What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

360W LED Grow Organic

itsmehigh

Member
Si inca o intrebare, odata taiate plantele, PM-ul poate sa se faca si in procesul de uscare? Care in mod normal tine 5-7 zile, complet intuneric, umiditate 50-60%, usor ventilat.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pm-ul e deja in plante.. deci da. si mare atentie ca poate deschide calea pt bud rot. poate ar trebui o uscare mai rapida. si niste rugaciuni.

itsmehigh

Member
Critical+ la 49 zile de 12/12. Ma gandesc sa o tai in cateva zile, ieri am vazut in 2 locuri putin PM pe frunze la asta, si n-as vrea sa risc.

Ce ziceti, ochiometric pare ready? M-am uitat cu microscopul, cam 50% par sa fie cloudy, ici colo ceva amber si restul clear.

PS: De ce pune pozele intr-o parte?? Inclusiv in album...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu cred ca ar mai putea sa stea putin. Dar depinde de procentul de amber pe care il vezi si cel pe care il doresti la harvest.
In schimb, dupa culoarea frunzelor is pline de nutrienti. Ar trebui curing calumea sa iasa ceva de calitate. (chiar daca n-ar exista probleme cu PM)

Mugurii arata bine.

B. Subtilis n-am folosit, doar din citite stiu si eu despre el. Si e cam tarziu sa le mai tratezi fix inainte de flower. Ala se aplica preventiv (desi nu as vedea vre-un rost in asta) sau la primul semn de infestatie.

itsmehigh

Member
Culoarea frunzelor e asa de la inceput, au fost cele mai inchise. Ultimele 2 udari au fost doar cu apa, eventual mai dau o tura cu apa si chop chop.

Ieri am folosit un produs numit BioPac, am aplicat foliar la X2-uri si Orient Express pentru PM-ul care apare o data la 6-7 zile, Durban Poison l-am scos de 2 zile, era cel mai afectat, tarziu am vazut ca s-a facut herma. Nu intelegeam de ce nu este rasina pe el, si calyx-urile pareau ca nu mai cauta polen... M-am lamurit :)

Oricum, multzam pentru toate sfaturile! Ne vedem la urmatorul grow, care incepe in 2-3 saptamani.

itsmehigh

Member
Niste poze cu critical+ ziua 51 de 12/12 ( doar o planta ) cand le-am si taiat.

X2-urile le-am taiat la 56 de zile, PM incepea sa devina mai agresiv, n-am riscat si am taiat incat plantele sa fie 95% curate. Nu am mai facut poze, am avut de facut treaba :)

Orient express inca pune pe ea, estimez inca 7-10 zile de flower. Revin cu poze sapt viitoare cu niste buzi uscati de x2 si c+. :tiphat:

P.S.: Azi pun la germinat 4 x Sweet Afghani Delicous si 2 x Dinafem Diesel.

Last edited:

itsmehigh

Member
S-a facut harvest-ul la toate.

Critical+ ( ambele ) - 62 gr.
X2 ( ambele ) - 112 gr.
Durban Poison - 21 gr.
Orient Express - 43 gr.

Cel mai mult imi place cum arata Orient Express, urmat de C+ si X2, Durbanu din pacate nu m-a incantat, asa ca voi face niste ice-o-lator din el.

Cantitatea este cea uscata, dupa o saptamana de uscare si cateva zile de stat la borcan. Revin cu niste poze in curand.

Cruzito

Member
cam dezamagitor pentru mine..ma asteptam la mult mai mult sincer, rezultatele ar fii fost altele daca era doar o planta sub 360w led ? am asteptat finalul de cand te-ai apucat :D oricum arata super felicitari high placut

itsmehigh

Member
@ cruzito...da, inainte sa incep grow-ul m-am asteptat la mai mult, dar la cate probleme au fost pe parcurs, sunt multumit ca a iesit asa cum a iesit :)

@ oldboat, mugurii in sine nu au nimic, PM-ul a fost foarte putin ( mai mult pe frunze ), am testat si metoda lui cervantes prin care sa elimini PM-ul dupa harvest, si pot sa zic ca de abia am zarit 2-3 pete mici in apa ( la o planta intreaga, care mi s-a parut a fi cea mai afectata ). L-am tinut sub control, greu, dar s-a putut.

itsmehigh

Member
Buna dragilor! :tiphat:

Revin cu un nou grow, de aceasta data voi creste 6 x Sweet seeds Sweet Afghani Delicious in ghivece air-pot de 10L. Reteta un pic modificata decat cea de data trecuta, mai basic, mai organic :)

Fetele au 22 de zile de la germinare, si prezinta unele probleme, inca nu imi dau seama ce sunt. Poate ma ajutati voi. Aceste probleme apar decat la 2 fenotipuri, sunt 2 mai stretchy, restul par sa fie ok.

Semnele apar la frunzele de mai jos, frunze mai batrane, cele noi nu au nimic. de data asta am facut tratament preventiv contra mildew si daunatori, cu ulei de neem si extract de propolis.

Maine le bag in flower. Stick around

LE: Inca nu am facut poze la buzi de data trecuta, nu am uitat...maine, promit! :D

Attachments

• DSC_4466.jpg
    DSC_4466.jpg
    87.6 KB · Views: 33
  • DSC_4467.jpg
    DSC_4467.jpg
    83.3 KB · Views: 33
  • DSC_4468.jpg
    DSC_4468.jpg
    33.5 KB · Views: 27
  • DSC_4471.jpg
    DSC_4471.jpg
    49.2 KB · Views: 26
  • DSC_4473.jpg
    DSC_4473.jpg
    44.6 KB · Views: 31

itsmehigh

Member
si uite ca a venit vreme sa va arat niste poze cu buzii din growul trecut. ma scuzati pentru calitate, dar nu prea am avut lumina si au iesit cam nasoale.

ordinea este urmatoarea: orient express, critical+ si x2

am decis ca acest grow report sa-l fac la sweet seeds pe pagina, pentru curiosi, asta e linkul: https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=324704

Attachments

• DSC_4476.jpg
    DSC_4476.jpg
    33.6 KB · Views: 30
  • DSC_4477.jpg
    DSC_4477.jpg
    29 KB · Views: 35
  • DSC_4479.jpg
    DSC_4479.jpg
    33.7 KB · Views: 36

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Deoarece forumul nu vede intoarcerea automata din aparatul foto. Trebuie intoarse manual la redimensionare.