(b-s vföld,kókusz,perlit)
nem az autoflónak kell 7, hanem a FÖLDES keverékeknek.
nem az autoflónak kell 7, hanem a FÖLDES keverékeknek.
Foldben idealis ph 6.2-6.6, whip ilyen hulyesegeket honnan veszel? Kokusznal termeszetesen mas a helyzet,ezert is faszsag keverni a kettot, plusz ne haragudj zoldovezet de nem tunnek egeszsegesnek a novieid,a levelek vege eltunt vagy leegett vagy nemtom de ilyet meg nem lattam! xD
Viragfoldbol amugy is As kell,nem B..
Te honnan a picsabol szedsz ilyen baromsagokat? sose volt kozom a foldhoz de ket kattintas eljutni eddig a tablazatog amit mar egyszer meg is osztottamFoldben idealis ph 6.2-6.6, whip ilyen hulyesegeket honnan veszel? Kokusznal termeszetesen mas a helyzet,ezert is faszsag keverni a kettot, plusz ne haragudj zoldovezet de nem tunnek egeszsegesnek a novieid,a levelek vege eltunt vagy leegett vagy nemtom de ilyet meg nem lattam! xD
Foldben idealis ph 6.2-6.6, whip ilyen hulyesegeket honnan veszel? Kokusznal termeszetesen mas a helyzet,ezert is faszsag keverni a kettot, plusz ne haragudj zoldovezet de nem tunnek egeszsegesnek a novieid,a levelek vege eltunt vagy leegett vagy nemtom de ilyet meg nem lattam! xD
Te honnan a picsabol szedsz ilyen baromsagokat? sose volt kozom a foldhoz de ket kattintas eljutni eddig a tablazatog amit mar egyszer meg is osztottam
View attachment 372695
Hehe. Shiva te még mindig retardált vagy, úgy látszik nem mindenki fejlődő képes.
Sikerült leírnod egy adag hülyeséget és még a megállapításaid is ellentmondásban vannak.
Viszont, ha azt nézzük, lehet egyre hülyébb leszel, az is egy fejlődési folyamat.
Honnan szedne?! Hát veleszületett tehetség ez nála. Ő volt az aki panaszkodott, hogy milyen szar a ct, nem hűt semmit és bent volt a boxban fellógatva csövek nélkül és ez még csak egy hülyesége, volt vagy milliónyi
Ne foglalkozz vele jo lesz az, a levelnek semmi baja nem lesz majd ugyis eldobja idosebb koraban. Elso korben az egyik sziklevelet feleztem le ugyanigy a viragzas kezdeteig megvoltak szep zolden...Doplex,oké..más nem jön ki a számon.
Gubi,elég ránéznie és tudja is a helyzetet,nem is kellett megemlítsem mi történt velük..szerintem szép és egészségesek... szeretik apát
Ne foglalkozz vele jo lesz az, a levelnek semmi baja nem lesz majd ugyis eldobja idosebb koraban. Elso korben az egyik sziklevelet feleztem le ugyanigy a viragzas kezdeteig megvoltak szep zolden...