As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Siema
minol pierwszys tydzien flo, wczoraj obielem niepotrzebne rzeczy i obnizylem pierwsza z siatek. A mlodziesz cisnie dalej pod 250 w mh , nie wiem czy pisalem te rosliny odrazu cisna 12/12 bez czasu weg.do nastepnego
Siema
dzisiaj odpalilem gavite juz , ostatni pare dni szlo pod 600+ hps ,narazi na 850 7 dni , do konca 3 tyg flo, jutro pousowam liscie gorne wiatrakowe zeby porobic tunele , zeby swiatlo dochodzilo do nizszych parti roslin, obnizylem druga siatke zeby jak najbardziej zapelnic kwiatkami, mlodziesz juz wczesci przesadzona , do konca tygodnia mysle zmienic z 250 na 400w . Pozdro
Siema,mlodziesz juz kwitnie ,nie wiem ile dokladnie maja rosliny,mysle ze nie maja wiecej jak 40-50 dni od wykielkowania,duza oszczednosc czasu i pradu,jedynie trzeba walic do 50-60 nasion regularnych na 600w.duzo plusow
nigdy juz tego forum nie naprawia
powoli zaczynaja pojawiac sie widoki ,gory zywicy na gorze to bardzo landa mendo glue
reszta nie wiem dokladnie,w pozniejszym terminie opisze.mysle ze do konca miesiaca spadnie wszystko
siema
no to juz koniec prawie ,mysle ze do konca przyszlego tygodnia uda sie wstawic pugs breath ,dosidos i jaffa caked cookies.pozniej na dniach wstawie jakies portrety blizsze,bo jest co pokazac,sa bardzo piekne, i duzo slodkich zapachow
mysle ze do konca miesiaca uda sie zebrac wszystko,najpozniejsze beda napewno c+ x nl i tez beda najwieksze roznica jest kolosalna miedzy genetyka og i c+,postaram sie porobic jeszcze pozniej jakie pstryki
pozdro
mlodziez,nieruwne wysychanie niestety przewodnilo drugie ,napoczatku niezauwarzylem problemu,rosliny prawie beznawozowo,jedynie bio,batguano ,dolomita ,z dwa razy urzyte jakis biohumus
taki fajny osobnik sie trafil pugs breath,dokonca niejestem pewien co to jest ,czaruje czaruje i nic nie widac