Καλημερα αγορινα μου!! Δεν εδειξα τις φωτογραφιες,επειδη παρεξηγηθηκα με αυτο που ειπε ο Ορφεας...Ξερω οτι ο Ορφεας εχει τρομερο καλαμπουρι και οτι λεει ειναι με καλη διαθεση...Ασε που πιστευω οτι αυτο με το σταγονομετρο το ειπε,ειτε για την ποσοτητα δεντρων που εχω βαλει φετος,ειτε για το αγχος που με εχει πιασει με τα φυτα,ωστε να μην ξεφυγουν σε υψος και κανω παλαβα δεσιματα απο τωρα..Αμέσως εσύ παρεξηγήθηκες και άρχισες την πασαρέλα!! Έτσι ντέ!!! ΒΓΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!! ΑΙΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Είμαι και νεουδι μπροστά σου εεε ,βεβαια η μέση δεν κοιτάει ηλικια και αυτό το έμαθα καλά πρόπερσι με το κουβάλημα των ξύλων στα χερια και περπάτημα από το κτήμα 300μετρα πιο περα για να βγούμε στον δρόμο όπου ήταν το αμάξι.έργο τέχνης .
πρόσεχε την μέση σου . δεν ξέρω πώς τα κουβαλάς τόσα λίτρα . εγώ από το μπάνιο στο δωμάτιο 30 λίτρα και το σκέφτομαι .
Ξέρεις ότι αυτό με την ηλικία το λέω για πλακα,όλοι μας θα φτάσουμε εκεί που είσαι τώρα και όλοι μας περάσαμε από εκεί που είμαι εγώ τώρα!
Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κάποιος ότι κατακρίνω τους μεγαλύτερους,ξέρω να σέβομαι τους μεγαλύτερους όταν μου συμπεριφέρονται σωστά.
καλημέρα αλάνι loco!
φίλε ανυπομονώ να δω αυτό που εφαρμόζεις "main-lining" στο τέλος..το βλέπω αναπτύσσεται πολύ ωραία και με βλέπω να έρχομαι για baseball όταν τελειώσεις..!κουκλιά θα γίνουν..!
ένας ταξιδευτής κάποτε έφτασε σε ένα χωριό . πριν μπει στο χωριό πέφτει επάνω στο νεκροταφείο . μπαίνει μέσα και βλέπει γέρους στις φωτογραφίες στα μνήματα και γριές . βλέπει τις ηλικίες και κάτι δεν του κάθετε καλά . όλες έλεγαν πολύ μικρότερη ηλικία από ότι έδειχναν ..
μπαίνει στο χωριό και ρωτάει τον πρώτο κύριο που βλέπει , συγνώμη πόσο χρονών είστε ? 12 του λέει αυτός .. παρακάτω συναντάει μιά γριά , πόσο χρονών είσαι γιαγιά την ρωτάει ,, 17 του λέει αυτή . συνεχίζει , βρίσκει έναν στην ηλικία σου και ρωτάει το ίδιο .. 5,2 του λέει αυτός ..
να ρωτήσω κάτι ,, πώς μετράτε τον χρόνο εσείς ?
μετράμε τις ευτυχισμένες μας στιγμές του απαντάει ο νέος ..
κοιτάξτε να γεμίσετε ευτυχισμένες στιγμές να έχετε να λέτε και να αναπολείτε . εγώ ευτυχώς είμαι αρκετά μεγάλος , έζησα πολύ ευτυχισμένα χρόνια .....και συνεχίζω να ζω
θα κάτσω να το δοκιμάσω αυτό που μου είπες με το ναύλoν και την υγρασία γιατί γίνεται χαμός εδώ πέρα το πρωί από υγρασίααααααα.....!!!!
ΒΟΥΝΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ!
Από όταν άρχισα την καλλιέργεια(πριν 3 χρονια)είμαι κολλημένος αισχρά με τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν,το φεγγάρι επίσης που για μένα είναι ο οδηγός μου στα φυτά...
Ganja το δοκίμασα το πείραμα με το ναύλoν στο σπίτι, με ένα μικρό κομμάτι ναύλoν σε στυλ σγορνας και να καταλήγει σε ένα μπουκάλι 1.5 λίτρο και γέμισε περίπου τα 300ml σε ένα βραδυ.
Μου φαίνεται καλή ιδέα,αλλα νομίζω πως θα προτιμήσω να βάλω πανί ηλιοπροστασίας από πάνω το φυτό αργότερα.
Τα καλαμια που θα στηρίζουν το πανί ηλιοπροστασίας μεταφέρθηκαν ήδη στην καβάτζα!
Πανί ηλιοπροστασίας πάνω απ' τη κανναβουριά;