si pe altii pe viitor.
succes.

sukableat

Member
man fi antena,
eu am avut un blat de masa de bucatarie ala va fi capacu, in balcon asta mie latimea 120 de cm si inaltime am zis sa fac tot atat stanga si dreapta am pereti deci n-am nevoie decat de o bucata de placa

- ma ingrijoreaza faptu cum o sa bag eu aer, si cum sa-mi fac o usa sa pot umbla la ele

- am gasit bormasina, maine vine omu si imi da gauri

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts