p.s. wydaje sie mi ze mozesz ciekawska myszke wpuscic , nakramic i nauczyc ze zawsze kolo tyc drzwi bedzie mila cos smacznego wiem ze to wiem
oczywiscie ze pamientam,niewiem czemu ale tutaj powiedzieli ze to nie jest orginal tego gg4 bo galazki niebyly jak tam w opisie rb26,i na tym sie skonczylo ja nawet niemialem jak go do siebie wstawic i zeby go przetestowac.wsumie szkoda ,ale tak to jest jak sie polega na czyjes opini.kiedys cos pamietam bo jak jedna chate odwiedzam to sie mi wspomina ze cos tutaj czaczowi pakowalem i wiesz co , cos mie sie zdaje ze ci wyslalem klona GG#4 , nie wiem jak sie przyjal bo nie kazdy lubie mocne sativy hehe ale jak cos to jestem tutaj i moge wyslac wiele elitarnych klonow a to tez dzieki naszemu kochanemu koledze ktory zawsze byl i jest i kurwa wydaje sie mie ze zawsze z nami bedzie bo chuj nie do zajebania hehe koles wcale nie jest lepto i tez mu daleko do szalonego mnicha hehe chyba wiesz o kym mowa hehe
tak jak najbardziej,czytajac te wszystkie komentarze co do krosow na ogkb ,wszelkie mutacje w strone fena ogkb mile widziane,tutaj ponoc smak ciesteczek,Wow ciekawy mutant i co planujesz go zachować ??