What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

3xGrapefruit+1 własny cross

57fun

Member
Hehehe jeszcze 4 dni i całość idzie pod nów, wczoraj obciełem jednego topa, zeby na sięta było juz co popalić :] wczoraj woda dziś tez i koniec podlewania, w piątek ostatni dzień i do niedzieli ciemność :]

D

dEv-9

Bardzo ladnie, zajaczek ci przyniesie najlepszy prezent swiateczny heh:) elO

V

vod

Trochę trudno na podstawie zdjęć ocenić, ale mój grapefruit bardziej był napuchnięty. Na twoim miejscu jeszcze bym go potrzymał. Mówisz, że 68 dni od 12/12? Ja ścinałem po około 80 dniach (trichomy może 10% bursztynowe reszta mleczna).

^
od tego momentu jeszcze jakiś tydzień wstrzymałem się ze ścinaniem.

57fun

Member
Z tego co widze to mam róże fena w swoim boxie i dlatego rózne topy są, z jednej rośliny są już brązowe włoski i topy podobne do twoich vod, a z innej są bialutkie i tak jakby zaczynały dopiero puchnąć, w coco jest pół na pół, boczne topki brązowiutkie a główny biały i rośnie nonstop, pojedyńczo coraz to topa zetne jak widze ze już może być, do świąt musze sie pozbyć ich z boxa...bo juz czas na nowy in :)

Yarcio

Member
Czyli to jednak zapewne sprawa feno, myslalem, ze moze miec to zwiazek z uzytym do uprawy oswietleniem.

57fun

Member
Fotki z 19.03.2008
Dziś bedzie ich ostatsni dzień 6h moze 8 jak sie uda, i do jutra moze wtroku ciemność. z tego co widze to mam 2 całkiem innet phena, 1 juz jest dobra a 2 mpowinny jeszcze dochodzić z tydzień ale jak nie ma czasu to trzeba rwać wcześniej,
BARDZO POZYTYWNE SA GRAPEFRUITY, ZAPACH, SMAK poprosu miodzio, a wiem, że bedzie jeszcze lepsze za kilka tygodni po dłuzszym siedzeniu w słoiku :)

Ps. Vod jak widze 20 W więcej miałeś odemnie ,ale barwy inne i moze dlatego wyszły takie różnice w widoku ogólnym, jak bym miał czas to i pewnie przesiedział by dłużej w szafce ale jak mus to mus i ścinać mi karzą.. :[ ale juz pędzi kolejny dream team :]

Last edited:

57fun

Member
No i po harveście :]
w 2 dzień śiąt poszły pod kose z tego co zauważyłem to w coco naprawde wyszły większe topy i były bardziej zbite, ale włoski były jeszcze białe co niektóre, a w soil jedna była juz cała brązowa, ogólnie to sie ciesze z kolejnego growa, i juz niedługo idą 2 nowe sztuki do srodka :)
wiszące topy to z soil leżące na siatce, coco :)

początki out-a

i parapetóweczka która chyba wróciła w stadium ega bo strasznie sie powyciągały bocznę tedziki

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
witaj kolego,
wiem ze to bylo dawno ale powiedz prosze jakie miales temperatury pod tym 150-watowcem oraz jaki power mial twoj wentylator wyciagajacy powietrze z boxa (ile wat albo ile m3/minute lub wszelkie inne parametry).
Fajny grow, niezle trenowales te galezie :biggrin:

peace :joint:

57fun

Member
wiatrak wyciągający to zwykły PcFan 12V ten co jest na obudowie, który był 10cm od lampy, na lampe z 2 strony wiał identyczny wiatrak i temperatura w tamtych czasach była w granicach 30'C a na zewnątrz było ok 20-21'C. Ogólnie nie było problemów z temperaturą