variety: exbg, npp x ?, mazar, fruity juice, euforie
na pole na semínka
klony samice belladonna, ak47, sensi skunk, white satin, thai skunk, gg x dp, super silver haze, blueberry
přibudou k nim pár klonů šamana otce
cílem je udělat stovky či tisíce semen, které by se daly sázet v příštích letech..
vepředu je květináč s minibonsajema super silver haze+hempstar měsíc je zakrývám jsou spíš pro okrasu šly rovnou z klonovny na květ
díky za tyto slovanazdarek pajo opravdu solidni vyber modelu pro letosni rok preji spoustu zdaru a sleduji jak se to bude vyvijet jsem dosti zvedav na ssh v cz podminkach myslim ze temer urcite pujde do fialova az modra mej se a mnoho uspechu
na tenhle model jsem zvědavej bůh ví jestli dozraje!matka aurora udělá největší práci v květu až 8-9 týden v 12/12 režimuAurora Borealis Northern Light x Thai Haze x Skunk 1
konečně zakořenil klon ze samce shamana přesadil jsem ho do kokosu...radvo myslím na tebe!bude to trvat ještě měsíc než bude možný vzít klon z tohohle klonu a poslat ti ho
ahoj zatím můžu nabídnout zakrývánínazdarek pajo opravdu solidni vyber modelu pro letosni rok preji spoustu zdaru a sleduji jak se to bude vyvijet jsem dosti zvedav na ssh v cz podminkach myslim ze temer urcite pujde do fialova az modra mej se a mnoho uspechu
paráda...bude co sázet to je jistý!Ahoj pane
Shaman samec vypada dobre...v pohode ja mam casu dost i tak to planuji pouzit az na podzim kdy zacnu pomalu pripravovat seminka na jaro
Anaberry (True Blueberry x Anesthesia [AfganSkunk/Herijuana]) x Shaman
Anesthesia (Herijuana pheno) x Shaman
Chunky Silver Haze ( Super Silver Haze x Chunky Cheese[Uk Cheese x Deep Chunk]) x Shaman
paráda...bude co sázet to je jistý!
radvo prosím nezapomeň na mne s samcem chunky cheese udělal bych taky pár crossů..a tvoje anesthesia mi pomalu nedá spát..rád bych od tebe vyloudil klon..
mas ji paradni papajo tu SSH...jinak radva silne crossy...a z ty anesthesie taky nemuzu spat bohuzel klon asi nevyloudim