As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
...dusza sie mi cieszy kiedy oczy widza takie fotki poprostu toffam , takie robocze foty bardziej nic macro topow , topy sa super ok ale ta cala otoczka ktora towaqrzyszy temu by ten top powstal , ta gra w stworce ... ohhh -
zeby nie bylo
7 dzien flo.rosliny poprzednio byly wegowane pod ledem i teraz flo hps,rosliny byly wegowane pod 250w przez dwa miechy urosly do 130 cm ,byly trenowane etc.
mam cos co samemu mi sie udalo zrobic.od chddxsdibl x chermddxsdibl x blue tara do gelato 33 x frostbite jest tez pare ostatnich jakich mialem chddxsdibl x ? to sie dowiemy w trakcie kwitnienia,bo niewiadomo bylo czy pylek zadzialal.to tyle.milego ogladania,bede staral sie upladowac raz w tygodniu
Komp sie rozsypal takze cisne telefonem.na 9 wrzuconych nasion, wyklulo sie tylko 7 z tego jedn zero wigoru. Trzeba pocisnac z prple citi bo sienie kupione w ostatnich dwoch miesiacach.
Dorzucam cos od solfire , runtz w modzie
witam
mam gdzie rozladowac zdjecia z aparatu ,takze telefon odkladam i porobilem trochu fotek aparatem
uprawy ostatnie robie bez uzycia nawozow w plynie,jedynie humus,batguano.z plynnych jedynie stymulatory lub zymy staram sie uzywac stymulatory ktore tez zawieraja jak najmniej hormonow.produkcja moze i mniejsza .......
to jest jedna z tych chddxsdibl*wkradl mi sie error w opisie to jest chddxsdibl x?????)
to jest druga ,wsumie ma 4 sztuki ale tylko 2 mam na flo,jedna z nich co jest na wegu ,wypuszczala mi po 4 galezie na jednym pietrze,po przycieciu zwolnila wzrost i przestala wypuszczac po 4 galazki.teraz zobaczymy co z tego wyrosnie.druga niestety z koncem samym zaczyna pokazywac bananki
gelato 33s1 x frostbite,mam dwie rosliny,sa to nasiona uzyskane poprzez wypadek ,sfajdal sie frostbite,na dwie ktore wysialem niema hermow,przynajmiej nie zaobserwowalem.jedna jest ciemno fioletowa druga wyrzsza jest zielona .to jest fioletowa
jest duza ilosc roslin chddxsdibl x blue tara,niestety nieznalazlem zadnej z phenem fioletowym ze strony bluetara
Pieknie asz dech mie w piersi lapie i to nie covid a jedynie podziw z tego co sie tutaj w zieleni dzieje hehe Oglada sie z radoscia takie kwiatki
Majster robisz lepsze foty telefonem niz ja canonem , tak ze juz wiem gdzie jestem heheh
kocham ,podziwiam , szanuje a czasami nawet i lubie ...
siema
super ,dzieki bardzo
a wiec uprawa dobiega konca ,mysle w ta niedziele sciac wszystko za jednym razem ,dlatego ze na wegu mam rosliny ktore czekaja na flo,i juz maja po 140-160 cm ,bedzie sie dzialo
siema
sorki za opuszczenie sie w temacie nadrabiam
cos kolo 9 dnia flo ,chyba .rosliny sa mega wysokie . kwitna karma genetics road dawg i biker kush pierwsza wersja i sa dwie tez z tych chermddxsdibl ,